Feszes és büntető: novemberben jön a Volbeat!

A dán rock'n'roll lázadók bejelentették Servant Of The Road elnevezésű világkörüli turnéjuk 32 állomásos európai szakaszát, amelyen – a kontinensen – a Skindred és a Bad Wolves melegíti majd be a közönséget. November 5-én érkeznek Budapestre. (A koncertet a Barba Negrából áthelyezték az MVM Dome-ba.)

Feszes és büntető: novemberben jön a Volbeat!
Mötley Crue, Five Finger Dead Punch, Papa Roach – Better Noise Music Festival

Mötley Crue, Five Finger Dead Punch, Papa Roach – Better Noise Music Festival

Miközben a világ azon cidrizik, hogy vajon mi fog történni a következő pillanatban, a Better Noise virtuális zenei fesztivállal ünnepli a nyarat, amelyen a rockzene legnagyobb nevei szerepelnek.
 
Fotó: 5FDP/FB

A metálvillák az égig értek – Five Finger Death Punch az Arénában

Történt egyszer, kb. 1992-ben, hogy egy magyar srác fogta magát és kiköltözött New Yorkba, hogy zenész legyen, majd 28 év elteltével világsztárként térjen vissza szülőföldjére, és telibe tömje az Arénát.
 
 
A FIVE FINGER DEATH PUNCH Budapesten beelőzi a saját albummegjelenését

A Five Finger Death Punch Budapesten beelőzi a saját albumát

A banda bejelentette régóta várt nyolcadik stúdióalbumát, amely az F8 címet kapta. Az album világpremierje 2020. február 28-án lesz. Budapestre február 20-án érkeznek, minden bizonnyal azért a fizikai megjelenés előtt is játszanak majd számokat róla.
 
A Five Finger Death Punch – Báthory Zoltánnal (balra)

S akkor felrobban az Aréna: jön a Five Finger Death Punch februárban – előzenekar: Bad Wolves, Megadeth

A FIVE FINGER DEATH PUNCH bejelentette eddigi legnagyobb európai turnéját, amelyre 2020 januárjában és februárjában kerül sor, ráadásul a multi-platina eladásokkal rendelkező legenda, a MEGADETH, valamint 2018 legnagyobb rock-szenzációja, a BAD WOLVES is csatlakozik hozzájuk...
 
Ez a Vad Fruttik új dalának története

Ez a Vad Fruttik új dalának története

Nincs vissza címmel új dallal és a hozzá forgatott klippel jött ki a Vad Fruttik. A szám alkotói folyamata egészen rendhagyó módon történt,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Egy tragédia miatt elhalasztották, most megvan a Call Me Karizma-koncert új időpontja

Bár tavaszi koncertturnéját egy, a dobosa életében bekövetkezett tragédia miatt halasztani kényszerült, Call Me Karizma betartotta ígéretét és itt az új dátum a budapesti koncertjére, úgyhogy mindenki átírhatja a naptárjában: Call Me Karizma – november 3., Turbina.

Bazi nagy majális a Bakáts téren: közös koncertet ad a Duckshell és a Besh o droM

Nem csak a munka ünnepét, hanem Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozásának 20. évfordulóját is megünneplik 2024. május 1-én, szerdán a Ferencvárosban.
Új koncertek