Caligula (csoda)lova bevágtat Budapestre

A történelemnek két nagyon híres lova van, Bukephalosz és Incinatus – az előbbi Nagy Sándoré volt, az utóbbi Caliguláé. Ha máshonnan nem, a Neoton-slágerből talán felsejlik a neve. De akik a Caligula’s Horse elnevezésű bandáért rajonganak, azok bizonyára nem ismerik ezt az örökzöldet :)

Caligula (csoda)lova bevágtat Budapestre
Fotó: Wolves in the Throne Room

Black metal-rítusok a trónteremben

Pontosabban az Analog Music Hallban... A Wolves in the Throne Room új, "Crypt of Ancestral Knowledge" című friss kislemezét mutatja be Budapesten május 20-án, a Mortiferum és a Gaerea társaságában.
 
A rejtélyes mexikói banda Budapest felé veszi az irányt

A rejtélyes mexikói banda Budapest felé veszi az irányt

A Brujeria tavalyi telt házas bulija után új, minden eddiginél brutálisabb lemezével tér vissza Budapestre
 
 
Fotó: YouTube

A punk nem a fiatalok kiváltsága: a Dog Eat Dog Budapesten járt

Az Analog Music Hallba vadonatúj lemezének dalaival érkezett hozzánk az immáron 33. évében járó amerikai punk zenekar, a Dog Eat Dog. Az életvidám és energikus fiúk most sem okoztak csalódást, közvetlenségükkel pedig simán levették a lábukról a legkeményebb figurákat is a...
 
Dog Eat Dog

Ha kutya kutyát is eszik: Dog Eat Dog az Analogban

17 évet kellett várni a rajongóknak arra, hogy a kilencvenes évek egyik legkedveltebb New Jersey-i hardcore-punk zenekara új albummal rukkoljon elő. Vigasztalásképp viszont voltak olyan kedvesek a fiúk, hogy egy komplett turnét is kanyarítottak a vadi anyag mellé, és szerencsére a hazai...
 
Ősz húrja zsong – blues-rock koncertsorozat az Analogban

Ősz húrja zsong – blues-rock koncertsorozat az Analogban

Heted-HÉT országból érkeznek zenészek Budapestre a LOTS Music most induló őszi blues-rock koncertsorozatának keretében. A sort szeptember 30-án a finn Ben Granfelt lemezbemutató koncertje nyitotta,
 
17 év után új albummal jelentkeznek, Budapestre is elhozzák: Dog Eat Dog

Dog Eat Dog: 17 év után új albummal jelentkeznek, Budapestre is elhozzák – meg két másik bandát is

Ismét Magyarországra látogat a New Jersey-i hardcore-punk zenekar, a Dog Eat Dog, akik ráadásul 17 év után új albummal is jelentkeznek. Velük tart még a lemezbemutatóra a Grove Street, valamint a Kings Never Die is november 3-án – mindez az Analog Music Hallban.
 
 
Visszajöttek a srácok –  Comeback Kid koncertbeszámoló

Visszajöttek a srácok – Comeback Kid koncertbeszámoló

Az idei nyár kétségkívül eddigi legforróbb napjának estjén lépett színpadra a kanadai Comeback Kid hardcore-punk csapat, és hazai bemelegítői a Wishes, valamint a Lightchaser. Habár az Analog Music Hall zárt falai közt nyugalmi helyzetben is 2 perc alatt leizzadta magát mindenki, a...
 
Fotó: Jordanne Oletic

Comeback Kid: hosszú kihagyás után visszatérnek a srácok Budapestre

Új lemezével érkezik a kanadai Comeback Kid Budapestre, a ’Heavy Steps’ című tavaly megjelent albumukat végre élőben is élvezhetjük június 19-én, az Analog Music Hallban.
 
Pop-punk sorozatot indít a LongStoryShort

Csapatépítés: pop-punk sorozatot indít a LongStoryShort!

Az X-Faktorból is ismert LongStoryShort! egy lendületes pop-punk csapat, akiknek többek között az is a céljuk, hogy saját dalaikon túl az egész műfajt ismét népszerűvé tegyék itthon.
 
Fotó: Manny Manson (Dan Patlansky/FB)

A Fender Stratocaster mestere az Analog Music Hallban

Dan Patlansky, a dél-afrikai blues/rock gitáros, énekes három és fél év után érkezik újra Magyarországra: a Shelter of Bones című lemezét mutatja be a budai Analog Music Hallban április 28-án.
 
Fot

Új dobossal koncertezik szombaton a P.Mobil

A zenekar szűkszavú közleményben tudatta a közönségével, hogy tagcsere történt a zenekarban.
 
Szabadság, korlátok nélküli élet... – A Rómeó Vérzik dalszerzésre használta fel a karantént

Szabadság, korlátok nélküli élet... – A Rómeó Vérzik dalszerzésre használta fel a karantént

Még négyet kell aludni, és érkezik egy korongnyi keleti rock ’n roll: október 15-én jelenik meg a Rómeó Vérzik új albuma.
 
KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek