Fej vagy írás? Egy emlékérmén a Queen és a királynő

A Queen együttes tiszteletére emlékérméket bocsátott ki a Királyi Pénzverde. Közleményük szerint a Queen az első brit rockegyüttes, amely egy érmén szerepelhet II. Erzsébet királynővel.

A Queen és a queen:együtt az emlékérmén a zenekar és a királynő
A Bohém rapszódia producere most Michael Jacksonról akar filmet forgatni

A Bohém rapszódia producere most Michael Jacksonról akar filmet forgatni

Az "akar" szó nem is takarja igazán a valóságot: Graham King már egy raklap pénzt kifizetett a filmkészítés jogáért és a leendő filmben felhasználható zenékért. Ez lesz a királyok találkozása...
 
A BAFTA versenyében is legyűrte a Bohém Rapszódia a Csillag Születiket

A BAFTA díjért való versengésben is legyűrte a Bohém Rapszódia a Csillag Születiket

A 72. BAFTA-gálát 2019. február 10-én tartotta meg a Brit Film- és Televíziós Akadémia a Royal Albert Hallban, amelynek keretében kiosztották az akadémia filmdíjait az Egyesült Királyságban 2018-ban bemutatott és az akadémia tagjai által legjobbnak tartott filmek és alkotóik részére.
 
 
A '76-os változatnak Barbra Streisand és Kris Kristofferson  volt a főszereplője, a film a legjobb dal kategóriában nyert a '77-es díjátadón.

A Csillag születik eddig 26 jelölést kapott, Rami Maleknak ez az első

Persze, nem a Csillag születik mostani, hanem az eddigi összes változata számít, Bradley Cooper és Lady Gaga idei jelölése révén pedig harmadjára fordul elő, hogy mindkét főszereplőt jelölték. 1937-ben Frederic March és Janet Gaynor, 1954-ben James Mason és Judy Garland volt esélyes a...
 
Lady Gagát és Rami Maleket Oscar-díjra jelölték!

Lady Gagát és Rami Maleket is Oscar-díjra jelölték!

A kedvenc és a Roma című filmet jelölte a legtöbb, egyaránt tíz kategóriában az amerikai filmakadémia az Oscar-díjra kedden Los Angelesben. Magyar alkotás nem szerepel a jelöltek között.
 
Mikor bocsátott meg Amerika Freddie Mercurynak?

Mikor bocsátott meg Amerika Freddie Mercurynak?

A 2018-as év legnagyobbat szóló filmes durranása a Bohemian Rhapsody volt, ami – nem kis meglepetésre – az USA-ban aratta a legnagyobb sikereket.
 
Hol élt ez az ember, hogy még soha nem hallotta a Bohém Rapszódiát???

Hol élt ez az ember, hogy még soha nem hallotta a Bohém Rapszódiát???

Feltehetően egy lakatlan szigeten, ahol egy Wilson nevezetű labdára korlátozódott a társasága... vagy pedig kamu az egész, bár Amerika annyira nagy és annyi ember él ott, hogy talán TÉNYLEG akad közöttük olyan (max 1 db), aki még életében nem találkozott a Queen klasszikusával.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek