Feldolgozásalbummal jelentkezett Adam Lambert

Az amerikai énekes 'High Drama' című, feldolgozásokat tartalmazó korongjával tért vissza. Adam Lambert számára nem ismeretlen, hogy más előadók dalainak minőségi átalakításával tömegeket nyűgöz le, hiszen pályafutása is egy tehetségkutató műsorban, az American Idol-ban kezdődött, amelyben egészen a második helyezésig jutott.

Fotó: Adasm Lambert/FB
Hogy került 25 év után a brit slágerlisták élére a Queen?

Hogy került 25 év után a brit slágerlisták élére a Queen?

Úgy, hogy az október 2-án megjelent Queen – Live Around the World című koncertanyag odarepítette őket.
 
 Nem hisszük el: magnókazettán is megjelent a Queen új albuma!

Nem hisszük el: magnókazettán is megjelent a Queen új albuma!

Sokaktól hallom még mindig, hogy a "Queen csak Freddie Mercuryval az igazi". Szerintem igazuk van, de Freddie Mercury meghalt, a Queen többi tagja pedig imád zenélni és színpadon lenni.
 
 
Nem biztos, hogy ez lesz a bakelti végleges színe... De jó lenne!

The Show Must Go On – A Queen összerakott egy koncertlemezt Adam Lamberttel

A Live Around The World október 2-án jelenik meg CD-n, DVD-n, Blu ray-en és bakeliten.
 
S akkor 0.31-nél feltűnik egy magyar mentő a Queen hálaklipjében

S akkor 0.31-nél feltűnik egy magyar mentő a Queen hálaklipjében

London, Cornwall és Los Angeles – Brian May, Roger Taylor és Adam Lambert. Ők vették fel a Queen szerintünk legtöbbet "alkalmazott" dalának karanténverzióját.
 
Fotó: Adam Lambert Facebook

Adam Lambert levetett göncei most aranyat érnek!

Adam Lambert mindig is adott a megjelenésére. Ugyanakkor arról is híres, hogy szeret jótékonykodni. No, most ez a két dolog találkozott, ugyanis elárverezteti régi ruháit – de a bevételt nem fogja megtartani!
 
Fotók: Adam Lambert Facebook

Adam Lambert a legstílusosabb pasi

Legalábbis idén januárban. Egy online magazin szerint. Ahol bárki szavazhatott. De már februárra is benevezték, több más előadóval, és színésszel, sportolóval, üzletemberrel együtt.
 
 
Lewis, a tűzvészből kimentett koala szomorú története bejárta a világsajtót

Híresek és nagylelkűek: új fellépők a 9 órás Sydney-i segélykoncert csapatában

Maratoni, 9 órás koncertet szerveznek a Sydney-i stadionba február 16-ra a tűzvész oltásában és a mentésben részt vevő szervezetek számára. A már bejelentett fellépőkhöz csatlakozott most már biztosan Michael Bublé és új belépőként a 5 Seconds of Summer is.
 
Vissza a hetvenes évekbe – Adam Lambert új dala

Vissza a hetvenes évekbe – Adam Lambert új dala

A múlt héten jelent meg a Queen-nel folyamatosan turnézó Adam Lambert legújabb dala, amelyben egy kicsit visszahozza a hetvenes évek rezgéseit – mindezt természetesen modern köntösbe öltöztetve.
 
Fotó: Miriam Alster/Flash90

Nicsak, itt az újabb Queen-film!

Április végén mutatják be ugyanis a The Show Must Go On: The Queen + Adam Lambert Story című dokumentumfilmet, amely értelemszerűen Adam Lambert és a Queen "együttélését" mutatja be.
 
Mikor bocsátott meg Amerika Freddie Mercurynak?

Mikor bocsátott meg Amerika Freddie Mercurynak?

A 2018-as év legnagyobbat szóló filmes durranása a Bohemian Rhapsody volt, ami – nem kis meglepetésre – az USA-ban aratta a legnagyobb sikereket.
 
Fotó: Mohai Balázs/MTI

A primadonna tisztelgése a királynő előtt - Adam Lambert és a Queen felrobbantotta az Arénát

Óriási buli volt szombat este az Arénában, ahol a rég várt Queen zenekar Adam Lambert társaságában szó szerint bebizonyította, hogy van élet a halál után!
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek