Fotók: Mohácsiné Palásti Márta

Péntek 13 – kihagyták a ziccert: Bikini és Pandora’s Box a Barba Negra Track-ben

BIKINI. Valószínűleg nincsen olyan ember Magyarországon, aki ne tudná miről beszélek, ha nagybetűvel mondom a szót. Mert a Bikini fogalom. Azt is nagyon valószínűnek tartom, hogy nincs olyan ember, akinek legalább egy Bikini-dal ne állna közel a szívéhez. 
 
Nagy a boldogság Ossianéknál: baba született, a lemez dupla platina, szombaton meg koncert lesz

Nagy a boldogság Ossianéknál: baba született, a lemez dupla platina, szombaton meg koncert lesz

A dupla platinalemezé vált A Reményhozó album bemutatóját tartja szeptember 14-én – most szombaton – az OSSIAN éves budapesti nagykoncertjének keretein belül, méghozzá különleges látvánnyal és pirotechnikával.
 
 
Vadászat

Vadászat-születésnap – gyertyák nélkül

Hatalmas és lelkes közönség ünnepelte a kultikus dupla album 35. születésnapját a Barba Negra Track-ben pénteken. Kicsit úgy tűnt, a jubileumi érzésben a zenekar nem osztozott úgy igazán. Sokan úgy gondolhatják, ez egy ünneprontó beszámoló, pedig nem az. Vagy csak egy kicsit.
 
Kiruccannak a stúdióból – megtartják első önálló szabadtéri koncertjüket

Kiruccannak a stúdióból – megtartják első önálló szabadtéri koncertjüket

A Magor éppen harmadik nagylemezén dolgozik, a munkát most egy "Kiruccanás a stúdióból" elnevezésű miniturnéval szakítják meg, ahol néhány nagyobb hazai színpadon láthatja a bandát a közönség
 
Woodstockban 3 napon át esett az eső – a Track-ben reméljük, nem fog!

Woodstockban két napon át esett az eső – a Track emlékbuliján nem fog!

Kereken fél évszázada, körülbelül ötszázezer ember tombolta végig a világ legelső rockfesztiválját, ahol állítólag a háromból két teljes napon át zuhogott az eső. De senkit nem érdekelt az időjárás, a bokáig érő sárban is ünnepelték a zenét, mert olyan istenek és istennők...
 
Szerencsésen megérkeztek a Junkies tagjai Dél-Koreába

Szerencsésen megérkeztek a Junkies tagjai Dél-Koreába

Sőt, mire ez a cikk megjelenik, már fel is léptek a Gangwon Rock Fesztiválon. A zenészeket a landolás után nem sokkal hatalmas öröm érte: megtudták, hogy a jubileumi kiadványuk aranylemez lett.
 
 
Viszlát nyár! Tényleg ezzel búcsúztatja a nyarat az AWS

Az AWS-nek nem kell kitalálnia mást augusztus végére: Viszlát nyár!

Viszlát nyár! – hangzik el a zenekar legismertebb dalában, mellyel megjárták a nemzetközi Eurovíziós Dalfesztivált is. Most azonban együtt lehet üvölteni a refrént augusztus 30-án a Barba Negra Track-ben, hogy közösen búcsúztassuk az idei nyarat.
 
Paksi Endre nagyon boldog

Paksi Endre nagyon boldog

Van is miért: három hónap alatt dupla platina lett az Ossian Reményhozó című albuma. (A platina minősítéshez 4000 db értékesítés szükséges, akár fizikai hanghordozó-eladás, akár digitális albumletöltés formájában. Ezen eladási darabszámok egész számú többszörösei után...
 
Fotó: Sinco

Bazinagy nyárzáró Quimby-parti a Track-ben

Noha a nyár java még előttünk van, s a zenekar is még megmássza a fesztiválok nagyszínpadjait, játszik kastélyokban, fellép cirkuszi artistákkal – már gondolnak a fináléra is: egy hatalmas szabadtéri klubkoncertet terveznek záróakkordként.
 
Dél-Koreában koncertezik az idén negyedszázados Junkies

Visszatér Dél-Koreába az idén negyedszázados Junkies

A 2016-os kétkoncertes miniturné után visszatér Dél-Koreába a Junkies: az idén 25 éves jubileumot ünneplő zenekar augusztus 17-én a Gangwon Rock Fesztiválon lép fel.
 
LAMB: A zseniális angol duó novemberben Budapestre érkezik

LAMB: A zseniális angol duó novemberben Budapestre érkezik

2019. november 28-án – immáron negyedik alkalommal – Budapestre látogat a LAMB, ezúttal a Barba Negrában adnak koncertet.
 
Egy szeptemberi koncert, amelyre tuti minden jegy elkel pillanatok alatt

Egy szeptemberi koncert, amelyre tuti minden jegy elkel pillanatok alatt

Nekem mondjuk a fele FB-ismerősöm ott lesz...Vagy legalábbis szeretne. És én csak egy vagyok. Ez is mutatja, hogy annak idején mennyire "betalált" Hobo a Vadászat-lemezzel.
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek