Carson Coma: Paul McCartney halott (?)

Az összeesküvés-elméletekre reflektál a Carson Coma legújabb dala. A Paul McCartney halott? – a nemrég megjelent Frida Kahlo mellett – a zenekar ötödik születésnapi koncertjén lesz először élőben hallható, április 6-án, az MVM Dome-ban.

Fotó: Komróczi Dia
Már most biztos, hogy BOLDOGan tér véget a Kispál és a Borz tavaszi turnéja

Már most biztos, hogy BOLDOGan ér véget a Kispál és a Borz tavaszi turnéja

Ahogy arról már beszámoltunk, hogy külföldi állomásokkal megspékelt tavaszi turnéra indulnak Lovasi Andrásék, link a cikk végén. A siker sosem garantált – még egy ilyen legendás zenekarnak is meg kell dolgoznia érte, de az már tuti, hogy az utolsó koncertjük happy lesz, hiszen a ...
 
Öt hónapig nem koncerteznek – a Carson Coma addig Kiszel Tünde babérjaira tör

Öt hónapig nem koncerteznek – a Carson Coma Kiszel Tünde babérjaira tör

A Carson Coma tagjai a zenekar ötödik születésnapi koncertjére készülnek, amelyet az MVM Dome közepén, egy teljes egészében körbejárható színpadon ünnepelnek majd április 6-án, ám addig sem áll le az élet a zenekar háza táján. Csak nem _úgy_...
 
 
Fiatal zenekarok jelentkezését várja a Carson Coma

Fiatal zenekarok jelentkezését várja a Carson Coma

Fennállásának ötödik évét ünneplő zenekar meghirdeti támogatói programját, az "I. Carson Coma Palántaprogramot", amelyben egy kezdő zenekar számára ajánlja fel egy nagylemeznyi hangfelvétel ingyenes elkészítését.
 
Fotó: Carson Coma/FB

A Carson Coma utolsó 2023-as koncertje a BuSH-on lesz

Míg a Budapest Showcase Hub – ismertebb nevén a BuSH – keretén belül nappal a szcéna legjobb és legbefolyásosabb szakemberei tartanak előadásokat a Kazinczy utcai Loftban, addig november 2-4. között esténként 15 ország összesen 40 előadója tölti majd meg zenével Budapest 6 ikonikus...
 
Fotó: Komróczki Dia

Okádjon tüzet egy sárkány?

Több teltházas Budapest Park, a Sziget nagyszínpados fellépések és egy saját minifesztivál után újabb mérföldkőre készül a Carson Coma. A Fonogram és MTVA EMA-díjas zenekar eddigi legnagyobb koncertjét adja 2024. április 6-án az MVM Dome-ban, amely nemcsak a nézőszám és a hangerő...
 
Carson Coma osztálytalálkozó az MVM Dome-ban

Thuróczy Szabolcs jól megfenyegette a Carson Coma zenekar tagjait

Még alig ültek el a CC-minifesztivál hangjai a Parkban, máris új hírrel szolgálhatunk a zenekarral kapcsolatban: jövőre egy fergeteges koncerttel ünneplik meg ötödik születésnapjukat április 6-án az MVM Dome-ban – a csapat eddigi legnagyobb bulijával.
 
 
Sziget

Sziget 2.0 - Yungblud tarolt, a szervezés megbotlott

Második napunk a Szigeten egészen jól telt mindaddig, amíg haza nem indultunk. A kiengedésnél ugyanis csúnyán elhasaltak a szervezők. Ezt leszámítva, idén egészen pozitív élményeket szereztünk minden szinten.
 
Fotó: Komróczki Dia

Carson Coma minifesztivál a Budapest Parkban

Nagykoncertjük előtt két színpadon összesen hét olyan előadót vonultatnak fel, akikről úgy gondolták, hogy még nagyobb figyelmet érdemelnek, ezért most szeretnék megmutatni őket a közönségüknek is.
 
A Carson Coma és Horváth Tomi is a Plázsra tart

A Carson Coma és Horváth Tomi is a Plázsra tart

Ez a hétvége is SzerelemCsütörtökkel indul a siófoki Plázson, majd pénteken a Carson Coma, szombaton pedig Horváth Tomi és Nótár Mary lép a Balaton nagyszínpadára.
 
Ma kezdődik a 27. FEZEN Fesztivál!

Ma kezdődik a 26. FEZEN Fesztivál!

Ma kezdődik a buli Fehérvár legfelkapottabb fesztiválján, ahol a legnagyobb húzónév idén egyértelműen a The Black Eyed Peas csapata, de emellett rengeteg más koncert és persze játékok is várják a vendégeket, értékes nyereményekért cserébe. :)
 
A Carson Coma és a Neoton família is koncertet ad az Óbudai Nyár nyitóhétvégéjén

A Carson Coma és a Neoton família is koncertet ad az Óbudai Nyár nyitóhétvégéjén

A rendezvénysorozat több helyszínen is folyik majd, a Fő téri nagyszínpadon kívül a Luppa Beachen, az Esernyősben, az aquincumi romkertben, a Római-parton és többek között a békásmegyeri piacon is. A rendezvények ingyenesek.
 
 Fotó: Komróczki Dia

A negyedik nagylemezével indul turnéra a Carson Coma

Az eddig fiatal rockzenekarként emlegetett együttes most először kiadótól függetlenül rakta össze a legfrissebb zenei anyagát. A felnőtté válás szimbólumaként, a szinte cím nélküli IV album alaposan körbejárja az aktuális társadalmi kérdéseket, a tinédzser témákat pedig...
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek