Karthago – 10 év után új nagylemez és óriáskoncert

Karthago – 10 év után új nagylemez és óriáskoncert

Az idén 40 éves együttes február 22-én egy új, "Együtt 40 éve!!!" című nagylemezzel jelentkezik, a különleges jubileumot pedig egy óriási koncerttel ünneplik meg a Papp László Budapest Sportarénában.
 
Fotók: Rúzsa Magdolna/FB

Rúzsa Magdi előhúzta az aduászt

Aduász címmel új dalokat tartalmazó stúdiólemezt készített Rúzsa Magdi. Az énekesnő februári dupla (telt házas) Aréna-koncertje is megjelent CD-n és DVD-n.
 
 
Fotó: Rob DeMartin

Bruce Springsteen karácsonyi ajándéka

A Tony-díjas előadó 236 estén keresztül állt színpadra a Walter Kerr Theatre falai közt – december 14-én ebből a 236 estéből adnak ki egy válogatásalbumot, Springsteen on Broadway címmel.
 
Marót Viki és kisfia rajzolták a lemezborítót

Marót Viki és kisfia rajzolták a lemezborítót

Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar legújabb lemeze négy új dalt tartalmaz. Az új album érdekessége, hogy a  CD borító rajza Marót Viki és kisfia alkotása.
 
Újabb legenda kígyózik be Budapestre: jön a Whitesnake!

Újabb legenda kígyózik be Budapestre: jön a Whitesnake!

A Deep Purple énekese, David Coverdale által alapított legendás rock’n’roll banda, a WHITESNAKE turnéra indul 2019-ben. A “FLESH & BLOOD” elnevezésű koncertfolyam 2019. június 25-én éri el Budapestet: a Barba Negra Trackben adnak koncertet.
 
Fotó: Hands Like Houses/FB

Megjelent Hands Like Houses új albuma

Az idén 10. születésnapját ünneplő ausztrál banda október 12-én kiadta legújabb, sorban a negyedik stúdióalbumát Anon címmel.
 
 
A SZIN-en adott koncertet, most megjelent az új lemeze: Jess Glynne

A SZIN-en adott koncertet, most megjelent az új lemeze: Jess Glynne

A vörös szépség legutóbb a SZIN-en adott egy elképesztő koncertet, második nagylemeze, az "Always In Between" október 12-én jelent meg.
 
Fotó: Illyés Tibor/MTI

Palya Bea elvált – az új albumával elmondja, hogyan élte meg

Élete nemrég lezárult korszakát, válását és újrakezdését dolgozta fel most megjelent új lemezén Palya Bea. A népszerű énekes Hazatalálok című anyagát decemberben mutatja be az A38 hajón.
 
Új Hands Like Houses album érkezik – lemezbemutató koncert a Dürerben!

Új Hands Like Houses album érkezik – lemezbemutató koncert a Dürerben!

Az ausztrál post-hardcore zenekar 2008-ban alakult meg, azóta már három lemezük is megjelent, az Anon elnevezésű, negyedik album idén októberben érkezik.
 
Különleges stúdióban, ráadásul Angliában veszi fel lemezét a magyar stoner zenekar

Különleges stúdióban, ráadásul Angliában veszi fel lemezét a magyar stoner zenekar

A szegedi stoner rock-ban utazó Dungaree zenekar a 2016-ban megjelent Bipolar World című lemeze után április közepétől Londonban veszi fel soron következő nagylemezét.
 
Fotó: Alkaline Trio/FB

Az Alkaline Trio új zenével érkezik?

A punk rock banda idén töltené be a 21. életévét, és a nagykorúságot azzal ünnepli, hogy bakeliten is elérhetővé teszi a 2014-es “Past Live” turné felvételeit, illetve sejtelmesen elejtették azt is, hogy talán új zenét is várhatunk tőlük... A basszusgitáros Dan Andriano azt...
 
Fotó: Bornai Tibor/FB

Popdalok unalmas gazdasági szakkifejezésekre: Bornai Tibor számára nincs akadály!

Tervezett hiánycél címmel jelentette meg új albumát Bornai Tibor. A KFT együttesből is ismert zenész, szerző az MTI-nek elmesélte, miért írt popdalokat szürke és unalmas gazdasági szakkifejezések köré.
 
A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13....

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Új Margaret-korszak indult a Magyar Zene házában

Nemrég debütált a Margaret Island ötödik stúdióalbuma, Minden levegővétellel újra megszületünk címmel. Az aktuális koncerteken már el is hangzott egy-egy új dal, azonban a lemez teljes anyagát először április 19-én játszotta el a zenekar a Magyar Zene Házában.

Kygo-show az MVM Dome-ban

A "legtöbb belépőt értékesítő" címre jogosult dance előadó 2018 óta most először indul turnéra, és körbeviszi látványos élő show-ját világon. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között Boston, Toronto, Chicago, Berlin, Amszterdam és Párizs érintésével december 13-án, Dublinban ér...
Új koncertek