Öt napra bővül az Örvényesvölgy Fesztivál

A tervezettnél is hosszabb lesz, öt napig tart Magyarország legújabb fesztiválja, az Örvényesvölgy Fesztivál! A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával megvalósuló eseménysorozatot a szervezők egy további gyereknappal bővítik: június 11-én vasárnap bábszínházi előadásokkal és kézműves foglalkozásokkal várják a legkisebbeket a zalai dombok közé.

Zalacsányban fesztiválozik Candy Dulfer – Örvényesvölgy 2023 (frissítve)
Fotó: Paloznaki Jazzpiknik

Teljes a Paloznaki Jazzpiknik külföldi fellépőinek névsora

A 9. Paloznaki Jazzpiknik szervezői már korábban bejelentették a Level 42, Caro Emerald, a Kraak&Smaak nevét, most kiegészítették négy előadóval, akik mind koncertet adtak volna a tavaly törölt fesztiválon.
 
Tavaly még önként heylezkedtek el a nézők szellősen (Fotó: Paloznaki Jazzpiknik)

Kész a Paloznaki Jazzpiknik programbontása

Az időpontot illetően semmi meglepetés, hiszen az összes életben hagyott fesztivál idén augusztus utolsó két hétvégéjén lesz. Paloznakon kissé átalakult a program, de jönnek nemzetközi sztárok, akik mellett több mint 40 magyar fellépő várja a közönséget.
 
 
Paloznaki JazzPiknik

A Paloznaki Jazzpiknik szinte teljes külföldi fellépőgárdája lecserélődött

Az eseményt ettől függetlenül megtartják! Lesznek külföldi sztárvendégek, viszont nagy kedvencünk, Caro Emerald koncertjére idén már biztos nem táncolhatunk. :(
 
Már tárgyal a Paloznaki Jazzpiknik Caro Emeralddal

Már tárgyal a Paloznaki Jazzpiknik Caro Emeralddal

Persze, nyilván a menedzsmentjével, de legalább már van miről: a szervezők úgy döntöttek, hogy megtartják a fesztivált, az új dátum: 2020. augusztus 20. és 22.
 
Fotó: Candy Dulfer/FB

Candy Dulfer fújja majd Paloznakon

Candy Dulfer is koncertet ad az idei Paloznaki Jazzpikniken. A világhírű holland szaxofonos július 31-én lép fel a fesztiválon. A zenész sztár öt év után tér vissza a paloznaki rendezvényre, koncertjén Nils Landgren svéd harsonás lesz a vendég.
 
KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek