Nem kell kártérítést fizetniük a Barta-film alkotóinak

A Kúria vétlennek találta az alkotókat: nem kell kártérítést fizetniük.

Nem kell kártérítést fizetniük a Barta-film alkotóinak
Forrás: MTI/Bara István

Ma van Barta Tamás halálának 41. évfordulója

Sok feltételezés látott már napvilágot Barta halálával kapcsolatban. A Barta-doku alkotói azt a szálat ragadták meg, hogy a los angeles-i magyar „papíros' maffia ölette meg, mert kivált tőlük és önálló üzleti vállalkozásba kezdett.
 
A fotó illusztráció!!!

Újabb dokumentum került napvilágra Barta Tamás halálával kapcsolatban

"Lost in Los Angeles" címen készül film Barta Tamás amerikai életéről és haláláról. Az alkotók közleménye szerint számos adat, információ, fotó, név, dokumentum került majd a nyilvánosság elé ily módon. Ezt a dokut is, mint az előző, "Siess haza, vár a mama" címűt, Hajdú...
 
 
Első fokon vesztett Barta Tamás volt üzlettársa a Siess haza vár a mama film alkotói ellen indított perben

Első fokon vesztett Barta Tamás volt üzlettársa a Siess haza vár a mama film alkotói ellen indított perben

A felperesnek több kereseti kérelme volt: jóhírnév megsértése, becsületsértés, emberi méltóság megsértése és magántitok megsértése. A bíróság valamennyi kérelmet elutasította. Az ítélet nem jogerős, fellebbezésre lehetőség van.
 
Tényleg rossz társaságba keveredhetett Barta Tamás

Tényleg rossz társaságba keveredhetett Barta Tamás

Barta Tamás halálának körülményei a mai napig tisztázatlanok. A Barta-doku készítői egy korábbi közleményükben azt tudatták, hogy a Los Angeles-i rendőrséggel folytatott eredménytelen küzdelem helyett magasabb amerikai körökhöz fordulnak segítségért, bízva abban, hogy ez egy...
 
Egy III./II-es akta szerint a magyar maffia ölte meg Barta Tamást

Simon volt az ész, Szendrő az ököl: a Los Angeles-i magyar maffia ölhette meg Barta Tamást

Megdöbbentő információ került elő a napokban Barta Tamásról és a magyar maffiáról a Belügyminisztérium III/II-5C. alosztályának egyik jelentéséből a dokumentumfilmes kutatómunka során.
 
Döntött a Kúria a Barta-film ügyében

Döntött a Kúria a Barta Tamásról készült film ügyében

Több pert is indított a zenés dokumentumfilm készítői ellen Fekete Barna (amerikai nevén Bernard Barna Fekete), aki a film egyik mellékszereplője, továbbá Barta Tamás (LGT) egykori barátja és üzlettársa, valamint – saját elmondása szerint – a gyilkossági nyomozás gyanúsítottja.
 
 
A Toldi Moziban emlékeznek Barta Tamásra

A Toldi Moziban emlékeznek Barta Tamásra

Július 7-én lesz Barta Tamás születésnapja, ebből az alkalomból 4 alkalommal nézhető meg a Siess haza, vár a mama! című zenés dokumentumfilm a Toldi Moziban.
 
Hajdú Eszter filmjének középpontjában az anya-fiú kapcsolat áll.

Első fokon pert vesztettek a Barta-film alkotói

A Siess haza vár a mama című zenés dokumentumfilm készítői és Barta Tamás jogörököse ellen jelenleg négy bírósági eljárás van folyamatban, melyeket a film egyik mellékszereplője, Barta Tamás egykori üzlettársa indított el. A kép- és hangfelvételhez való jog érvényesítése...
 
Barta Tamás emléktáblája az Izabella utca 39/b számú ház falán (dka.oszk.hu)

Amerikai segítséget kérnek nyomozásukhoz a Barta Tamás-film alkotói

Barta Tamás halálának körülményei a mai napig tisztázatlanok. A világjárvány és a távolság miatt nem lehet, illetve nagyon nehéz kommunikálni az amerikai hatóságokkal. Az USA-n kívülről, pl. Európából nagyon nehéz jogokat érvényesíteni, kapcsolatot tartani. Az első Barta-film...
 
Vihar a biliben, avagy tényleg áll a bál a Barta Tamásról készült film körül?

Siess megnézni ingyen, mert úgy néz ki, betiltják az LGT egykori gitárosáról készült filmet

Barta Tamás halálának 39. évfordulója február 16-án lesz. Az LGT legendás gitárosának emléket állító film alkotói úgy döntöttek, hogy erre az alkalomra egy hétig mindenki számára hozzáférhetővé teszik a Siess haza, vár a mama című dokumentumfilmjüket – értesült a 24.hu.
 
Az elmaradt bemutató plakátja

Le akarják állítani az LGT egykori gitárosáról szóló film bemutatását

Ami elég fura ügy, hiszen egy éve szeptemberben már bemutatták... Megírtuk. Igaz, előtte pár nappal, nem a filmbemutató után, de nem értesültünk arról, hogy bármi akadály is felmerült volna.
 

Elkészült az LGT egykori gitárosáról szóló zenés dokumentumfilm

Elkészült az a zenés dokumentumfilm, amely Barta Tamásról, az LGT egykori gitárosáról szól. A Siess haza, vár a mama című alkotást, amelyet Hajdu Eszter rendezett, szeptember 21-én, szombaton este mutatják be a fővárosi MagyaRock Hírességek Csarnokában a RaM Colosseumban.
 
Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek