Az amerikai modern rock nagykövetei budapestre érkeznek

2020. március 8-án először lép fel Magyarországon az X Ambassadors – a 2019 nyarán érkezett Orion nagylemez dalai mellé egy egészen friss anyagot is kapnak majd a rajongók az amerikai modern rock csapattól.

Az amerikai modern rock nagykövetei budapestre érkeznek
Fotó: Wolfmother

Három jó hír a keményebb zenék kedvelőinek

Improvizatív zenélés, vintage rock, stadionrock-himnuszok... Három koncert a távoli jövőből, amelyekre már most érdemes belogolni, mert mindegyik banda járt már itt, és a tapasztalat szerint roskadásig rakták a küzdőtereket.
 
Fotók: Live Nation/ Török Hajni

Elfüstölt néhány kábel a Bullet For My Valentine budapesti koncertjén

A szürke hétköznapokból kiemelő szerda esti zúzdában volt részünk a Bullet For My Valentine önálló klubbuliján a Barba Negrában, ahol ha érzékszerveink nem csaltak, néhány kábel is elfüstölt a háttérben.
 
 
A Machine Head a régi felállásában érkezik a Barna Negrába

A Machine Head a régi felállásában érkezik a Barba Negrába

A Machine Head idén egy komplett turné keretén belül megünnepli a ma már klasszikusnak számító, "Burn My Eyes" album huszonöt éves jubileumát: a banda október 20-án éri Budapestre, ahol a Barba Negra Music Club színpadán lesz látható.
 
Fotó: Barba Negra

Új év, új farsang – régi Pál Utcai Fiúk

Nem most volt, még a hónap elején, de mivel még tart a farsangi időszak, aktuális...
 
BFMV

Jön, jön, jön: Bullet For My Valentine a Barba Negrában!

Örülhetnek a hazai metalcore-rajongók, hisz új albumának bemutató turnéjával tér vissza áprilisban Budapestre a walesi Bullet For My Valentine!
 
Tavaszváró újévköszöntő videó a Supernemtől

Tavaszváró újévköszöntő videó a Supernemtől

Vadonatúj videóval köszöntötte a 2019-es esztendőt a Papp Szabi vezényletével felálló, idén 17. életévét ünneplő Supernem zenekar.
 
 
Fotó: sinco

Akiknek a koncertjén még én is szívesen guggolok - Kensingtonon jártunk

Nem a legjobb napot választotta a koncertezésre kedvenc holland bandánk, a Kensington, hiszen vasárnap este mindenki a szavazás végeredményét várta izgatottan, ennek ellenére mégis sikerült egy hamisítatlanul zúzós klubbulival kedveskedniük a hazai rajongóknak.
 
Jövőre sem maradunk Kensington-koncert nélkül!

Jövőre sem maradunk Kensington-koncert nélkül!

Idén kétszer is láthattuk hazai színpadon Hollandia büszkeségét, a brit popban utazó Kensington zenekart. Az már biztos, hogy 2018-ban is lesz egy klubbuli, a fesztiválos fellépésben egyelőre csak reménykedünk.
 
Volt egyszer (kétszer) egy Gitárpárbaj – itt a harmadik

Volt egyszer (kétszer) egy Gitárpárbaj – itt a harmadik

Egyszer régen, mikor még az idő más ütemre járt, és minden gyerek téged, csak téged csodált, hogy a költőt (dalszövegírót) idézzem, és amikor még más kommunisták uralkodtak az országban, egyszer csak valakinek eszébe jutott, hogy összerántsa a színpadra az ország legjobb, de...
 
Több mint koncert: Republic-karácsony a Barba Negrában

Több mint koncert: Republic-karácsony a Barba Negrában

Idén is egy meglepetésekkel teli koncertet ad a Republic együttes december 23-án a Barba Negra Music Club színpadán. A „Felmelegítlek a szívemmel" névre keresztelt koncerten ajándékot is kap a közönség, illetve a zenekar FB-oldalán meghirdetett „cipősdoboz adományozás" is ezen az...
 
Tizenöt év után újra lesz Gitárpárbaj-koncert!

Tizenöt év után újra lesz Gitárpárbaj-koncert!

Másfél évtizeddel a legutóbbi hasonló rendezvény után harmadik alkalommal is megrendezik a Gitárpárbaj-koncertet. November 19-én a fővárosi Barba Negra Music Clubban a hangszer öt hazai kiválósága lép színpadra.
 
Fotó: Barba Negra/FB

Bezárt a TRACK, kinyitott a BARBA NEGRA KLUB!

Erős szezont zárt szeptember végén a Barba Negra Track. Idén április 18. és szeptember 22. között 70 alkalommal nyitotta ki kapuit a szabadtéri szórakozóhely, amelyből 68 estén élőzenés rendezvények voltak terítéken. Idén több, mint 100 zenekar lépett a Barba Negra Track két...
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek