Jó,nem csak a cickányokat várják... Valójában őket nem is :)

Cickányok, irány az ingyenes RoCkány Feszt!

Június utolsó szombatján egy kis Békés megyei település, Okány szolgál egy teljesen új, viszont többeknek mégis nosztalgiával is bíró esemény helyszínéül, mely némi (még megbocsájtható) szójáték eredményeként a RocKány Feszt nevet kapta.
 
Továbbra is fújják a gyertyákat  Barna Negra Track-ben

Továbbra is fújják a gyertyákat a Barba Negra Track-ben

A hazai könnyűzene legendáival és a legismertebb belga formációval ünnepel hétvégén a Barba Negra Track. Az 1983-ban alakult Aurora és a Ganxsta Zolee és a Kartel nagyszabású bulija mellett, június 8-án a kultikus belga zenekar, a dEUS is jubileumi műsorral érkezik a Petőfi híd lábához.
 
 
Megérkezett a Fish! album második fele, tele feldolgozásokkal

Megérkezett a Fish! album második fele, tele feldolgozásokkal

Megjött végre az idén 20 éves Fish! zenekar rég várt Felemás című albumának másik fele, amin olyan ismert zenekarok dalait értelmezték újra a fiúk, mint a Kozmix, a Heaven Street Seven, az Animal Cannibals vagy az Auróra.
 
VISZLÁT IVÁN – újranyomták az Aurora első két lemezét

VISZLÁT IVÁN – újranyomták az Aurora első két lemezét

A legendás győri punk rock banda első két, jó ideje beszerezhetetlen anyagának újrakiadása a 30 éves jubileum alkalmából exkluzív, dupla digipak csomagolásban került a boltok polcára.
 
Dorothy (Fotó: @korcsogphotography; Dorothy/FB)

Mi történt kishazánkban: Depresszió, Dorothy, Aurora

„Mit csináltam? Kérem szépen, muzsikáltam... – válaszolja La Fontaine klasszikus meséjében a Hangya kérdésére a Tücsök. De a léha muzsikussal szemben korunk zenészeinek azért marad búzája a télre is... Bocsi, Hangya!
 
Fotó: Corvin Klub/FB

Bezárták az Aurórát és a Corvin Clubot is

Elrendelte a hatóság több józsefvárosi szórakozóhely bezárását. Mint az önkormányzat közleményéből kiderül, a helyek között van az Auróra Kioszk és az Auróra Kert, valamint a Corvin-tetőn üzemeltetett Corvin Club – írja a HVG.
 
 
Aurora - Budapesten a 35 év rock and roll

Aurora - Budapesten a 35 év rock and roll

Idén ünnepli 35. születésnapját a győri AURORA zenekar. A punk rockerek tavalyi “Előre k*rvák gengszterek” lemez 25. születésnapja alkalmából tartott koncertjének nagy sikerére való tekintettel július 29-én, pénteken újból elfoglalják a Barba Negra Track színpadát, ahol közel 2...
 
Fotó: laut.de

Szülinapi bulik, lemezbemutatók, és külföldi sztárok a jubiláló Track nyári kínálatában

Már nagyban dübörög az idén öt éves fennállását ünneplő Barba Negra Track, de még messze a szezon vége, több mint negyven koncert vár még ránk Budapest egyik legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén.
 
Legendák és a jelenkor kedvenceinek találkozása a RockBalatonon, ahol csak élő zenét hallhatsz!

Legendák és a jelenkor kedvenceinek találkozása a RockBalatonon, ahol csak élő zenét hallhatsz!

Augusztus 9-12 között ismét nagyágyúk koncerteznek Fonyódon, a már hagyományos, minden évben nagysikerű RockBalaton keretében. A fesztiválon csak és kizárólag élő zene van, tátogás nincs.
 
Nem lájkvadászat az Aurora akciója

Nem lájkvadászat az Aurora akciója

A zenekar nekünk küldött közleménye hangsúlyozza: nem likevadászatra használják a gyűjtést, valódi csapatmunkával szeretnének anyagi segítséget nyújtani. Az üzenetet változtatás nélkül közöljük.
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek