Védettségi nélkül: koncertfilmek az új budapesti szabadtéri mozikban

A még nem beoltottakak külön jó hír, hogy szép számmal nyitnak a szabadtéri mozik is a fővárosban: mostantól a KULTIK Terasz Corvin Plaza és a Köki Terasz is igazi filmklasszikusokkal és premierfilmekkel várja a kimozdulni vágyókat.

Védettségi nélkül: koncertfilmek az új budapesti szabadtéri mozikban
Fotó: Bon Jovi / Facebook

Jon Bon Jovi a családjáról írta legújabb dalát

Új klip jelenet meg Bon Jovi, a ’2020’ című, tizenötödik stúdiólemezéről ’Story of Love’ címmel. A videóban a rocksztár több, eddig sosem látott, személyes családi ereklyét, fotókat, személyes tárgyat is megmutat nekünk a nappalijában.
 
Lady Gaga a 2016-os Superbowl előtt már előadta a himnuszt.

Bazi nagy elnökbeiktatási buli: Lady Gaga, J.Lo, Demi Lovato, Justin Timberlake, Bon Jovi

A Telex értesülése szerint Joe Biden január 20-i beiktatási ceremóniája – az ismert helyzet miatt, s ezen a járványt értjük – online (show?)műsor keretében lesz.
 
 
Fotó: fetivaly.eu

Mégsem jön LP a Parkba?

Sajnos csokorban érkeznek a turnélemondások a külföldi sztároktól is, ráadásul sokan a halasztás helyett a végleges törlést választják, mivel a koronavírus egyelőre nem hajlandó nyilatkozni arról, mikor szándékozik felhagyni az emberek kerülgetésével (bár bizonyos szinkronhangjai...
 
Fotó: pagesix.com

Bon Jovi fiának a mosókonyha volt a karanténja

Karanténba került a nem is olyan rég még Harry herceggel duettező Jon Bon Jovi egész családja, miután 17 éves fiánál jelentkeztek a koronavírus tünetei. A rocksztár és családja most saját otthonukban kényszerültek elkülönülésre Jacob betegsége miatt.
 
Fotó: CNN

A Bon Jovi billentyűse túl van a koronavírus-fertőzésen

Ha már előző cikkünkben (alant csatoltuk), a Bon Jovit emlegettük, itt egy kapcsolódó, ráadásul JÓ hír a zenekarral kapcsolatban.
 
Bon Jovival énekel duettet Harry herceg

Bon Jovival énekel duettet Harry (herceg)

Harry a királyi család tagjaként jelent meg a stúdiófelvételen, amelyet Jon Bon Jovi egy veterán katonákból álló kórussal vett fel – írja a SONLINE.
 
 
Fotó: wikimetal.com

Új klippel jelentkezik az első YouTube-gitáros, aki megmentette a Bon Jovit

Phil X – született Theofilos Xenidis – a kétezres évek második felében az első Youtube-gitáros volt, később pedig ő váltotta Richie Samborát a Bon Joviban. A világhírű rockzenekar mellett olyanokkal dolgozott, mint Chris Cornell, Avril Lavigne, Adam Lambert, Kelly Clarkson, Orianthi,...
 
Fotó: Soul Kitchen/ Instagram

Jon Bon Jovi nem fánkozót nyitott...

Jon Bon Jovi a második olyan éttermét nyitja meg, ahol a szegény emberek ingyen ehetnek – olvastuk az Ezt nézd meg című blogon.
 
Idén nem került be a Judas Priest a Rock and Roll Hírességek Csarnokába

Idén nem került be a Judas Priest a Rock and Roll Hírességek Csarnokába

A néhai Nina Simone és a Bon Jovi is bekerül jövőre a clevelandi Rock and Roll Hírességek Csarnokába – adta hírül az Inforádió.
 
A Rock and Roll Hall of Fame: megvan a rajongók listája!

A Rock and Roll Hall of Fame: megvan a rajongók listája!

A Rock and Roll Hall Of Fame nyilvánosságra hozta, hogy a rajongóknak ki volt az idei jelöltek közül a kedvence. Legyen elég annyit mondani, hogy nagy meglepetés senkit nem ért azzal, hogy Bon Jovi rengeteg szavazatot kapott.
 
Fotó: Rock and Roll Hall of Fame/FB

Radiohead, Bon Jovi, Dire Straits, Depeche Mode – ki kerül be a Rock and Roll Hall of Fame-be?

A Rock and Roll Hall of Fame valójában egy múzeum, de vajon ki akar életében bekerülni egy múzeumba?? Hát, jószerivel mindenki, hiszen ebbe a múzeumba bekerülni nem azt jelenti, hogy poros vitrinekben mutogatják a gitárodat meg az almacsutkát, amit eldobtál egy koncert után, hanem azt,...
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek