This is mongol: visszajön nyáron a The HU!

This is nagyon mongol: holnap Budapesten a The HU!

Előző budapesti koncertjükre pillanatokon belül elkelt az összes jegy, holnap pedig a Budapest Parkba érkeznek a Rumble Of Thunder című új lemezükkel.
 
Pál Utcai Férfiak és a Nő – PUF 40

Pál Utcai Férfiak és a Nő – PUF 40

Azt, hogy jelentős esemény lesz ez a koncert, már az is jelezte, hogy a Budapest Park bejáratánál jó páran próbáltak paksamétányi kinyomtatott koncertjegyet eladni. Én ilyet nemhogy a Pál Utcai Fiúk, de még külföldi zenekarok koncertje előtt sem láttam ezen a helyszínen. Olyat igen,...
 
 
A szeptemberben megjelenő 3. lemez borítója

Dzsúdló bazi nagy házavatója

Július 13-án, tehát holnap Dzsúdló egy több szempontból is rendhagyó koncertet ad a Budapest Parkban.
 
úlius 9-én, Juli születésnapján ingyenes programsorozattal készülnek a Budapest Parkban

Utcabállal emlékeznek Fábián Julira

Most vasárnap, Fábián Juli születésnapján egy olyan ingyenes programmal emlékeznek meg róla, amilyennek bizonyára ő is örülne.
 
Fotó: Live Nation/Sztavi Photo

Mitől olyan nagy sztár ez a srác? MGK a Budapest Parkban

Óriási bulit nyomott hétfő este a Budapest Park színpadán korunk legfurább, ugyanakkor kétségtelenül egyik legtehetségesebb figurája, Machine Gun Kelly, aki egyébként már napok óta a fővárosban tartózkodott, és a pletykák szerint egy neves szórakozóhelyre is benézett a hétvégén.
 
Fotó: Budapest Park

Marics Peti komoly sérülése ellenére a Valmar hősiesen lenyomta a bulit a Budapest Parkban

A színpados fellépések előtt, legyenek azok zeneiek vagy mások, szokták mondani, hogy "kéz-és lábtörést!" – ez afféle babona a kellemetlen esetek elkerülésére. Tegnap a Budapest Parkban azonban ez szó szerint megtörtént sajnos.
 
 
A Paddy and the Rats–család az új videóban

A Paddy and the Rats gyerekei a zenekar új videójában

A héten a Budapest Parkban ünnepli jubileumát a Paddy and the Rats, és ennek apropóján egy olyan videóklippel jelentkeztek, amiben a zenekar tagjainak gyermekei és barátaik szerepelnek, és amit Paddy maga írt és rendezett.
 
Új albummal, tagcserékkel és lemezbemutatóval vág neki a Budapest Bár a nyárnak

Új albummal, tagcserékkel és lemezbemutatóval vág neki a Budapest Bár a nyárnak

Éppen tegnap emlegettük őket a Szeláví fesztivál kapcsán, most itt egy friss hír is velük kapcsolatban: "Tíz után" címmel megjelent a Budapest Bár új stúdióalbuma.
 
 Fotó: Komróczki Dia

A negyedik nagylemezével indul turnéra a Carson Coma

Az eddig fiatal rockzenekarként emlegetett együttes most először kiadótól függetlenül rakta össze a legfrissebb zenei anyagát. A felnőtté válás szimbólumaként, a szinte cím nélküli IV album alaposan körbejárja az aktuális társadalmi kérdéseket, a tinédzser témákat pedig...
 
Fotók:  Marton Nagy Photo Mark A. Rosta Photography/Katona József Színház; Budapest Park

Micsoda nagyszerű dolog volt! Táncdalfesztivállal ünnepelt a Katona a Parkban

Különleges táncdalfesztivállal ünnepelte fennállásának 40. évfordulóját a Katona József Színház társulata – a Budapest Parkban megrendezett koncertelőadáson ezrek énekelték a színészekkel és a zenészekkel az örökzöldeket.
 
Úgy kell abbahagyni, hogy az csúcs legyen – tízezer ember előtt búcsúzott el a Ricsárdgír

Úgy kell abbahagyni, hogy az csúcs legyen – tízezer ember előtt búcsúzott el a Ricsárdgír

12 év után a Ricsárdgír trashcirkusz végleg bezárta a kapuit. Az utolsó nagy bulira május 18-án, csütörtökön került sor a Budapest Parkban.
 
Amikor arcul csap minket a magyar való – itt a Carson Coma új dala

Amikor arcul csap minket a magyar való – itt a Carson Coma új dala

A Carson Coma új lemezzel indítja a nyarat, ehhez pedig megérkezett az album előfutára, a 'Feldobom a követ' című dal és a hozzá tartozó klip is.
 
Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek