Két Parkos fellépése után LP a Budapest Arénában ad koncertet

Laura Pergolizzi, azaz LP generációja egyik legkedveltebb énekes-dalszerzőjévé vált az egész világon. Erről 2024. március 7-én ismét meggyőződhetnek a magyar rajongók.

Két Parkos fellépése után LP a Budapest Arénában ad koncertet
Visszajön a Deep Purple!

Visszajön a Deep Purple!

"Addig fognak menni, amíg le nem esnek a színpadról" – írtuk 2019-ben, amikor az akkori budapesti koncertjüket harangoztuk be. A turné elnevezése ez volt: "Long Goodbye Tour". Úgy tűnik, ez a búcsú tényleg hosszúra nyúlik, de ennek kivételesen elég sokan örülnek.
 
Fotó: The Cure/FB

Jövőre Budapestre is beköszön a THE CURE turnéja!

A The Cure 2022 őszén ismét útnak indul Európában, ez lesz az első turnéjuk 2016 óta. Ennek az útnak az egyik állomása Magyarország: a csapat október 26-án lesz látható a Budapest Arénában.
 
 
A Gojira nélkül, de jön a KORN

A Gojira nélkül, de jön a KORN

A nu metal úttörői 2020 nyarán keltek volna útra Európában vadonatúj aréna show-jukkal, Budapesten 2020. június 9-én lett volna koncertjük, ahol az elmúlt évek egyik legnépszerűbb új európai bandája, a Gojira melegítette volna be a közönséget. A sok volna okát tudjuk: 2020 nyarán...
 
Fotók: Mohai Balázs/MTI

Perfect Strangers az Arénában: tizenévesek és nyugdíjasok a Deep Purple-koncerten

A cím csak részben igaz, mert nem idegen számunkra a Deep Purple, hiszen számtalanszor jártak nálunk és generációk nőttek fel a zenéjükön. Az egyik olyan zenekar a Beatles, a Doors és a Led Zeppelin mellett, amit apu megmutat a gyereknek, aztán a gyerek az ő gyerekének és így tovább....
 
Holnap indul a jegyvásárlás a 2020-as Arénás Pilvakerre!

Holnap indul a jegyvásárlás a 2020-as Pilvakerre, ne maradj le, mint tavaly...

Jövőre is az Arénába költözik nemzeti ünnepünk legszórakoztatóbb és legméltóbb megemlékezős műsora, a RedBull Pilvaker, ahol a hazai zenei élet meghatározó alakjai együtt elevenítik fel legnagyobb költőink verseit, dallamosított formában.
 
Hosszasan búcsúzkodik a Deep Purple

Addig fognak menni, amíg le nem esnek a színpadról – Deep Purple

Idén 50 éves a zenekar – mint sok más klasszikus rockbanda –, de pont ezért már nem annyira fiatalok, így a turné címe: "Long Goodbye Tour".
 
 
A Monster Truck melegíti be a közönséget a Deep Purple előtt

A Monster Truck melegíti be a közönséget a Deep Purple előtt

Érdemes december 9-én időben érkezni majd a Budapest Arénába annak, aki a Monster Truck örömzenélésének is részese szeretne lenni.
 
A maszkos csapat újra támad! - Jövőre is lesz Slipknot koncert itthon

A maszkos csapat újra támad! - Jövőre is lesz SLIPKNOT koncert itthon

Acélszívűeknek jó hírekkel szolgálhatunk, ugyanis most már biztos, hogy 2020-ban is hazánkba látogat, ráadásul új albumával az amerikai SLIPKNOT, akik február 4-én állnak majd az Aréna színpadára.
 
MUSE

A MUSE-koncertről duplán – de ezerszeres lelkesedéssel

A Muse a világ egyik legnagyobb arénazenekara, a banda szinte folyamatosan turnézik és sorra adja ki az albumokat. A srácok a megalakulás (‘94) óta nem pihennek, legújabb albumuk, a Simulation Theory (2018) már a nyolcadik lemez a sorban, ezt népszerűsítik most a Simulation Theory World Tour...
 
Hatvan évnyi munka egy koncertbe sűrítve: Paul Anka júliusban az Arénába!

Ő írta Sinatrának a My Way-t: Paul Anka júliusban az Arénában koncertezik!

A 77 éves ikonikus énekes 60 éves munkásságát ünneplendő, világkörüli turnéra indul, melynek budapesti állomásaként 2019. július 17-én érkezik a Papp László Budapest Sportarénába.
 
Fotó: modernrock.ru

A zenekar, amely feloszlásról hallani sem akar: a DEEP PURPLE Budapesten!

A világ egyik legkeményebben turnézó csapataként is számon tartják őket. 1968-tól napjainkig (leszámítva az 1976-1984 közötti kihagyásukat) gyakorlatilag folyamatosan turnéznak a világban: december 9-én az Arénában adnak várhatóan telt házas koncertet.
 
Fotó: udiscovermusic.com

BRÉKING! Itthon is csúszik Nicki Minaj koncertjének kezdése

Most érkezett a hír, miszerint a magyar rajongóknak is várniuk kell Nicki Minaj megjelenésére az Aréna színpadán, ráadásul a beharangozott vendégfellépőket is kiiktatták a műsorból.
 
Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.

Sárarany vinyl – Fekete Jenő 60.

A magyar blueslegenda 60. születésnapját, a pályán eltöltött első 40 évét és az idei Record Store Day-en megjelenő “sárarany” dupla vinyl kiadását ünnepli április 27-én az A38 hajón egy erre az alkalomra alakult, friss formációval.
Új koncertek