Tavasszal elhagyja az országot a Firkin!

Tavasszal elhagyja az országot a Firkin

Az ír kocsma-punk jeles hazai képviselői májusban újra átlépik a magyar határt, és meg sem állnak Németországig, ahol egy komplett turné keretén belül járják majd a városokat. De előtte még itthon is tartanak egy amolyan „búcsú bulit” az A38-on.
 
Vadonatúj albumával tér vissza a hajóra a Therapy?

Vadonatúj albumával tér vissza a hajóra a Therapy?

Az ír metált, punkot, rockot, grunge-ot összegyúró, kiszámíthatatlanságáról, és energikus koncertjeiről elhíresült Therapy? zenekar 2019 január 30-án új lemezével tér vissza az A38 Hajó gyomrába.
 
 
Fotó: Bodrnár Dávid

Legújabb és legrégebbi dalaival koncertezik a Képzelt Város a Hajón

A Képzelt Város koncertről-koncertre mutatja be legfrissebb szerzeményeit, ám a szeptember 1-i A38 koncertjük alkalmából az új számok mellett első két lemezükről is játszanak instrumentális számokat. Előttük a Tpsrprt mutatja be első nagylemezét.
 
2019-ben is tombolhatunk majd Enter Shikari-koncerten Budapesten!

2019-ben is tombolhatunk majd Enter Shikari-koncerten Budapesten!

Alig lett vége a FEZEN fesztiválnak, ahonnan az Enter Shikari is elégedetten távozhatott, máris megjött a hivatalos bejelentés, miszerint jövő év április 4-én klubbulira tér vissza a csapat az Akváriumba. Naná, hogy szívből ajánljuk! :)
 
Progmetál parádé az A38 Hajón - Jön a The Contortionist

Progmetál parádé az A38 Hajón - Jön a The Contortionist

Végre Budapesten lép fel az utóbbi évek egyik legizgalmasabb progmetál zenekara, a Contortionist! Az indianai együttes legutóbbi lemeze, a Clairvoyant dalait mutatja be július 1-jén az A38 Hajó Pesti Est tetőteraszán.
 
Flitteres diszkó, balkáni sufnituning, skandináv hálószobapop - Dena az A38 Hajóra érkezik

Flitteres diszkó, balkáni sufnituning, skandináv hálószobapop - Dena az A38 Hajóra érkezik

A kortárs európai r'n'b-pop egyik legkarakteresebb képviselője a bolgár, de már egy évtizede Berlinben élő Dena. A markáns dalszerzői erényeket csillogtató, a csináldmagad balkáni barkácsesztétikát high-end elektropopba oltó, a Pitchfork, a Dazed & Confused vagy a Fader által is egekbe...
 
 
Fotó: noisey.vice.com

Novemberben visszatér a feltörekvő black metál produkció, a Zeal & Ardor

Egy évvel első magyarországi koncertje után új lemezzel tér vissza a black metál színtér egyik legeredetibb produkciója, a Zeal & Ardor! A tavalyi A38-as fellépés után ezúttal, november 13-án az Akvárium Klub KisHalljában lép fel a svájci gitáros-énekes, Manuel Gagneux és ...
 
Fotó: noisey.vice.com

Az okkult Nick Cave újra Budapesten - King Dude az A38 Hajón

Music to Make War to című új lemezével tér vissza King Dude a fővárosba szeptember 24-én. Egy fantasztikus hangú, megborult blues-rockot játszó énekes, aki Chelsea Wolfe-fal és nemrégiben Myrkurral duettezett, Actual Pain néven működtet pentagramos ruhamárkát, és idén augusztusban...
 
Superorganism - a kortárs pop egyik legaktuálisabb produkciója az A38 Hajón

Superorganism - a kortárs pop egyik legaktuálisabb produkciója az A38 Hajón

2018 legnagyobb nemzetközi csináldmagad-popsikere, a Superorganism alig egy év alatt katapultált közönség- és kritikuskedvenccé. A DIY-esztétikát szürreális animgifekbe és flitteres popslágerekbe forgató, igen színes nyolctagú zenekar első lemeze márciusban jelent meg, de már...
 
Amerikai turnéja után Budapesten koncertezik a Belau

Amerikai turnéja után Budapesten koncertezik a Belau

A Belau az Island of Promise című bemutatkozó videójával tűnt fel a magyar zenei életben, amely számos elismerést gyűjtött be. A zenekar másfél év alatt több, mint 100 koncertet adott, köztük a legnagyobb hazai fesztiválokon és külföldön egyaránt. Az első lemezük tavaly jelent...
 
KEREK FEST a Hajón

KEREK FEST a Hajón

Február 15-én és 16-án az A38 Hajó teljes egészében átadja magát a roma kultúra legjelentősebb művészeti ágainak, ahol természetesen a zene áll a középpontban.
 
fotó: Rahi Rezvani

Egy év kihagyás után visszatér hozzánk az Editors!

Utoljára 2016-ban járt nálunk a Sziget Fesztiválon a brit indie legfontosabb zenekara, az utánozhatatlan Editors. Most az A38 Hajó jóvoltából ismét részesülhetünk a kivételesen szuggesztív frontember Tom Smith és zseniális csapattársainak élménytúrájában.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek