Fesztiválzáró: kimentünk a Szigetre drogos, külföldi csürhékre vadászni

De csak vidámságot, csillámtetkókat, óriásbábokat meg egy kisebb városnyi Billie Eilish-rajongó tinédzsert találtunk, szülőkkel vagy szólóban. (A magánzókat a koncert után párokba rendeződött felmenőik várták a K hídon kívül.)

Fotó: Balogh Zoltán/MTI
A Barbie-film utolsó alkotóeleme: az all-star album

A Barbie-film utolsó alkotóeleme: az all-star album

A magyar filmpremiert követően a 17 dalból álló sztárparádé már teljes terjedelmében végighallgatható.
 
Fotó: Billie Eilish/Fb

Billie Eilish a 2023-as Sziget headlinere – miatta egy nappal később kezdődik a fesztivál

A Sziget olyan döntést hozott, ami ritkán fordul elő: egy nappal eltolták a fesztivált, hogy az utóbbi évek talán legnagyobb sztárja a Sziget Nagyszínpadán léphessen fel 2023-ban. A nagy buli augusztus 10-én, csütörtökön kezdődik és 15-ig tart majd.
 
 
Fotó: Magenta Music

Sztárban sztár: Billie Eilish STREAM koncert lesz a Svábhegyi Csillagvizsgálóban

A Deutsche Telekom Telekom Electronic Beats programja keretében a Grammy- és Oscar-díjas Billie Eilish 2022. június 1-jén élő koncertet ad Németországban, a bonni Telekom Fórumban. A Magyar Telekom egy játék keretében lehetőséget biztosított arra, hogy hazai rajongók egy exkluzív...
 
Glastonbury 2022 – egyelőre a pletykák uralják a nagyszínpadokat

Glastonbury 2022 – bár rebesgetik, az ABBA biztosan nem lesz ott

Magyarországon egyre-másra jelentik be a fesztiválok a fő fellépőiket, A Glastonbury szervezői egyelőre kivárnak/csepegtetnek: eleddig Diana Ross, Billie Eilish, Paloma Faith és Little Simz (joruba származású brit-nigériai rapper) erősítették meg a fellépésüket a Worthy Farmon.
 
Fotó: SOUR/Olivia Rodrigo-FB

Justin Bieber, a BTS és Billie Eilish mellett egy 18 éves lány az MTV gála sztárja

Justin Bieber lett az év előadója, BTS az év együttese, de szerencsére van új név is a sorban: Olivia Rodrigo több díjat is átvehetett az MTV videós zenei gáláján vasárnap este New Yorkban.
 
Fotó: TV Insider

Nagy meglepi nem volt a Grammy-díjátadón

A várakozásoknak megfelelően Beyoncé lett a legtöbb díjat begyűjtő női előadó a Grammy történetében, miután a vasárnapi, 63. gálán nyert trófeákkal együtt már 28 győzelmet aratott.
 
 
Fotó: Beyoncé/Insta

Beyoncé Grammy-történelmet írhat

A 63. Grammy-díjátadó gálát helyi idő szerint vasárnap este rendezik meg a Los Angeles-i Staples Centerben. A legtöbb, kilenc jelölést idén Beyoncé kapta. Ha ezek közül legalább négyet díjra tud váltani, ő lesz a Grammy történetének legtöbb díjat elnyerő női előadója. Nyolc...
 
Azok a körmök... :)

Dokumentumfilm (is) készül Billie Eilish-ről (is)

Úgy tűnik, mindenki azt kutatja, hogy válhatott ekkorra sztárrá a mindössze 19 éves énekesnő. Már több könyvet írtak róla, most R. J. Cutler rendező próbálja megfejteni a titkot. A The World’s A Little Blurry című dokut 2021. február 26-án mutatja be többek között az Apple TV+.
 
Az eddig elérhető kiadványok borítói

19 évesen kiadni az életed történetét? Epic!

Billie Eilish könyvet ad ki mindarról, ami eddig vele történt. Nem kérdőjelezzük meg, hogy egy életre való tapasztalatmennyiséggel gazdagodott, de azért a java még csak hátravan!
 
Márciusra halasztották a Grammy-gálát

Márciusra halasztották a megkopott fényű Grammy-gálát

Egyáltalán nem meglepő hír, hogy a január 31-én esedékes díjátadót áttolták március 14-re. Aztán majd meglátjuk, legfeljebb streamelik, ahogy minden mást mostanában.
 
Billie Eilish lemondta a világkörüli turnéját

Billie Eilish lemondta a világkörüli turnéját

Az NME értesülése szerint Billie Eilish lemondta a „When We All Fall Asleep, Where Do We Go” című albuma lemezbemutató világturnéját.
 
 Billie Eilish reklámarc lett

Billie Eilish reklámarc lett

A Deutche Telekom reklámját generációja leghíresebb popsztárja narrálja – írja a Kreatív.hu.
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek