A Müpa mélygarázsa április végéig várja a feltörekvő zenekarok jelentkezését

Április 27-ig lehet pályázni a Müpa egyik legextrémebb rendezvényére: június 6-án immáron ötödször költözik le a mélybe a Garázsband Fesztivál.

Fotó: Pályi Zsófia/Müpa
Négy magyar zenekar is ott lesz Európa legfontosabb showcase fesztiválján

Négy magyar zenekar is ott lesz Európa legfontosabb showcase fesztiválján

Négy magyar zenekar, a Bluebay Foxes, a Harmed, a Qualitons, valamint Devil's Trade képviseli Magyarországot a szerdán kezdődő Eurosonic Festivalon a hollandiai Groningenben január 18-ig.
 
Fotó: USEME/FB

A Useme nyerte a Nagy-Szín-Pad!-ot

A Useme nyerte a Nagy-Szín-Pad! című tehetségmutató versenyt csütörtökön este a fővárosi Akvárium Klubban. A VOLT Produkció és a Petőfi Rádió szervezésében zajlott rendezvény fináléjában három zenekar mérte össze tudását, a végeredményről a közönség szavazatai döntöttek.
 
 
Nagy-Szín-Pad!

Megvan a három döntős zenekar: közülük kerül fel egyik a Sziget Nagyszínpadára

A zsűripontoknak és a nézői szavazatoknak köszönhetően kialakult az idei Nagy-Szín-Pad! verseny döntőbe jutó hármas csapata a Follow the Flow, a Useme és a The Bluebay Foxes személyében.
 
Hatodszorra küzdenek hazai előadók a Nagy-Szín-Pad! versenyében

Hatodszorra küzdenek a hazai előadók a Nagy-Szín-Pad! versenyében

Idén májusban hatodik alkalommal csapnak össze a legkülönbözőbb műfajokból érkező zenekarok és előadók a Nagy-Szín-Pad! igencsak csábító nyereményeiért, köztük a Sziget fesztivál nagyszínpadán való szereplés lehetőségért. A nyolc produkció a szakmai zsűri pontjai mellett...
 
Hatodszor is  Nagy-Szín-Pad!

Hatodszor is Nagy-Szín-Pad!

A Nagy-Szín-Pad! nem tehetségkutató, hanem egyfajta tehetségMUTATÓ, amelyben olyan előadók és zenekarok vesznek részt, akik klubszinten már jelentős népszerűségre tettek szert. Kizárólag meghívásos alapon működik, a szervezők nem fogadnak el jelentkezést.
 
Fotó: The Bluebay Foxes Facebook

Új klip, új album és egy lemezbemutató: The Bluebay Foxes

A mindössze két éve alakult The Bluebay Foxes a hazai indie-rockot játszó zenekarok csoportját erősíti egészen szép sikerrel. Hamarosan megjelenő Now című albumuk előfutáraként érkezett egy új videó a december 20-án az Akváriumban koncertező csapattól.
 
 
Fotó: The Bluebay Foxes facebook

Három számos EP-vel jelentkezett a The Bluebay Foxes

Waste címmel megjelent a budapesti illetőségű indie-rockban utazó The Bluebay Foxes első EP-je, mely összesen három dalt tartalmaz.
 
Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az Analog Music Hall koncerttermében kerül sor most szombaton (április 20.).

75 helyszín, 300 program: teljes a SopronFest kínálata

A SopronFest vérbeli „urbán fesztivál”, mert a soproni utcák, terek, klubok, éttermek, kávézók, illetve a fő helyszín, a Lővérek különleges hangulattal és pezsgő élettel telik meg május 11. és 19. között: városszerte közel 100 helyszínen 300 program várja a helyieket és a fesztiválozó turistákat az egész országból.
Új koncertek