Partidömping délutántól pirkadatig – összeállt a Balaton Sound programja

Féltucat zenei helyszín, köztük két nagyszínpad, összesen közel 200 fellépő – összeállt a Heineken Balaton Sound teljes zenei programja. A fesztiválbeach július 3-án, szerdán startol és vasárnap hajnalig meg sem áll Zamárdiban.

Fotó: Balaton Sound
Ha VIP-es vagy, ezt itt egyszer mind a tiéd lesz

Ha VIP-es vagy, fiam, egy szép napon ez mind a tiéd lesz

Tegnap számoltunk be, hogy a a hazai partybrand-ek közül kik érkeznek majd Zamárdiba, ma az idei VIP helyszínekről és szolgáltatásaikról mesélünk, bár a fesztivál szlogenje szerint a Soundon mindenki VIP. De azért mindig vannak eggyel vipebbek...
 
Fotó: BAlaton Sound

Óriási partifolyam a tóparton: Balaton Sound 2024

Az eddig ismert nemzetközi zenei felhozatalból után most abból kapunk ízelítőt, hogy a hazai partybrand-ek közül kik érkeznek majd Zamárdiba.
 
 
Fotó: Balaton Sound

Még 30 név került fel a Balaton Sound fellépőlistájára

Erősödik az underground vonal a Soundon és újításokra számíthatunk az idei beach fesztiválon. Idén a a megszokottnál később – az érettségi és vizsgaidőszak után –, július 3-6. között rendezik meg a fesztivált a szokott helyen, Zamárdiban.
 
Fotó: Marshmello/FB

Marshmello, Lost Frequencies, Timmy Trumpet és más világsztárok a 2024-es Balaton Soundon

Továbbá Paul Kalkbrenner, Timmy Trumpet, James Hype és Purple Disco Machine is szerepel a Heineken Balaton Sound első bejelentésének listáján.
 
A megszokottnál egy héttel később lesz a Balaton Sound

A megszokottnál egy héttel később lesz a Balaton Sound

2024-ben az érettségi és vizsgaidőszak után, a nyári szezon elején lesz a Balaton Sound: július 3-6. között rendezik meg a fesztivált a szokott helyen, Zamárdiban.
 
Fashion show-val és vonuló utcaszínházakkal turbózzák fel a Sound zenei programját

Fashion show-val és vonuló utcaszínházakkal turbózzák fel a Sound zenei programját

A Balaton Soundon persze a zenéé a főszerep, de a program kikekeredik a fesztivál területén itt-ott felbukkanó utcaszínházi produkciókkal és a legvadítóbb kollekciókat felvonultató Fashion Show-val.
 
 
Illusztráció: Nagyon Balaton

Annyira Balaton, hogy nagyon

Júniustól októberig a Paloznaki Jazzpiknik, a VeszprémFest, a ZamJam, a STRAND, a Balaton Sound, a Művészetek Völgye, a Kultkikötő, a Plázs, a Veszprémi Utcazene Fesztivál, a Veszprém - Balaton 2023 - Európa Kulturális Fővárosa keretében a Gyárkert, a Balaton Piknik és még számos...
 
Megújul a vizuál a Balaton Soundon

Megújul a vizuál a Balaton Sound nagyszínpadán

A látványterv szerint komoly frissítést kap a világsztárokkal ellátott Balaton Sound nagyszínpadra, melynek legfőbb alkotóeleme – a legnagyobb nemzetközi elektronikus zenei fesztiválokhoz hasonlóan – egy bazi nagy ledfal.
 
Fotó: Balaton Sound/FB

A Balaton Sound újra felvette a leánykori nevét

A június 28. és július 1. között megrendezett fesztivál nemzetközi fellépőihez már a hazai zenei szcéna sztárjai is csatlakoztak. A Sound pedig újra felvette „leánykori nevét” és mostantól Heineken Balaton Soundnak szólítjuk.
 
Fotó: Claptone/FB

Az aranymaszkos Dj is fellép idén a Balaton Soundon

Több tucat nemzetközi nevet jelentett be Európa legmenőbb vízparti fesztiválja, amely június 28-tól július 1-ig tart majd, Zamárdiban. „A Sound nemzetközi hírnevét jól mutatja, hogy idén a DJ MAG Top 100 listájáról közel 20 világsztár mondott igent a felkérésünkre" – tették...
 
Balaton Sound lesz jövőre is! itt vannak az első nevek

Balaton Sound lesz jövőre is! Itt vannak az első nevek

Az első csokorban már most olyan top DJ-k sorakoznak, mint Armin Van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell vagy Don Diablo. A Balaton Sound 2023-ban június 28-tól tart július 1-ig, a megszokott helyen, Zamárdiban.
 
A Volt és a Sound jövőjéről a szezon értékelését követően döntenek

A Volt és a Sound jövőjéről a szezon értékelését követően döntenek

Ezt állítólag Kádár Tamás főszervező mondta a Népszavának, de mi bénák vagyunk, ezt a cikket nem találtuk meg, úgyhogy a továbbiakban a Telex cikkére hivatkozunk.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek