Zorán, Presser Gábor, Kern András, Bródy János, Budapest Bár – újabb fellépőket jelentett be a Művészetek Völgye

A Művészetek Völgye Fesztivál idén július 19. és 28. között vár mindenkit Kapolcsra, Taliándörögdre és Vigántpetendre, ahol a most bejelentett előadókon túl már biztosan velünk lesz még a Panoráma Színpadon fellépő 30Y, a Bëlga, Beton.Hofi, az Elefánt, a Parno Graszt, a Platon Karataev és a Punnany Massif is.

Zorán, Presser Gábor, Kern András, Bródy János, Budapest Bár – újabb fellépőket jelentett be a Művészetek Völgye
Szükség van Bródy János koncertjeire

Szükség van Bródy János koncertjeire

Bródy János november 18-án adott koncertet a Művészetek Palotájában, a koncerten pedig mi is részt vettünk. A csordultig telt nézőtér óriási tapssal köszöntötte a művészt, aki régi és új dalainak esszenciáját hozta el a koncertre. Bár a műsor csupán néhány számban tért el a...
 
Na de ki volt az a lány Földvár felé félúton?

Na de ki volt az a lány Földvár felé félúton?

A Nekem a Balaton című riportfilmben a július 27-28-29-én Zamárdiban induló ZamJam fesztivál legendái mesélnek arról, mit jelent számukra a Balaton, milyen dalok születtek ezen a helyen. Megszólal a filmben Bródy János is, aki felidézte egyik kedvenc balatoni emlékét, amely nélkül...
 
 
Megjelent Bródy János tavalyi arénakoncertjének felvétele

Megjelent Bródy János tavalyi arénakoncertjének felvétele

A2022-es arénakoncert felvétele nem csak egy minőségi „kordokumentum”, de tökéletesen visszaadja a koncert hangulatát is.
 
A werkfotón Sena (Hénics Fruzsina)

Megvan a rekord: megjelent a dal, amit 37 magyar szerző közösen írt

Soha ennyien nem írtak még együtt dalt Magyarországon, a szerzemény a Dalszerzők Napja alkalmából az Artisjus Egyesület felkérésére készült.
 
A fotó a rockopera bemutatásának 40. évfordulója alkalmából tartott sajtótájékoztatón készült a Nemzeti Múzeumban/MTI

Jubileumi arénás előadással és koncertturnéval ünneplik az István, a király bemutatásának 40. évfordulóját

Nagyszabású programsorozattal, a Magyar Nemzeti Múzeumban kiállítással, a Papp László Budapest Sportarénában jubileumi előadással, továbbá koncertturnéval ünneplik az István, a király című rockopera bemutatásának 40. évfordulóját jövőre.
 
A fotó illusztráció (Artisjus/Labancz Viktória)

Október 8-án megdönthetik az Animal Cannibals 2018-as rekordját

Több tucat ismert magyar dalszerző, köztük Müller Péter Sziámi, Bródy János, Bérczesi Róbert, Deva, Hien, Jónás Vera, Pajor Tamás és Tariska Szabolcs az eddigi legnagyobb hazai együttműködésben ír dalt az az Artisjus felkérésére, az október 8-i dalszerzők napjára.
 
 
60 év, 60 dal, 3 nap  – Omega-fesztivál lesz az Őrség fővárosában

60 év, 60 dal, 3 nap – többgenerációs Omega-fesztivál lesz az Őrség fővárosában

Az Omega együttes idén nagyszabású, jubileumi koncerttel ünnepelte volna fennállásának 60. évfordulóját. A hajdani legendás ötösfogatból azonban már csak ketten maradtak, a hiányzók nem pótolhatók. Csalódás és fájdalom kíséri ezt a hiányt, amit orvosolni szeretnének a...
 
Bródy János dalát dolgozta fel a HERSELF

Bródy János dalát dolgozta fel a HERSELF

A Bakos Zita és Bakos Attila ”közös szólóprojektjének” is nevezhető HERSELF ezúttal egy Bródy-feldolgozáshoz készített klipet Szczuka Panka (Flanger Kids) közreműködésével.
 
Bródy János vehette át elsőként az Európai Hazafi Díjat

Bródy János vehette át elsőként az Európai Hazafi Díjat

A járványhelyzetre való tekintettel online adták át az Európai Hazafi Díjat, amelyet a neves előadóművész, Bródy János kapott meg elsőként – adta hírül a Hírklikk. Az elismerést ezután minden évben a május 9-i Európa Napon, illetve ahhoz kapcsolódóan adják majd át újra az...
 
Mama kérlek

Mama, kérlek: ma estig minden megtekintés 1 forintot fial, hajrá!

Hétfőn debütált a YouTube-on Bródy János ikonikus dalának újragondolt verziója, amelyben négy hazai sztárelőadó énekel. A megtekintések pedig jótékony forintokat érnek!
 
Megvan, kik lesznek a jubileumi Republic koncert vendégei

Megvan, kik lesznek a jubileumi Republic koncert vendégei

Nagy Feró, Bródy János és a Bagossy Brothers is színpadra lép március 14-én a Papp László Budapest Sportcsarnokban, ahol a 30 éve alakult Republic zenekar tartja jubileumi koncertjét.
 
Fotó: Szép lányok, ne sírjatok! (1970.)

Üzenetek a múltból – palack helyett lemezen

Pár hete kaptam egy meghívót Hegedűs Pisti kollégámtól, akivel valaha a Rockinform című lapnál ettük a rockzenei újságírók keserű kenyerét, igaz, nem egy időben, mert mire ő érkezett, én már a Fiksz rádióban hajhásztam az olcsó népszerűséget, de azért vannak közös pontok.
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek