Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az Analog Music Hall koncerttermében kerül sor most szombaton (április 20.).

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky
Caligula (csoda)lova bevágtat Budapestre

Caligula (csoda)lova bevágtat Budapestre

A történelemnek két nagyon híres lova van, Bukephalosz és Incinatus – az előbbi Nagy Sándoré volt, az utóbbi Caliguláé. Ha máshonnan nem, a Neoton-slágerből talán felsejlik a neve. De akik a Caligula’s Horse elnevezésű bandáért rajonganak, azok bizonyára nem ismerik ezt az...
 
Fotó: Wolves in the Throne Room

Black metal-rítusok a trónteremben

Pontosabban az Analog Music Hallban... A Wolves in the Throne Room új, "Crypt of Ancestral Knowledge" című friss kislemezét mutatja be Budapesten május 20-án, a Mortiferum és a Gaerea társaságában.
 
 
A rejtélyes mexikói banda Budapest felé veszi az irányt

A rejtélyes mexikói banda Budapest felé veszi az irányt

A Brujeria tavalyi telt házas bulija után új, minden eddiginél brutálisabb lemezével tér vissza Budapestre
 
Fotó: YouTube

A punk nem a fiatalok kiváltsága: a Dog Eat Dog Budapesten járt

Az Analog Music Hallba vadonatúj lemezének dalaival érkezett hozzánk az immáron 33. évében járó amerikai punk zenekar, a Dog Eat Dog. Az életvidám és energikus fiúk most sem okoztak csalódást, közvetlenségükkel pedig simán levették a lábukról a legkeményebb figurákat is a...
 
Dog Eat Dog

Ha kutya kutyát is eszik: Dog Eat Dog az Analogban

17 évet kellett várni a rajongóknak arra, hogy a kilencvenes évek egyik legkedveltebb New Jersey-i hardcore-punk zenekara új albummal rukkoljon elő. Vigasztalásképp viszont voltak olyan kedvesek a fiúk, hogy egy komplett turnét is kanyarítottak a vadi anyag mellé, és szerencsére a hazai...
 
Ősz húrja zsong – blues-rock koncertsorozat az Analogban

Ősz húrja zsong – blues-rock koncertsorozat az Analogban

Heted-HÉT országból érkeznek zenészek Budapestre a LOTS Music most induló őszi blues-rock koncertsorozatának keretében. A sort szeptember 30-án a finn Ben Granfelt lemezbemutató koncertje nyitotta,
 
 
17 év után új albummal jelentkeznek, Budapestre is elhozzák: Dog Eat Dog

Dog Eat Dog: 17 év után új albummal jelentkeznek, Budapestre is elhozzák – meg két másik bandát is

Ismét Magyarországra látogat a New Jersey-i hardcore-punk zenekar, a Dog Eat Dog, akik ráadásul 17 év után új albummal is jelentkeznek. Velük tart még a lemezbemutatóra a Grove Street, valamint a Kings Never Die is november 3-án – mindez az Analog Music Hallban.
 
Visszajöttek a srácok –  Comeback Kid koncertbeszámoló

Visszajöttek a srácok – Comeback Kid koncertbeszámoló

Az idei nyár kétségkívül eddigi legforróbb napjának estjén lépett színpadra a kanadai Comeback Kid hardcore-punk csapat, és hazai bemelegítői a Wishes, valamint a Lightchaser. Habár az Analog Music Hall zárt falai közt nyugalmi helyzetben is 2 perc alatt leizzadta magát mindenki, a...
 
Fotó: Jordanne Oletic

Comeback Kid: hosszú kihagyás után visszatérnek a srácok Budapestre

Új lemezével érkezik a kanadai Comeback Kid Budapestre, a ’Heavy Steps’ című tavaly megjelent albumukat végre élőben is élvezhetjük június 19-én, az Analog Music Hallban.
 
Pop-punk sorozatot indít a LongStoryShort

Csapatépítés: pop-punk sorozatot indít a LongStoryShort!

Az X-Faktorból is ismert LongStoryShort! egy lendületes pop-punk csapat, akiknek többek között az is a céljuk, hogy saját dalaikon túl az egész műfajt ismét népszerűvé tegyék itthon.
 
Fotó: Manny Manson (Dan Patlansky/FB)

A Fender Stratocaster mestere az Analog Music Hallban

Dan Patlansky, a dél-afrikai blues/rock gitáros, énekes három és fél év után érkezik újra Magyarországra: a Shelter of Bones című lemezét mutatja be a budai Analog Music Hallban április 28-án.
 
Fot

Új dobossal koncertezik szombaton a P.Mobil

A zenekar szűkszavú közleményben tudatta a közönségével, hogy tagcsere történt a zenekarban.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek