Nem valószínű, hogy Celine Dion egyhamar visszatérhet a színpadokra

Egymillióból egy embert érint az a betegség, amely a nagyszerű énekesnőt leparancsolta a világ színpadairól. A nyilvánosság előtt sem nagyon mutatkozik, legutóbb két hónapja fotózták le, amikor fiait vitte el egy hokimeccsre – írja a 24.hu.

Fotó: AEG Presents Las Vegas
Fotó: Celine Dion/FB

Celine Dion végleg lemondta a világturnéját – elmarad a budapesti koncert

Celine Dion még a múlt év végén videóüzenetben jelentette be, hogy a 2023. február 24. és április 11. közé tervezett „Courage World Tour” koncertjeit egészségügyi okokból elhalasztja. A halasztásból mára lemondás lett, sajnos.
 
Első filmszerepében önmagát alakítja Celine Dion

Első filmszerepében saját magát alakítja Celine Dion

Május 12-én jelenik meg a LOVE AGAIN (Soundtrack from The Motion Picture) album. A 14 felvételből álló filmzenei kiadványon öt új Celine Dion dal is hallható lesz, köztük a címadó “Love Again”, melyet Dan Wilson és az Arista Records művésze, ROSIE írtak közösen, és amely immáron...
 
 
Fotó: Celine Dion/FB

A Rolling Stone 200 legnagyobb énekest felsoroló listájába nem fért bele Céline Dion

Az újévkor közzétett lista első tíz helyét soul és R&B énekesek uralják, a csúcsra Aretha Franklin került, a második Whitney Houston, Sam Cooke a harmadik. Viszont hiányzik róla Céline Dion...
 
Céline Dion 2023-ra halasztja idei európai turnéját – megvan az új időpont

Céline Dion 2023-ra halasztja idei európai turnéját – megvan az új időpont

Egészségügyi problémái miatt 2023-ra halasztotta idénre tervezett európai turnéját Céline Dion. A világhírű kanadai énekesnő korábban idén június 27-re bejelentett budapesti koncertjének új időpontja 2023. március 16.
 
Céline Dion lemondta észak-amerikai turnéját. Európa?

Céline Dion lemondta észak-amerikai turnéját. Európa?

Súlyos és nem múló izomgörcsei miatt Céline Dion kanadai énekesnő bejelentette, hogy nem tudja megtartani Courage World Tour című koncertkörútjának további észak-amerikai előadásait. De mi lesz az európai koncertkörrel?
 
Idén nem lesz Celine Dion-koncert az Arénában

Idén nem lesz Celine Dion-koncert az Arénában

A pandémia, valamint az érvényben lévő rendezvénytartási és utazási korlátozások miatt – Celine Dion legmélyebb sajnálatára – ismételten el kell halasztania a "Courage" európai turnéját.
 
 
Fotó: Brian Purnell

Jelentjük: megvan a Celine Dion-koncert új dátuma!

Celine Dion ma bejelentette, hogy a „COURAGE” című világkörüli turnéját 2021-ben folytatja. A COVID 19 vírus miatt elhalasztott 2020-as európai dátumokat 2021 márciusától pótolja. Ha esetleg valakit érdekel, az átütemezett észak-amerikai dátumokat is hamarosan közzéteszik.
 
Fotó: celine Dion/FB

Elmarad Celine Dion júniusi koncertje

Elhalasztotta európai turnéjának nagy részét Celine Dion, aki június 7-re tervezett budapesti koncertjét sem tartja meg a Sportarénában. A világhírű kanadai énekesnő és menedzsmentje a járványhelyzet miatt döntött így, a szervezők már dolgoznak az új időpontokon.
 
Gyászol Celine Dion

Néma csendben hallgatta több ezer ember, ahogy Céline Dion elbúcsúzott édesanyjától

Kilencvenkét éves korában január 18-án, a kora reggeli órákban meghalt Thérèse Tanguay Dion, Céline Dion édesanyja – írja a 24.hu. Az énekesnő gyásza ellenére megtartotta miami koncertjét, melyen méltósággal megemlékezett anyukájáról.
 
Celine Dion a '90-es éveket idézi meg az Insta reklámjában

Celine Dion a '90-es éveket idézi meg az Insta reklámjában

Önmagában váratlan húzás a platformtól, hogy nem egy agyonfilterezett arcú, tökéletes mosolyú, huszonéves influencert kértek fel az együttműködésre, hanem Celine Dion kapta a főszerepet a reklámban – írja a Kreatív.hu.
 
Celine Dion Budapestre jön!

2020. június 7-én lesz Celine Dion budapesti koncertje

Ami eddig találgatás volt, innentől fogva biztos: először lép fel Magyarországon Celine Dion kanadai énekesnő: 2020. június 7-én, vasárnap a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet a Broadway Event és a Multimedia Organisation szervezésében.
 
Elhunyt Céline Dion férje

Elhunyt Céline Dion férje

Elhunyt René Angélil, Céline Dion férje - közölte a kanadai születésű énekesnő egy, a Facebookon közzétett bejegyzésében csütörtökön.
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek