Fotó: Twitter – a menedzsment engedélyével

Ilyen volt életem első K-pop koncertje a Barba Negrában

Az újságíró élete, főleg a zeneszerető újságíró élete leginkább játék és mese. De a dolga nem csak az, hogy a kedvenc zenekarait nézze meg és az ő koncertjeikről számoljon be: az új trendekről is muszáj tudomást szerezni és megnézni, hogy azok milyenek, hogy működnek, dolgoznak.
 
A Barba Negra nem vész el, csak átköltözik

A Barba Negra nem vész el, csak átköltözik

A hétvégi nagy lazításban bombaként robbant az Index híre, hogy a Barba Negrának "befellegzett". Ma már ne keressétek az írást ilyen vagy hasonló címen: a koncerthelyszín – amúgy jogos, de elegánsan visszafogott – reagálására a szerkesztők átgondolták a koncepciót, meg azt, hogy...
 
 
Fotó: kpopmap.com

A zene új álmot teremt – a K-pop beköltözik a Barba Negrába egy estére

Volt már Magyarországon K-pop koncert, csak akkor még sokkal kevésbé volt itthon ismert ez a műfaj. Most idelátogat a messzi Dél-Koreából egy fiatal csapat, az MCND, akiknek neve a Music Creates New Dream mondat kezdőbetűinek a rövidítése.
 
Fotó: Tom Odell/FB

Tom Odell visszatér Budapestre

A zenész a Barba Negrában adta első magyarországi klubkoncertjét – ide is tér vissza 2022. szeptember 28-án. Amúgy a Szigeten és a STRAND Fesztiválon is láthattátok már.
 
Mikor lesz már ennek vége...

Törölték Phil H. Anselmo és a YMAS teljes turnéját, és nem jön a BFMV sem

A koronavírus-helyzet kiszámíthatatlansága miatt most úgy tűnik, teljesen elmarad a Philip H. Anselmo And The Illegals két éve tologatott Barba Negrás koncertje, s a Bullet For My Valentine-turné koncertjei – köztük a 2022. február 13-ra meghirdetett budapesti fellépés – is...
 
Fotó: Hollywood Rose/FB

A rockzene klasszikusaival indul az új év a Barba Negrában

2022. január 1-én, szombaton az AC/DC és a Guns N' Roses legendás dalai csendülnek fel az AB/CD és a Hollywood Rose zenekarok tolmácsolásában. Az eseményre előregisztrációs jeggyel 19:00 - 20:22 között ingyenes lesz a belépés!
 
 
Áttolták tavaszra a GOTTHARD decemberi koncertjét

Áttolták tavaszra a GOTTHARD decemberi koncertjét

2020.04.13-i és a 2021.04.14-i koncert pótlása december 21-én lett volna, most a buli tett egy jó nagy kört, és visszaérkezett a tavaszi dátumra: 2022. április 16-án jönnek Budapestre, a helyszín változatlanul a Barba Negra.
 
Fotó: K. Benzova

Három év után búcsúturnéjával tér vissza Magyarországra a Whitesnake

2019 nyarán az akkor még Barba Negra Track-ben adtak nagy sikerű koncertet, 2022. július 4-én a Barba Negrában búcsúzik a magyar közönségtől a legendás zenekar.
 
Elmaradnak a hétvégi Hooligans koncertek

Elmaradnak a hétvégi Hooligans koncertek

Betegség miatt elmarad a zenekar november 19-i és november 20-i Barba Negrába tervezett koncertje.
 
Fotó: Måneskin/FB

Nem költöztetik át a Maneskin-koncertet az Arénába

Budapesten is óriási volt a roham a Måneskin belépőkért, délutánra elfogyott az összes jegy.
 
Rock and Roll never dies – Budapestre jönnek a hangos olasz gyerekek

Rock and Roll never dies – Budapestre jönnek a hangos olasz gyerekek

A címben szereplő kijelentést Damiano David, a Måneskin énekese tette azután, hogy elérték életük addigi legnagyobb nemzetközi sikerét: a 2021-es Eurovíziós Dalfesztiválon ugyanis (amelyre Magyarország továbbra sem delegált versenyzőt) első helyezést értek el. Az olasz zenekar 2022....
 
F. O. System-koncert (2018. november Barba Negra)

Három év után ismét koncertet ad az F. O. System

Majdnem pontosan egy évvel az eredetileg kitűzött, majd elhalasztott időpont után, november 6-án koncertet ad az F.O. A Barba Negrás event címében szereplő "Dark Star 2.0" nem az előzenekar nevét jelenti, hanem magát az eseményt, ami majdnem november hetedikére esik... A két dolgot csak az...
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek