A Várkert Bazár is élőzni fog

A Várkert Stream szolgáltatása mellett a programokat a helyszínen, a Várkert Bazárban is élvezhetik a látogatók, olyan előadásokat például, mint az ENEMVÉ (Nagy Magyar Versek) sorozat, Gryllus Dániel 70. születésnapi koncertje, valamint a kedvelt irodalmi produkció, az Aposztróf Est Rejtő-előadása.

A Várkert Bazár is élőzni fog
Fotó: BUSH

A zeneimádók régiós fesztiválja: BUSH

Tizennégy ország harminc zenekara mutatkozik be a Balkántól a Baltikumig a 3. Budapest Showcase Hubon (BUSH), a zeneimádók régiós fesztiválján és konferenciáján november 15-től 17-ig.
 
Zene, színház, képzőművészet, film, irodalom, urbanisztika, gasztronómia, gyerekprogramok és vízi-, vízparti sportok egyaránt helyet kapnak a három nap alatt.

Uszályról ad koncertet a Szabó Benedek és a Galaxisok: Dunapest Fesztivál több mint 100 programmal

A Dunapest nyárzáró hétvégéjén (2018. augusztus 31. – szeptember 2) .a főváros folyó menti helyszínein száznál is több művész és előadó programjai közül lehet válogatni majd.
 
 
Öt produkció, öt különböző műfaj - idén is Hey June! a MÜPA színpadán

Öt produkció, öt különböző műfaj - idén is Hey June! a MÜPA színpadán

A MÜPA nagy sikerű programsorozata idén nyáron is a legkedveltebb hazai zenekarokat és előadókat szedte egy csokorba, hogy a klubos/fesztiválos vadulós bulikból kiszakadva egy letisztult, rendezett, és egyedi szettel készülő oldalukat is megmutathassák a nagyközönségnek.
 
Az APEY & THE PEA nyerte a Nagy-Szín-Pad!-ot

Az APEY & THE PEA nyerte a Nagy-Szín-Pad!-ot

A döntőbe Antonia Vai, az Apey & the Pea, valamint az NB jutott, közülük az elődöntő végeztével újraindított közönségszavazás az Apey & the Pea-nek hozta meg a győzelmet.
 
Nagy-Szín-Pad 2018: ismét indul a profik versengése

Nagy-Szín-Pad 2018: ismét indul a profik versengése

Ötödszörre is elindul a Volt Produkció és a Petőfi Rádió hazai tehetségmutató versenye a Nagy-Szín-Pad!. A helyszín szokásosan az Akvárium Klub, a versengők száma 8, a zsűrié 10, ráadásul ezúttal a korábbi években már tapasztalatot szerző előadók/zenekarok egy-egy képviselője...
 
Nyolcan szállnak versenybe idén a Nagy-Szín-Pad! fődíjáért

Nyolcan szállnak versenybe idén a Nagy-Szín-Pad! fődíjáért

Idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre a koncertező/fesztiválozó produkciók megmérettetése, a Nagy-Szín-Pad!, ahol nyolc különböző stílusú zenekar, illetve előadó harcol egymással a közönség kegyeiért – és az igencsak kecsegtető fődíjért.
 
 
Fotó: BEKVART/FB

Hangfoglalók decembere

A CSTP (most már Hangfoglaló) Programban résztvevő előadók decemberi programjában találunk néhány csemegét.
 
Fotó: Massza/Full szerviz

Az album, amelyet egy hangalámondásos pornófilm ihletett

Az október a klubszezon nyitánya. Ráadásul most lesz a CAFe Budapest kortárs fesztivál is, amelyhez olyan helyek is csatlakoztak, mint a Kuplung vagy az A38. De ezeken kívül is adódik lehetőség arra, hogy a Cseh Tamás Program által támogatott formációk megmutassák magukat.
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek