Díjat kapott a SZERZŐK-től Horváth Attila, Dorozsmai Péter és az Anima Sound System

A Magyar Könnyűzeneszerzők és Szövegírók Egyesülete (SZERZŐK) három, régóta magas színvonalon alkotó művész munkáját ismerte el. Az egyesülete a díj alapításával hagyományt kíván teremteni, és jövő év elején is át szándékozik adni az elismeréseket arra érdemes művészeknek.

Díjat kapott a SZERZŐK-től Horváth Attila, Dorozsmai Péter és az Anima Sound System
Fotó: Kleb Attila

Ami miatt a Rolling Stones szaxofonosa a fővárosba érkezik: JAZZ FEST BUDAPEST 2022.

A rendezvény célja, hogy legyen a műfajnak egy igazi ünnepe, olyan, amely városszerte zajlik, klubokban, zenés kocsmákban, köztereken, s melyre az egész világ felfigyelhet és tartósan visszateheti a fővárost a zene világtérképére.
 
Fotó: ASS/FB

Itt hagytál a nincsenben – Elhunyt az Anima Sound System alapító tagja

Németh Tamás halálhírét a zenekar jelentette be a Facebook-oldalán.
 
 
Újabb remix készült az Anima Sound System 68 című számából

Újabb remix készült az Anima Sound System 68 című számából

Az Anima Sound System több mint 20 éves, legendás dalából Kubányi Bálint készített vadonatúj remixet és videót. A helyenként amatőr vágóra hajazó és kissé didaktikusnak tűnő képi világ összességében felemlegeti az emberiség legutóbbi években felhalmozódott összes nagyobb...
 
Megérkezett a BelFeszt teljes programja

Megérkezett a BelFeszt teljes programja

Május végén immár hagyományosan 3 napra lezárják a Szabadság tér környékét, ami ebben az időszakban a Belvárosi Fesztiválnak ad otthont. Idén május 25-27. között várják a látogatókat gyerekprogramokkal, gasztro kiállítással – és persze rengeteg zenével.
 
Sztárparádé a 15 éves A38 szülinapi fesztiválján

Sztárparádé a 15 éves A38 szülinapi fesztiválján

Szinte hihetetlen, de már 15 éve bulizhatunk Európa legkedveltebb állóhajóján az A38-on. A szülinap alkalmából az ünnepelt ajándékokkal is készül hűséges társainak, ugyanis majd két héten keresztül érkeznek hazai és nemzetközi kedvenceink a színpadokra.
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek