Könyvek a fa alá: rockéletrajzok (Bono, Dave Grohl, Chris Cornell) magyarul – plusz egy Budapest Park-album

Az elmúlt évtizedek rockzenéjét meghatározó három kiemelkedő rockzenészről, énekesről, Bonóról, Dave Grohlról és Chris Cornellről is életrajzi kötet jelent meg magyarul a napokban.

Könyvespolc: Rockéletrajzok (Bono, Dave Grohl, Chris Cornell) magyarul – plusz egy Budapest Park-album
Közösségi szintre lépett Chris Cornell özvegye és a Soundgarden harca

Közösségi szintre lépett Chris Cornell özvegye és a Soundgarden harca

A Soundgarden tagjai és Vicky Cornell között zajló jogi csatában a zenekar tagjai most azzal vádolták meg Chris Cornell özvegyét, hogy kizárta őket a Soundgarden hivatalos közösségi fiókjaiból és weboldaláról.
 
 Kép: Mal Bray/Fine Art America (Chris Cornell FB)

Prince, John Lennon – Chris Cornell: már elérhető a Soundgarden énekesének posztumusz albuma

Posztumusz albuma jelenik /jelent meg az énekes-dalszerző Chris Cornellnek: a lemez anyagát egy évvel halála előtt, 2016-ban rögzítették Brendan O'Brien producerrel, aki a Soundgarden legkelendőbb, Superunknown című lemezének elkészítésében is közreműködött.
 
 
Fotó: The Seattle Times

Vajon kit zavart és miért Chris Cornell szobra?

A Soundgarden és Audioslave frontembere 2017 májusában saját kézzel vetett véget életének, 52 évesen. A zenész özvegye maradandó emléket szeretett volna állítani a férjének, ezért felkért egy híres szobrászt, Nick Marrast, hogy alkossa meg Chris Cornell szobrát, amit aztán a...
 
Chris Cornell özvegye ezzel a  fotóval köszöntötte fel keresztfiát

Chris Cornell özvegye ezzel a fotóval köszöntötte fel keresztfiát

A Soundgarden és az Audioslave énekesének özvegye, Vicky Cornell hivatalos Instagram-fiókjában felettébb megható képeket osztott meg Cornellről.
 
Fotó: us.hola.com

Brad Pitt is a készülő Chris Cornell-doku producerei között van

Dokumentumfilmet készítenek a Soundgarden énekesének életéről, melyet Peter Berg fog rendezni (akinek például “A túlélő” és a “Mélytengeri pokol” filmekből ismerhetjük munkásságát.) A film producere többek között Chris Cornell özvegye, Vicky és Brad Pitt is.
 
Így lehet túszokat szabadítani tűsarkúban: a Halestorm nem fogja vissza magát

Hogy lehet túszokat szabadítani tűsarkúban? A Halestorm megmutatja

Megjelent a Halestorm legújabb videója “Vicious” című dalukhoz, mely a 2018-as, azonos nevű lemezükön található. Hát, Lzzy Hale énekesnővel nem szívesen találkoznánk egy sötét utcában...
 
 
A család szerint gondatlanságukkal az orvosai ölték meg Chris Cornellt

A család szerint gondatlanságukkal az orvosai ölték meg Chris Cornellt

Vicky Cornell és gyermekei beperelték Chris Cornell kezelőorvosát és társait gondatlanságért.
 
Nektek hogy tetszik Chris Cornell most felavatott szobra?

Nektek hogy tetszik Chris Cornell most felavatott szobra?

Júliusban írtuk meg, amikor napvilágot látott a hír, hogy Chris Cornell szobrot kap. Az életnagyságú szobor a zenész özvegye, Vicky megrendelésére készült el, és október 7-én vasárnap adták át.
 
Chris Cornell szobrot kap!

Chris Cornell szobrot kap!

Az egykori Soundgarden- és Audioslave-frontember, Chris Cornell szobra a seattle-i Pop Kultúra Múzeumában kap majd helyet.
 
Fotó: Twitter

Chris Cornell sírjának látogatói kiakasztották a temető gondnokát

A hollywoodi Forever temető vezetősége megkérte a rajongókat, hogy hagyják abba a filmezést, videózást, szelfizést a Soundgarden-frontember Chris Cornell sírjánál.
 
Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek