A nagy hangok estéje: Mammoth WVH, Halestorm, Alter Bridge

Metálarcokkal teli, többszörösen is nagyon hangos estét töltöttünk 15-én az Arénában. Három különböző, de mégis hasonló zenekar tüzelte fel a lassan, de biztosan egyre nagyobb számban megjelenő közönséget.

A nagy hangok estéje: Mammoth WVH, Halestorm, Alter Bridge
Fotó: Halestorm/Fb

Halestorm – Back From The Dead

Ez a címe az amerikai Grammy-díjas hard rock banda ötödik stúdióalbumának. A Halestorm 2022. november 14-én lép fel a Budapest Arénában.
 
Földrengető rock & roll az Arénában: Alter Bridge – Halestorm– Mammoth WVH

Földrengető rock & roll az Arénában: Alter Bridge – Halestorm, Mammoth

Ezen a télen visszatérünk Európába barátainkkal, a Halestorm és a Mammoth tagjaival. Földrengető rock & rollra lehet készülni, ami este 11-ig tart majd. Ne hagyd ki!” – üzente a rajongóknak Myles Kennedy.
 
 
Az Alter Bridge visszatér Budapestre

Az Alter Bridge visszatér Budapestre

A zenekar simán megtelíti a londoni O2 Arénát, és kihagyhatatlanok a jelentős rock színpadokról, a Download fesztiváltól a Red Rocks amfiteátrumig. 2020. július 1-én a Barba Negra Track-et veszik be.
 
Fotó: As Lions

Kistigris: Bruce Dickinson fiának csapata lesz az Alter Bridge előzenekara

Az As Lions lesz az Alter Bridge előzenekara. Az Iron Maiden frontemberének fia azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a legnagyobb, legvagányabb hard rock zenét tolják. Volt honnan és mit örökölni...
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek