Nem vidám a Hooligans új dala

Nem vidám a Hooligans új dala

Az év utolsó hónapjait sem tölti tétlenül a Hooligans. Decemberben érkezik a zenekar új nagylemeze, ezt követően pedig négy év után visszatérnek a Papp László Sportarénába is, ahol egy nagyszabású show keretében búcsúznak a 2023-as évtől (a jegyeket csatoltuk).
 
Fotó: Travis Shinn

Ezen a koncerten nem fog senki telefonozni: Budapestre jön a TOOL

Nem is olyan rég, 2022-ben jártak itt, ezt volt az a nevezetes buli az Arénában, ahonnan 50 embert vezettek ki, azokat, akiknek nem sikerült felfogniuk az előzetes figyelmeztetéseket – a zenekar egy ideje bevezette a telefonnal készített felvételek tilalmát rendezvényeiken.
 
 
A turné 2024 novemberében zárul az USA-ban.

Kitört a világban a koncertőrület

"A koncertek iránti kereslet kifejezetten erőssé vált az elmúlt időszakban – és egyelőre nincs jele lassulásnak, még annak ellenére sem, hogy az infláció elég erőteljesen beleharapott a háztartások büdzséjébe. Persze, ez csak egy ok a sok közül, hogy Azahriah miért tudta...
 
Fotó: Green Stage Production

Közeleg a Kapitány életmű-koncertje az Arénában: Caramel lesz Deák Bill Gyula vendége

A háromszoros Fonogram-díjas, valamint Máté Péter-díjas énekes lesz Deák Bill Gyula sztárvendége november 18-án a Papp László Budapest Sportarénában.
 
Mike Oldfield is triplázik Magyarországon

Helyesbítés: Mike Oldfield maga nem, de a zenéje nagyon is eljön Magyarországra

"Mike Oldfield negyedszázad elteltével ismét Magyarországon koncertezik" – kezdődött az MTI híre, amit lelkesen átvettünk a komplett magyar sajtóval egyetemben, de ettől a bűnünk még nem lett könnyebb. Mint mára kiderült, ő maga nem vesz részt a három magyarországi koncerten (sem)....
 
Fotó: Koncz Zsuzsa/FB

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze...
 
 
Fotó: Ed Sheeran/FB

Ed Sheeran a Puskás Arénában!

2024-ben Ázsiában és Európában koncertezik Ed Sheeran a rekordokat döntögető „+ - = ÷ x” Matemathics Tours produkciójával, melynek keretén belül 2024. július 20-án a Puskás Arénában fog fellépni.
 
Még egy koncertet ad Azahriah a Puskásban

Még két koncertet ad Azahriah a Puskásban

Mivel a jegyek 95%-a elfogyott ez első napi rohamban a május 25-i koncertre, Azahriah a FB-oldalán tette közzé, hogy másnap, 26-án is lesz egy koncert. Aztán, amikor az is elfogyott, jött a harmadik dátum: 2024. május 24. Tripla Puskás – hoppá!
 
Fotó: Azahriah/FB

Első magyar előadóként Azahriah ad önálló koncertet a Puskás Arénában

Azahriah először megtöltötte a Budapest Parkot, tavaly a Sziget nagyszínpadán lépett fel, idén pedig telt házas koncertet adott a Papp László Budapest Sportarénában. A dalszerző-előadó 2024. május 25-én grandiózus látvánnyal és számos meglepetéssel készül.
 
presser

Presser Gábor koncertszínháza, avagy miért NE menjünk elvárásokkal koncertre

Mohabácsi Pici bácsi nagykoncertjének főpróbáján járt. Mivel akadtak ismerősök, akik ezt az előadást és az "éles" koncertet is látták és szuperlatívuszokban beszéltek róla, magunk is meglepődtünk, hogy tudósítónk – aki nagy rajongója a zenésznek, emellett mindkét...
 
50 Cent visszajár

50 Cent visszajár

Curtis “50 Cent” Jackson bejelentette The Final Lap Tour elnevezésű vadonatúj világkörüli turnéját, amellyel egyben a minden előző rekordot megdöntő Get Rich or Die Tryin’ debütáló albuma megjelenésének 20. évfordulóját is ünnepli.
 
Erre még meghívlak – Halott Pénz a Puskás Arénában

Erre még meghívlak – Halott Pénz a Puskás Arénában

A zenekar 3 teltházas Budapest Aréna és 12 teltházas Budapest Parkos koncert, rengeteg sláger és szakmai díj után emeli a tétet, és 2024. június 8-án a Puskás Arénában a rajongóikkal együtt ünneplik meg a Halott Pénz-sztori 20. születésnapját.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek