The Toy Dolls, Tiësto, AURORA: ma kettőkor elrajtol a Campus

Idén teljes kapacitással tér vissza a Campus Fesztivál, s két év szünet után a külföldi sztárfellépők is érkeznek Debrecenbe. Négy este összesen 19 programhelyszínen több mint 200 koncert és dj fellépés, valamint számos más program várja a Nagyerdőbe látogatókat. Nyitás ma, 14 órakor!

Fotó: Campus Fesztivál
Idén nem tudják megrendezni az AlteRábát – de van másik!

Idén nem tudják megrendezni az AlteRábát – de van másik!

Minden évben 35-50 zenekarnak adtak fellépési lehetőséget, de 2022-ben az ismert okból nem tudják megrendezni a fesztivált. Most támogatókat keresnek, olyan mecénásokat, akik hisznek bennük és akiknek fontos a kultúra. De nem múlik el a nyár nélkülük!
 
Fotó: Campus Fesztivál

Dunától keletre a legnagyobb: a Campus Fesztivál külföldi headlinerei

Két év után – ez az idei nyári fesztiválok közös nevezője, és az, hogy mindenki megpróbál igazán nagy külföldi neveket hozni a színpadokra. A debreceni Campus Fesztivál kilenc élő zenei színpaddal, hat további zenés-táncos helyszínen sokszínű könnyűzenei programmal, továbbá...
 
 
A 2022-es Campuson a Nagyerdei Stadion már teljesen körüljárható lesz

A 2022-es Campuson már teljesen körüljárható lesz a Nagyerdei Stadion

Az idei "népszámlálás" szerint 2021-ben 87 ezren vettek részt a fesztiválon, melynek nyitását nagy várakozás előzte meg mindenki részéről, hiszen a koronavírus-járvány miatt két éve nem volt nagy nyári fesztivál Magyarországon. A Campus volt az első, amelyet négy teljes értékű...
 
Fotó: Aurora zenekar/FB

Ez mindenki kudarca volt: az Aurora zenekar – és Szilágyi István szomorú története

Szilágyi István – tragédiával végződő – története évekig témát adott a bulvárlapoknak. Az emberiségbe vetett maradék hitet őrzi meg, hogy a szenzáció hajhászása mellett akadt jó pár ember, aki igazán megpróbált segíteni – a támogatók egyik vezérhajóját az Aurora...
 
Fotók: Czeglédi Mátyás

Na de mik ezek a galambszobrok városszerte?

Bárdi Dominik galambszobrai a Rekulturalizmus legutóbbi gerilla akciójaként kerültek a város különböző pontjaira.
 
Törölték a Jail fesztivált: itthon marad a Neoton, az Aurora és a Tankcsapda is

Törölték a Jail Fesztivált: itthon marad a Neoton, az Aurora és a Tankcsapda is

Szóltunk, hogy ez jön, és azt is hozzá kell tennünk, hogy nem szívesen írjuk ezeket a cikkeket.
 
 
Egyre több hazai zenekarral utazhattok együtt vidéki koncertekre

Egyre több hazai zenekarral utazhattok együtt vidéki koncertekre

Közel két hónapja indult útjára az első Osztálykirándulós csapat, és a siker láttán máris beindult a szervezkedés a következő turnus megvalósítására. A cél a hazai bandák közönségének megmozgatása, ami jelenti egyben az utazást az adott zenekar koncertjére, a meet & greet...
 
Műanyag, konzum idiotizmus – Anti-Valentin-nap a Barba Negrában

Műanyag, konzum idiotizmus – Anti-Valentin-nap a Barba Negrában

Immáron negyedik alkalommal tart hangos-punkos rock&roll estet a Junkies és az Aurora a Barba Negra Music Clubban. A közös buli ezúttal pont február 14-re esik, viszont a két banda nem különösebben rajong a szerelmesek napjáért, ezért egyfajta anti-valentin programmal állnak színpadra.
 
Története nem is lehetne 21. századibb: Aurora-doku a filmszemlén

Története nem is lehetne 21. századibb: Aurora-doku a filmszemlén

A január 27-én kezdődő Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztiválon (BIDF) Magyarországon is bemutatják a Once Aurora című filmet.
 
Hopplá Zenei Fesztivál

Hopplá! Egy zenei fesztivál profi és kezdő zenekaroknak

Az idén 30. alkalommal kerül megrendezésre július 5-én és 6-án Szentgotthárd népszerű, tehetséges kezdő zenekaroknak is helyet adó programsorozata a Hopplá Zenei Fesztivál, ahol ezúttal az AWS, az Aurora, a Kowalsky meg a Vega és a Karthago is tiszteletét teszi.
 
Viszlát, Iván! – 30 év után újra (időszerű)

Viszlát, Iván! – 30 év után újra (időszerű)

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer pár győri, pontosabban győrszentiváni gyerek, név szerint Vigi (Víg László), Polyák (Polyák Attila – hmm, ez annyira jó név, hogy becenév sem kellett, emlékszem, amikor úgy 2000 táján Viktor (nem AZ a Viktor), egy – akkor még – ifjú punk a...
 
Jó,nem csak a cickányokat várják... Valójában őket nem is :)

Cickányok, irány az ingyenes RoCkány Feszt!

Június utolsó szombatján egy kis Békés megyei település, Okány szolgál egy teljesen új, viszont többeknek mégis nosztalgiával is bíró esemény helyszínéül, mely némi (még megbocsájtható) szójáték eredményeként a RocKány Feszt nevet kapta.
 
KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek