Így szól a Neoton 1969-ben született nagy slágere 2023-ban

A Zoltán Erika-Mr Rick-DJ Dominique trió – akik a hétköznapi életben is jó viszonyt ápolnak – a Neoton-együttes „Kell, hogy várj" című örökbecsű felvételét dolgozták át 21. századi hangzással.

Így szól a Neoton 1969-ben született nagy slágere 2023-ban
Az Égiek koncertjén Török Ádámról is megemlékeznek

Az Égiek koncertjén Török Ádámról is megemlékeznek

Május 26-án az Erkel Színházban az "Égiek koncertjén" olyan csodálatos előadókra, zenészekre emlékeznek, akik már nincsenek közöttünk. Mert amíg a dalaik szólnak, ők is élnek.
 
Fotó: Bódi László Cipő Emlékoldal

Tíz éve, hogy Cipő itt hagyott bennünket...

Május 26–án, az Égiek koncertjén azokra a zenészekre emlékeznek, akik oly sok örömöt, érzést, élményt adtak számunkra. Amíg a dalaik élnek, addig ők is köztünk maradnak.
 
 
Balázs Fecó és a Savaria Szimfonikus Zenekar 2011-ben Sitkén (lordinfo.hu)

Sitkén emléktáblát avatnak Balázs Fecó tiszteletére

Az Ossián, Rudán Joe, Rúzsa Magdi, a Lord, a Pokolgép, a Moby Dick, az I'm Dorothy, a Koral Tribute Band és a Kárpátia együttes is fellép augusztus 26-án és 27-én a Sitkei Rockfesztiválon.
 
Fotó: MaNDA

Megjelent vinylen az első magyar hardrock-koncert

A legendás Taurus együttes 1972-es felvétele nemsokára 50 éves, és először jelent meg vinylen, mégpedig vágatlan formában.
 
Fotó: Czerkl Gábor

Biztos mesél Balázs Fecóról is Horváth Attila

A Lemezjátszó Classic programsorozat vendége a következő alkalommal minden idők egyik legjobb magyar dalszövegírója, Horváth Attila lesz, aki egyrészt a pályafutásáról mesél majd, illetve Charlie 1997-es, Annyi minden történt című nagylemeze dalairól, melyek szövegeit szintén ő...
 
A hétvégi megemlékezés mécsesei (FB)

A Korál számára nem halt meg Balázs Fecó – végső búcsút vettek a zenésztől

Pénteken az Óbudai temetőben szűk körben búcsúztatták a november 26-án elhunyt Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas rockzenészt, billentyűst, énekest, zeneszerzőt.
 
 
Fotó: Sárvári Televízió

Sitkén is megemlékeznek Balázs Fecóról

Az Origo értesülése szerint december 11-én mondanak a zenészért szabadtéri gyászmisét annál a sitkei kápolnánál, amelyért Balázs Fecó rengeteget tett életében.
 
Fotó: Balázs Fecó rajongói közösség

A Margitszigeti Zenélő Kútnál lehet elbúcsúzni Balázs Fecótól

A zenész rajongói a Facebookon közölték, hogy Balázs Fecó emlékére ezen a hétvégén – december 5-én szombaton, valamint december 6-án vasárnap 12-18 óra között – a Margitszigeti Zenélő Kút Fecó dalait játssza majd. (Felhívjuk a figyelmet, hogy nem a szökőkútról van szó –...
 
Balázs Fecó utolsó stúdiófelvétele: A tegnap itthagyott

Ez volt Balázs Fecó utolsó stúdiófelvétele

A "Bajnok & Zefi 40" albumon hallható "A tegnap itthagyott" című dal Balázs Fecó utolsó stúdiófelvétele – a Mobilmánia ezzel a dallal búcsúztatja az énekest.
 
13 küzdelmes nap  – s mögötte egy több mint öt évtizedes pálya

13 küzdelmes nap – s mögötte egy több mint öt évtizedes pálya

"Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Balázs Ferenc, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zenész, szerető édesapa, férj és kolléga tegnap este távozott. A rengeteg ima és orvosai minden igyekezete ellenére 13 nap küzdelem után feladta a harcot" – írta Várkonyi Attila a közösségi oldalon.
 
DJ Dominique az Indexnek: nem Balázs Fecónak dolgozik az idő

DJ Dominique az Indexnek: nem Balázs Fecónak dolgozik az idő

Tíz napja tartják az orvosok mesterséges kómában a népszerű zenészt. Jó barátja, DJ Dominique, azaz Várkonyi Attila a minap az Indexnek elmondta: a zenész vérplazmát kapott és stabil az állapota, azonban az idő nem neki dolgozik.
 
Fotó: Balázs Fecó, radiorock958.hu

Végre valami jó hír: jobban van Balázs Fecó

Balázs Fecó múlt szombaton a saját lábán ment be a kórházba, de állapota romlott, lélegeztetőgépre került. Rendszerint DJ Dominique, azaz Várkonyi Attila szállítja a híreket róla: végre reménykeltő híreket osztott meg a Borssal.
 
KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek