Megkezdte a névsorolvasást a jubiláló Fezen

Megkezdte a névsorolvasást a jubiláló Fezen

Ilyentájt már bejelentgetnek a fesztiválok, mert hát közeleg a karácsony, és mi lenne hasznosabb egy fesztiválbérletnél... (2 fesztiválbérlet.) Ezzel együtt még nem igazán halottunk a jövő nyárról, ezt a csendet töri meg a fehérvári fesztivál.
 
Megérkezett a Szuperkoncert hivatalos aftermovie-ja

Megérkezett a Szuperkoncert hivatalos aftermovie-ja

Azok számára, akiknek nem volt lehetősége a helyszínen tombolni vagy azoknak, akik szeretnék felidézni a koncert legjobb pillanatait: megérkezett az esemény hivatalos aftermovie-ja.
 
 
Fotók: Mohai Balázs/MTI

35 ezren mentek el az ingyenes szuperkoncertre

A Puskás Aréna Szoborparkban mintegy 35 ezren gyűltek össze, hogy a legismertebb hazai slágereket élvezzék - tájékoztatta a megalakulása 30. évfordulója alkalmából megtartott rendezvényről a Szerencsejáték Zrt. közleményben az MTI-t.
 
Majka és Curtis, Bagossy Brothers Company: ingyenes nagykoncerttel ünnepel a Szerencsejáték Rt.

Majka és Curtis, Bagossy Brothers Company: ingyenes nagykoncerttel ünnepel a Szerencsejáték Zrt.

Szeptember 25-én ünnepli 30. születésnapját a nemzeti lottótársaság: Majka & Curtis, a Bagossy Brothers Company, valamint Lotfi Begi és meglepetésvendégei is színpadra lépnek az ingyenes Szuperkoncerten a megújult Puskás Aréna Szoborparkban
 
 Harrison Haines fotója a Pexels oldaláról

2,5 millió forint lemezkészítésre, videóklipre és turnézásra

A Hangfoglaló Induló Előadói pályázata idén egész éves mentori programot, szakmai támogatást, illetve 2,5 millió forintot ígér, amelyet lemezkészítésre, videóklipre és turnézásra is fordíthatnak a kiválasztott produkciók.
 
Miért húztak felemás zoknit a zenészek?

Miért húztak felemás zoknit a zenészek?

Nem azért, mert a zoknik párját beszippantotta a Zokni Feketelyuk... Március 21-én a Down-világnapon az emberek világszerte feltűnő színű és mintájú felemás zoknit húzva hívják fel a figyelmet arra, hogy mindenki értékes és egyenjogú tagja a társadalmunknak.
 
 
Elhalasztotta fennállása első arénás koncertjét a Bagossy Brothers Company

Elhalasztotta fennállása első önálló arénás koncertjét a Bagossy Brothers Company

Nemrég számoltunk be arról, hogy a londoni O2 Aréna újranyitása milyen biztonsági szabályok betartásával jár – ekkor merült fel bennünk, hogy vajon mi lesz az általunk ismert, még talpon levő arénás koncertekkel, többek között a BBC debütáló nagykoncertjével.
 
Olyanok ők, hogy a siófoki Plázson lépnek fel a hétvégén

Olyanok ők, hogy a siófoki Plázson lépnek fel a hétvégén

A Bagossy Brothers Company tényleg fénysebességgel került fel a nagyszínpadokra: idén először a siófoki Plázs közönsége is élőben hallhatja őket.
 
Fotó: SZIN /FB

Kész a SZIN programbontása

Végre megérkezett a SZIN teljes programkínálata is, így most már tényleg eljött az ideje a 2020-as rövidre sikeredő szezon megtervezésének, ami komoly kihívások elé állítja a fesztiválra látogató közeget.
 
SZIN

A SZIN nagy nevei közül senki sem mondta le a fellépését!

Újabb hazai sztárokkal bővült a SZIN idei kínálata, és bár a napi bontásra még várnunk kell, az mindenképpen jó hír, hogy a belengetett öt külföldi fellépő mindegyike vállalta az utazást, így velük már biztosan kalkulálhatunk a tervezgetésnél.
 
Fotó: Campus Fesztivál Facebook

Így elevenedik meg a Campus fesztivált pótló programsorozat

Ígéretükhöz híven a debreceni Campus Fesztivál szervezői összerakták az elmaradt eseményt pótló Campus Eleven programsorozat fellépőinek névsorát, ahol gyakorlatilag összes hazai kedvenc tiszteletét teszi, legyen az rock, pop, mulatós vagy egy jó hajnalig tartó party.
 
Szeptember 16-án húszezer ember lesz a debreceni stadionban, és ezeket a koncerteket nézik

Szeptember 16-án húszezer ember lesz a debreceni stadionban, és ezeket a koncerteket nézik

Optimista hozzáállást tükröz, ami a vírushelyzetet illeti: a Debreceni Egyetem idén is megrendezi különleges tanévnyitó stadionshow-ját: a tervek szerint szeptember 16-án ismét megtöltik a húszezres Nagyerdei Stadiont.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek