A Sziget után az Akváriumban saját bulit tart a Milky Chance decemberben

A Milky Chance formációt idén duplán is elcsíphetjük hazánkban, ugyanis augusztus 10-i szigetes fellépésüket követően december 3-án újra átlépik a határt, és meg sem állnak az Akvárium Klubig, ahol jóval kisebb közönség előtt, de testközelből élvezhetjük majd a produkciójukat.

Milky Chance
Kensington

Kensington: halasztják a halasztott koncertet

Egyre sanyarúbbnak tűnik ez a 2020-as év koncertek szempontjából. Nem elég, hogy a tavaszi/nyári koncertek jelentős részétől végleg elbúcsúzhatunk, most már a halasztott dátumok is kezdenek későbbre tolódni...:(
 
Kelis

Késve kezdte, ráadás nem volt: Kelis fura bulija az Akváriumban

Langyosan indult, tüzesen folytatódott, hidegzuhannyal végződött a tegnap esti Kelis jubileumi koncert az Akváriumban. És még most is csak pillázunk, mi történt.
 
 
Dallos Bogi az elengedésről írt dallal jelentkezik

Dallos Bogi az elengedésről írt dallal jelentkezik

Dallos Bogi első lemeze három éve jelent meg, azóta több klipje látott napvilágot, valamint beturnézta az egész országot. A fiatal énekesnő most egy vadonatúj dallal jelentkezik, amely az elvesztés, elengedés és elmúlás témáit járja körbe.
 
Lost Frequencies

A Tomorrowland rezidens dj-je Budapestre jön!

Januárban ismét hazánkban köszönthetjük az ezúttal klubbulira készülő világsztár és Tomorrowland-rezidens dj-t, akit Lost Frequencies néven ismernek a dallamosabb house zene kedvelői.
 
Kelis

Kelis márciusban az Akváriumban főzi meg a közönségét

2020. március 3-án jubileumi turnéjának budapesti állomásaként érkezik az Akvárum Klubba az amerikai énekes, dalszerző és séf Kelis, akinek olyan slágereket köszönhetünk, mint a Trick Me vagy a Milkshake.
 
Vadi új albumával tér vissza hozzánk jövőre a Kensington

Előbújnak erdőből – visszatér hozzánk jövőre a Kensington

2020 március 28-án új dalokkal látogat el hozzánk a fesztiválok egyik kedvenc indie zenekara, a holland Kensington. Helyszínnek ezúttal az Akváriumot választották, és tapasztalva a korábbi fokozott érdeklődést, szinte biztos, hogy ezen a napon is megtelik majd a NagyHall.
 
 
Fotó: Zuza Krajewska

Az ezer személyiségű Adam Naas októberben érkezik az Akváriumba

Október 21-én Budapesten ad koncertet a francia könnyűzene legújabb szenzációja, a pofátlanul fiatal, mégis érett férfiak zenei bölcsességével bíró Adam Naas. Ideje megismerkedni az ősszel az Akváriumba érkező sztárral.
 
Fotó: V2 Records

A legemlékezetesebb sörreklámos formáció az Akváriumba látogat: The Asteroids Galaxy Tour

A dán popzene kislányos hangú énekesnőjének személyes projektje, a The Asteroids Galaxy Tour október 26-án érkezik az Akváriumba, ahol a 2009-es debütáló albumuk, a Fruit 10 szülinapját ünneplik a rajongókkal közösen.
 
Fotó: Hooverphonic/Twitter

De, ismered őket: 17 éves énekesnőjével felfrissülve jön a Hooverphonic!

Október 12-én az Akvárium Klubba új lemezzel, és új énekesnővel tér vissza a rég látott belga triphop trió a Hooverphonic, akiknek a dalait akkor is ismered, ha a csapat neve hallatán nem ugrik be semmi.
 
Fotó: Nem Adom Fel/FB

20 éves a Nemadomfel együttes - Jubileumi buli az Akváriumban

Szülinapi bulira készül Magyarország legkedveltebb sérült emberekből álló csapata, a Nem Adom Fel együttes. A május 8-i jeles eseményen jó néhány sztárvendég is felbukkan majd a színpadon.
 
Szevasz Tavasz, nyit a Terasz!

Szevasz tavasz, pénteken nyit a Terasz!

A Budapesti Tavaszi Fesztivál kiemelt helyszíneként az Akvárium Klub programja április 5. és 22. között várja a szabadba vágyókat akusztikus koncertekkel, vasárnaponként pedig gyerekprogramokkal. A belépés ingyenes!
 
Akvárium

Szevasz, tavasz, itt a terasz! Ingyenes koncertek az Akváriumban

Áprilisban újra nyílik az Akvárium Tavasz Terasz zenedoboza, ahol összesen 20 előadó gondoskodik majd arról, hogy esténként kellemes muzsikaszó mellett kortyolgathassuk italainkat. Az idei év két külföldi húzóneve Laura Gibson és a Meute.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek