Timothée Chalamet főszereplésével készül film Bob Dylan életéről

A Complete Unknown címen futó produkció forgatása augusztusban kezdődik – értesült a hvg.hu.

Timothée Chalamet főszereplésével készül film Bob Dylan életéről
Fotó: bookstr.com

Bob Dylan bocsánatot kért

Mégpedig azért, amiért "kézírásos autogramot" tartalmazó könyvében gép készítette az aláírását - írta a The Guardian online kiadása.
 
Fotó: Christie's

717 millió forintnak megfelelő fontot ért valakinek Bob Dylan egyedi lemeze

Bob Dylan amerikai énekes egyedi lemeze csaknem 1,5 millió fontért kelt el a Christie's múlt heti londoni aukcióján.
 
 
Fotó: The new York Times

Bob Dylan ritkán ad interjút – most megtette

A Nobel-díjas művész ezúttal a New York Times írójával, Douglas Brinkley-vel tett kivételt. Az interjú során olyan témák kerültek szóba, mint a halandóság, a múlt inspiráló hatása, és természetesen a „Rough and Rowdy Ways” címmel megjelent vadonatúj lemez. A cikket a Sony...
 
Meglepően rövid számmal jelentkezett Bob Dylan

Meglepően rövid számmal jelentkezett Bob Dylan

A március 27-én közzétett, 17 perces nagy ívű amerikai ballada után Dylan egy új, négy és fél perces számmal lepte meg rajongóit.
 
Fotó: Grammy.com

Most kiderül, melyek a RATM frontemberének kedvenc zenekarai

A Rage Against The Machine gitárosát, Tom Morello-t arra kérték a követői, hogy ossza már meg azokat a zenéket, amelyeket kedvel. Immáron a sokadik lejátszási listáját pakolta össze.
 
Zsinórban a harmadik filmet forgatják Bob Dylan-ről – szerintünk ez lesz a legjobb

Zsinórban a harmadik filmet forgatják Bob Dylan-ről – szerintünk ez lesz a legjobb

Azt nem tudjuk, hogy a Nobel-díj vagy a hirtelen feltámadt zenészfilm-hullám idézte elő, hogy egyszerre három rendező is Dylan-ről forgat, feltehetően a két hatás egyesül a "dömpingben".
 
 
Ha Szegeden jársz és szereted Bob Dylant, ezt a kiállítást ajánljuk neked!

Ha Szegeden jársz és szereted Bob Dylant, ezt a kiállítást ajánljuk neked!

Bob Dylan félszáz képzőművészeti alkotásából nyílt kiállítás "Életem az utca, ahol járok" címmel pénteken a szegedi Reök-palotában. A kiállítás része a központ nemzetközileg is ismert művészeket bemutató sorozatának.
 
Nem akárkik rendeznek filmet Bob Dylanről

Nem akárkik rendeznek filmet Bob Dylanről

Martin Scorsese Oscar-díjas amerikai filmrendező dokumentumfilmet készít Bob Dylan legendás énekes, dalszerző, költő 1975-ös turnéjáról – idézte a Netflix bejelentését a The Guardian hírportálja.
 
Hobo lassú vonattal érkezik a MOMKultba

Hobo lassú vonattal érkezik a MOMKultba

December 15-én a MOMKultban Bob Dylan dalaiból összeállított válogatás műsorral lép színpadra a magyar blues legenda Földes László Hobo.
 
Bulvárturkáló: hatalmas a botrány a Majka-ByeAlex–klip miatt

Bulvárturkáló: hatalmas a botrány a Majka-ByeAlex–klip miatt

Két témával van tele most a bulvár, az egyik ez a bizonyos klip, amelyet többen nőgyalázásként aposztrofálnak, valamint azzal, hogy Emilio meghízott. Érdekes... Mások levetett bulvárhíreiből válogattunk.
 
Fotó: Edroman.com

Tegnap délután meghalt a legendás amerikai rocker, Tom Petty

What a shitty fucking day – írja egy kommentelő a cikk végéhez csatolt videó alatt. és mennyire igaza van: ez a hétfő egy rémálom volt... A Tom Petty and the Heartbreakers frontembere halálhíréről először a TMZ magazin adott hírt, majd a CBS televízió is megerősítette.
 
4,5 kilónyi Hobo

4,5 kilónyi Hobo

Hobo eddigi fél évszázados életműve szinte valamennyi szövegét tartalmazza a most megjelenő Hobo Ludens című két kötetes könyv. A szerző csütörtökön Budapesten elmondta: októberben mutatja be új koncertanyagát, amelyet Bob Dylan dalaiból állított össze.
 
Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek