Minden egyben: autós koncertmozi a Budapest Bárral és másokkal

Minden egyben: autós koncertmozi a Budapest Bárral és másokkal

Július 1. és 25. között a Müpa különleges autós koncertmozival – vagy koncertes autós mozival? – lepi meg a nézőket. Szerdától szombatig a legkülönbözőbb műfajok hazai előadóinak a Fesztivál Színházban ÉLŐBEN zajló koncertjeit közvetítik az épület melletti parkoló...
 
Fotó: Öt Templom Fesztivál

Budapest Bár: Klezmer – Mező Misivel kiegészülve

Az Öt Templom Fesztivál is átköltözött az online világba. Május 14-18. között koncertek, virtuális templom-túrák, és felvételről közvetített istentisztelet is szerepel a műsorfolyamban. A zenei csemegék közt szerepel a 30Y, a Budapest Bár Mező Misivel kiegészülve, Barabás...
 
 
Fotó: Udvardi Attila

Gratulálunk a Budapest Bár alapító-vezetőjének!

Március 15-én Farkas Róbert zenész, a Budapest Bár zenekar alapítója és vezetője a Magyar Érdemrend lovagkeresztje polgári tagozata kitüntetésben részesült.
 
Otthoni zenehallgatáshoz: megjelent a Budapest Bár új lemeze

Otthoni zenehallgatáshoz: itt a Budapest Bár új lemeze

Három év után, március 15-én új lemezzel jelentkezik a 2007-ben alapított supergroup, a Budapest Bár – "Ha megtehetném" címmel.
 
Fotó: Belvárosi Piac/FB

Ingyenes Budapest Bár-koncerttel köszöntik a hölgyeket a Hold utcai piacon

2020. március 8-án este 7-kor a Belvárosi Piacon ad ingyenes koncertet a Budapest Bár.
 
Elmarad a Budapest Bár különleges, cirkuszos produkciója

Elmarad a Budapest Bár különleges, cirkuszos produkciója

Soha vissza nem térő alkalom – ezzel a címmel közöltük a hírt, hogy a zenészek és a Magyar Nemzeti Cirkusz artistáinak közös produkciója október 24-én, egyetlen egy alkalommal látható lesz Budapesten is. Úgy tűnik, ez most egy soha meg nem érkező alkalom lesz :(
 
 
II.Nemzetek sajtfesztiválja

Sajtból lesz a Budapest Bár

Október 19-én második alkalommal kerül megrendezésre a Folyondár utcai Vasas Sportcentrumban a Nemzetek Sajtfesztiválja, ahol a finom falatok mellett színpadra lép Fűzy Gábor bárzongorista, a Peet Project és a Budapest Bár is.
 
Újpesten Tátraival és Budapest Bárral erősít a Szüreti Mulatság

Újpesten Tátraival és a Budapest Bárral erősít a Borfesztivál

Itt van az ősz, itt van újra, és nem meglepő módon ilyentájt sorban tartják a szürettel és borral kapcsolatos rendezvényeket. Újpesten a zenei kínálatban két húzónév is található: péntek este a Budapest Bár, szombat este pedig a Tátrai Band lép színpadra. A rendezvény ingyenes!
 
Soha vissza nem térő alkalom: csak egyszer látható a Budapest Bár cirkuszi attrakciója

Soha vissza nem térő alkalom: csak egyszer látható a Budapest Bár cirkuszi attrakciója

Augusztusban Balatonlellén a zenészek és a Magyar Nemzeti Cirkusz artistáinak találkozásából csoda született – s bár nem a csodák sajátja az ismétlődés, most mégis megpróbálkoznak vele: október 24-én a koncert egyetlen egy alkalommal látható lesz Budapesten is.
 
Villányi Vörösbor Fesztivál

A borkirálynő és a borkirály vezeti az ország legvidámabb szüreti felvonulását

Alig egy hónap múlva ismét megnyitja kapuit a nagy múltú Villányi Vörösbor Fesztivál, amely idén 32. alkalommal, 2019. október 4-6. között várja a bor fővárosába a bor-, a gasztro-kultúra, a hagyományőrzés és a művészetek iránt érdeklődő vendégeket.
 
Nyár, tangó, szerelem – Vajdahunyadvári Nyári Zenei Fesztivál

Tangó, klezmer, Budapest Bár – Vajdahunyadvári Nyári Zenei Fesztivál

Július 1. és augusztus 1. között összesen tíz koncerttel várják a komolyzene és az igényes muzsika szerelmeseit Budapest egyik legvonzóbb történelmi emlékhelyére, a Vajdahunyadvárba.
 
Fotó: Ruthe Zuntz

Borfesztivál Budapest Bárral Óbudán

Szeptember 21-23-a között hatodik alkalommal tódulnak a borisszák a Fő térre, ahol a fókuszban a 29 kiállító pincészet lesz ugyan, de mire mennének zene nélkül...
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek