Mintegy tizenötezren szeretnének elbúcsúzni Benkő Lászlótól – a család kéri: ne tegyék

Frissítve! "A Benkő család kérését továbbítva arra kérjük az ismerősöket, rajongókat és tisztelőket, hogy ne jelenjenek meg Benkő Laci temetésén. A szabályok betartása mindnyájunkra vonatkozik. Későbbi időpontban, a járványhelyzettől függően szervezünk majd egy megemlékezést" – olvasható az Omega közösségi oldalán.

Benkő László fája (Omega FB)
Meghallgattuk az új Omega-albumot

Meghallgattuk az új Omega-albumot

Tegnapelőtt megjelent az Omega új sorlemeze, a Testamentum. Úgy tűnik, a címválasztás sajnos nem volt jó ómen... Moha bácsi szubjektív lemezmeghallgató posztja.
 
Elhunyt Mihály Tamás, az Omega egykori basszusgitárosa

Elhunyt Mihály Tamás, az Omega egykori basszusgitárosa

Ez egy borzasztó hét az Omega-család és a magyar könnyűzene számára... Szerdán Benkő László, ma pedig Mihály Tamás...
 
 
Benkő László fája a Vérmezőn (Fotó: Bors)

Benkő Lászlótól a saját fájánál búcsúzhatnak el a tisztelői

Benkő Lászlót a nyilvánosság kizárásával kísérik majd utolsó útjára, de a család szeretetteljes módot talált arra, hogy a rajongók is elbúcsúzhassanak a magyar könnyűzene egyik óriásától.
 
Elhunyt Benkő László

Elhunyt Benkő László

Az Omega a Facebookon közölte a szomorú hírt. Egyelőre nincsenek szavaink, csak az övék.
 
Fotó: Omega/FB

Az Omegát végleg megölte a koronavírus

Ezt nem mi mondjuk. Kóbor János júliusban még óvatosan fogalmazott, mára már ez a drámai véleménye, amit a Ripostnak mondott el.
 
58 évvel ezelőtt ezeken a lépcsőkön indult el az Omega és jutott egyre feljebb és feljebb. Reméljük, ez egy véget nem érő történet.

Blikk: lemondta raktárkoncertjét az Omega

Noha az elsők között kérték fel őket raktárkoncertre, az Omega visszamondta a lehetőséget és vele a támogatást – olvastuk ma a bulvárlapban.
 
 
Fotó: Omega/FB

Bors: Válságos állapotban van Benkő László

A bulvárlap információi szerint az Omega zenésze napok óta egy budapesti klinikán fekszik – és sajnos egyre kevesebbet észlel a külvilágból.
 
Fotó: Omega

Benkő László a születésnapján került kórházba

Pénteken volt 77 esztendős az Omega zenésze. A karatén feloldásával a család születésnapi partival készült, de sajnos műtét lett belőle – tudtuk meg a Ripostból.
 
Fotó: Omega/FB

Benkő Lászlónak a karantén ideje alatt is szüksége lehet orvosi kezelésre

A Ripost készített beszélgetést a 76 éves zenészlegendával, aki nem csak a kora, de betegsége miatt is fokozottan veszélyeztetett.
 
Fotó: Omega/FB

Visszatér Mihály Tamás az Omegába?

A napokban Benkő László és Molnár György a Blikk Sztárchat vendégei voltak. Duettben válaszolgattak a hozzájuk érkező felvetésekre: végigolvasva a cikket, az olvasók sokkal érdekesebb kérdéseket tettek fel, mint amilyen információkkal a bulvár bombázni szokta olvasótáborát....
 
Benkő László, Balázs Fecó – és BEAThoven

Benkő László, Balázs Fecó – és BEAThoven

A komoly és a könnyűzene találkozási pontjait keresi meghívott vendégeivel Benkő László és Balázs Fecó, akik Roll over BEAThoven címmel adnak koncertet május 3-án a Hagyományok Házában.
 
Fotó: Benkő Laci/Omega FB

El vagyok keseredve – küldj egy ölelést Benkő Lászlónak!

Az Omega együttes billentyűse tavaly nyár óta küzd rákbetegséggel. Noha Benkő László mindvégig bizakodott a gyógyulásában, két barátja, Orbán József és Székhelyi Jó­zsef halálával azonban kissé megrendült a gyógyulásba vetett hite – olvashatjuk a Borsnak adott interjúban.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek