Egy nagykoncertje lesz a Kispál és a Borznak 2023-ban, de a Fishing sem marad Kispál-dalok nélkül

Mi ugyan bíztunk abban, hogy a jubileumi Fishingen lesz ez az egyetlen alkalom, de a Budapest Park sem rossz :)

Fotó: Máté Péter
Fotó: sinco

Nagyon készül a hosszú kihagyás utáni első koncertjére a Quimby

"Mostantól október 1-ig minden napunkat próbákkal töltjük, hogy a Budapest Parkban igazi Quimby-élményt kaphasson a közönségünk" – tették közzé szeptember eleji posztjukban, és fotók tanúsága szerint ez így is van.
 
Playbánia: mától elsőalbumos Beton.Hofi

Playbánia: mától elsőalbumos Beton.Hofi

A Fedél Nélkül FB-oldalán harangozta be Schwarcz Ádám, azaz Beton.Hofi első albuma megjelenését, mely gesztust nagyra értékeljük, a Playbánia című album pedig ma ki is jött (de arról még nem tudunk felelősen nyilatkozni).
 
 
Új repohár rendszer lesz a Budapest Parkban

Új repohár rendszer van mától a Budapest Parkban

A sajtó a közelmúltban sokat foglalkozott a repohár-problematikával, cikkünk végén belinkelünk párat belőlük. Két nagy kérdés van: valóban környezetkímélő-e ez a rendszer, továbbá hogy a visszaváltás/token-cucc mennyire korrekt. A Budapest Park most kitalált egy hibrid verziót.
 
Fotó: Földi Ádám

Flower Power: Margaret Island-fesztivál a Parkban

Az elfogadás, az összekapcsolódás és a békében együttélés jegyében született meg a Margaret Island Flower Power elnevezésű minifesztiválja, amit augusztus 6-án rendeznek meg a Budapest Parkban. Ez lesz a zenekar egyetlen Parkos koncertje a szezonban.
 
Fotó: ersch

Siklósi Örs születésnapján ad koncertet az AWS

Szeptember 4-én, Siklósi Örs születésnapjának évfordulóján lép fel az AWS a Budapest Parkban.
 
Konfetti nélküli születésnapi Blahalouisiana-koncert a Budapest Parkban

Konfetti nélküli születésnapi Blahalouisiana-koncert a Budapest Parkban

A születésnapot azonban lufi és konfetti helyett egyéb meglepetésekkel teszik különlegessé: sőt, a terveik szerint a színpadi díszletben több újrahasznosított, kreatív megoldás is szerepet kap majd.
 
 
Három páros Sziget-napijegy is van a Budapest Parkos rajzpályázat díjai között

Három páros Sziget-napijegy is van a Budapest Parkos rajzpályázat díjai között

Igaz, már csak 2023-ban lehet beváltani, mert a pályamunkák leadási határideje 2022. augusztus 30. A zsűri által legjobbnak ítélt öt pályaművet elárverezik, és a befolyt összeget öt hátrányos helyzetű óvoda játszóudvarának fejlesztésére fordítják majd. De ez még mind semmi...
 
Kakukktojás a Fatal Error dalai között

Kakukktojás a Fatal Error dalai között

A Fatal Error 2021-ben nagy fába vágta a fejszéjét, és megjelentette 21 dalos dupla lemezét, ami a Művirágok karneválja címet kapta. A zenekarnak tegnap jelent meg az új klipje, amelyet az első korongon szereplő egyik dalhoz forgattak.
 
Népünnepély a Budapest Parkban: Gogol Bordello

Népünnepély a Budapest Parkban: Gogol Bordello

Először is kedves kommentelőnknek válaszolnánk a FB-videó alatt feltett, "Mi a faszom ez a szar????" kérdésére: tegnap a Gogol Bordello elnevezésű, gypsy-punkot játszó, nemzetközi hírnevű zenekar lépett fel. 2021. június 26-án adtak volna koncertet, végül majdnem pont egy évvel...
 
Logisztikai problémák miatt lemondta budapesti koncertjét A Day To Remember

Logisztikai problémák miatt lemondta budapesti koncertjét A Day To Remember

A Budapest Park tájékoztatása szerint a zenekar logisztikai problémák miatt lemondta az európai turné hátralevő részét, így a június 19-i budapesti koncertjüket is.
 
Fotó: Gyetvai Stúdió

Nagykoncerttel és vendégekkel ünnepli 30. születésnapját a Parno Graszt

Három évtizede robbantja a hangulatot a zseniális banda a hazai és a nemzetközi fesztiválok nagyszínpadain, zsebeli be a díjakat és toplistás helyezéseket. Az évfordulót a Budapest Park színpadán ünneplik meg július 21-én.
 
Fotók: Mohácsiné Palásti Márta (martassist.hu)

Csak 78 évet kell várni, hogy az ember álmai beteljesedjenek... – Nick Mason Budapesten járt

A Nick Mason's Saucerful Of Secrets nevű formáció szigorúan a Pink Floyd első időszakának dalait játssza.  Az együttes neve a Pink Floyd dobosának nevéből és a zenekar második, 1968-ban megjelent albumának* címéből áll. Hétfőn a Budapest Parkban léptek fel.
 
 A Carson Coma és a Los Orangutanes is fellép a Müpában

A Carson Coma és a Los Orangutanes is fellép a Müpában

Számos nagyszerű előadással bővül a Müpa téli kínálata: egy évfordulóját ünneplő legendás együttes mellett rendhagyó koncerttel érkezik a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Meghalt Ipacs László, a VHK alapítója, egykori dobosa

A HVG értesülése szerint edden elhunyt Ipacs László, a Vágtázó Halottkémek egykori alapítója, dobosa. A hírt lánya, Emese tette közzé a Facebookon.

Beton.Hofi, Gerendás Dani, Járai Márk és sokan mások a veszprémi KEMP-en

A tavalyi sikeres első kört követően a Banana Records ismét megrendezi a KEMP-et: 2022 október 6-9. között Veszprémben tér vissza a dalszerző tábor.
Új koncertek