A Rage Against The Machine már nem létezik, de Tom Morello a Budapest Parkba jön

Noha, a Rage Against The Machine már nem jutott el Magyarországra és már feltehetően nem is fog, legendás gitárosa, Tom Morello viszont hamarosan igen: július 1-jén lép fel a Budapest Parkban.

A  Rage Against The Machine már nem létezik, de Tom Morello a Budapest PArkba jön
Fotó:Tanja Schalling

Parov Stellar 20 a Budapest Parkban

Parov Stelar számára az első, 2004-es Rough Cuts című nagylemeze hozta meg a nemzetközi ismertséget. Tavalyi, közel telt házas Budapest Parkos koncertje augusztus 16-án újból visszatér, hogy a magyar közönséggel is megünnepelje a kerek évfordulót.
 
BMTH

A nap híre: Bring Me The Horizon a Parkban

Örömhír a metalcore rajongóknak, hogy a Live Nation szervezésében június 17-én a Budapest Parkot fogja apró darabokra szaggatni a brit zenei éra nagy büszkesége, az idén 20. évét ünneplő Bring Me The Horizon. Az extravagáns frontember Oli Sykes vezette csapat vadonatúj albumával...
 
 
Tudjuk, mit csinálsz július 14-én

Tudjuk, mit csinálsz július 14-én

Ismét Magyarországon ad koncertet a Thievery Corporation. A világhírű amerikai duó tavaly a Paloznaki Jazzpiknik sztárfellépője volt, idén július 14-én a Budapest Parkban láthatjuk őket. Amúgy ez lesz a negyedik bulijuk a Parkban, de már a Szigeten is felléptek.
 
Nem haragszik ám rátok Yungblud – sőt, nyáron a Budapest Parkban találkozik is veletek

Nem haragszik ám rátok Yungblud – sőt, nyáron a Budapest Parkban találkozik is veletek

A csupán 26 éves énekes-dalszerző zenéjén keresztül képes megszólítani teljes generációját, hangot adni az ő problémáiknak, örömeiknek és vágyaiknak – talán ennek köszönhető a kissé morcos arckifejezése ezen a fotón :) Tavaly a Sziget Fesztiválon láthattátok, most pedig...
 
 Body Count's in the Park – Ice-T ismét elhozza legendás zenekarát Budapestre

Body Count's in the Park – Ice-T ismét elhozza legendás zenekarát Budapestre

Hat éve jártak Magyarországon, akkor is a Budapest Parkbban adtak koncertet. Azóta kiadták és Grammy-díjat is kapott a Carnivore című lemezük, és már elkészültek nyolcadik korongjuk felvételivel is, így könnyen lehet, hogy arról is hallhatunk dalokat a június 14-i koncertjükön.
 
Kelta punktól lesz hangos a Park – érkezik a Dropkick Murphys

Hozzák a rózsás tetkót – érkezik a Dropkick Murphys

A csapat a műfaji korlátokat még hírből sem ismeri... Kelta gyökerekkel átszőtt punk rock zenéjük ráadásul élőben még vadabb, mint amire bárki számítana. Június 11-én szinte napra pontosan 10 év után újra a Budapest Parkban állnak színpadra.
 
 
Fotó: Nagy Márton/Budapest Park

A Budapest Park karácsonyi ajándéka

Immáron hagyomány, hogy ha decemberben koncertjegyet vásároltok a 2024-es Parkos évadra, egy jó ügyet is támogattok.
 
Megjelent a Take That új albuma, amit Budapestre is elhoznak jövőre

This Life – Megjelent a Take That új albuma, amit Budapestre is elhoznak jövőre

Hat év stúdiócsend után, kilencedik albumával tért vissza a Take That: a This Life az együttes első új LP-je a 2017 óta.
 
Fotó: Rosta Márk

Rá fogsz csúszni: meghízott a jég a Budapest Parkban

December 1-től több mint kétezer négyzetméteren várja a korizókat a Budapest Park téli mesebirodalma, a Jégvilág. De nem csak a pálya lesz nagyobb, a megjelenésben és a kínálatban is találkozhattok majd újdonságokkal.
 
Ő lesz a Dead South vendége a Budapest Parkban

Ő lesz a Dead South vendége a Budapest Parkban

Corb Lund egy igaz mai cowboy: családjában hosszú időkre visszamenő hagyománya van a farmerkodásnak és a rodeózásnak, de ez még kevés lenne a színpadhoz: kanadai western- és country előadó, ahogy az a vendéglátótól elvárható.
 
Fotók: sinco

Pengetők, szakadt gitárhúrok, széttört dobverők, rongyos setlistek – ez most mind a tiéd lehet

Négy év után újraindul a Bin There és a Budapest Park közös projektje. Ennek lényege, hogy olyan zenekari “szemetet” zárnak palackba, ami a rajongók számára igazi kincs. Ezeket az ereklyéket most jótékonysági árverésre bocsátják a Vatera oldalán, és a teljes bevételt a Zenével...
 
CSINIBABA – kétszer is

CSINIBABA – kétszer és másodszor

1959-ben énekelte először Vámosi János Bágya András és G Dénes György dalát – azóta mások is felvették a repertoárjukba, de rakétaként ívelt fel a népszerűsége, amikor 1997-ben bemutatták Tímár Péter azonos című filmjét, amelyben természetesen a dal is szerepelt. Azóta...
 
KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek