A Csík Zenekar, a Cseh Tamás-est és a Cotton Club Singers is duplázik a BKK-ban

Mindhárom koncertre szinte teljesen elfogytak az esti belépők, így mindhárom esemény dupla koncertté bővül az fellépések napjának délutánján.

A Csík Zenekar, a Cseh Tamás-est és a Cotton Club Singers is duplázik a BKK-ban
A Nagy Generáció a Zamjamen

A Nagy Generáció a Zamjamen

A magyar könnyűzene veterán legendáival találkozhatott, aki ellátogatott a Zamjam fesztiválra, Zamárdiba. Hangulatos fesztiválterület, ínycsiklandó gourmet ételek, igazi zenei csemegék és jó fej emberek – ezzel találkozhattak a fesztiválozni vágyók.
 
Zalacsányban fesztiválozik Candy Dulfer – Örvényesvölgy 2023 (frissítve)

Öt napra bővül az Örvényesvölgy Fesztivál

A tervezettnél is hosszabb lesz, öt napig tart Magyarország legújabb fesztiválja, az Örvényesvölgy Fesztivál! A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával megvalósuló eseménysorozatot a szervezők egy további gyereknappal bővítik: június 11-én vasárnap...
 
 
Csíkosított LGT dalok a Kongresszusi Központban

Csíkosított LGT dalok a Kongresszusi Központban

A dal a miénk – különleges produkció született meg a Csík zenekar és az LGT zenéjének keveredésével. A lemez és a turné is osztatlan sikert aratott, az év lezárásaként pedig a közreműködők dupla koncertet adtak a Budapest Kongresszusi Központban.
 
 A dal mindenkié – Óévbúcsúztató Csík Zenekar-Presser Gábor-Karácsony János koncert

A dal mindenkié – Óévbúcsúztató Csík Zenekar-Presser Gábor-Karácsony János koncert

A Csík Zenekar, Presser Gábor és Karácsony János egy kétéves turné keretében mutatja be országhatáron belül és a határon túl a 2020-ban megjelent lemezt, amelynek végén 2022. december 28-án a Budapesti Kongresszusi Központba érkezik a produkció.
 
A GIPSY KINGS, a a DELADAP és a CSÍK ZENEKAR is fellép Zala új fesztiválján

A GIPSY KINGS, a DELADAP és a CSÍK ZENEKAR is fellép Zala új fesztiválján

Az Örvényesvölgy Fesztivált 2023 júniusában tartják, és a világ egyik legnépszerűbb zenekarán kívül színpadra lép többek között KEVIN DAVY WHITE, a DELADAP és a CSÍK ZENEKAR is. A szervezők további nemzetközi és hazai fellépők bejelentését ígérik hamarosan.
 
A Fiumei úti sírkertben ad koncertet a Csík Zenekar

A Fiumei úti sírkertben ad koncertet a Csík Zenekar

A Nemzeti Örökség Intézete (NÖRI) idén is csatlakozik a Múzeumok éjszakája országos programsorozatához, amelynek részeként szombaton a Csík Zenekar ad koncertet a Fiumei úti sírkertben, a Kossuth-mauzóleum előtti füves területen.
 
 
Fotó: Budapest Borfesztivál

Jön a Borfesztivál – hetven pincészet, minden nap koncertek!

Ünnepi programokkal, Somló díszvendégségével és több mint hetven pincészet részvételével rendezik meg a 30. Budapest Borfesztivált szeptember 23. és 26. között a Budavári Palotában.
 
Most egy lokomotívot tolnak – Presser Gáborral és Karácsony Jánossal turnézik a Csík zenekar

Most egy lokomotívot tolnak – Presser Gáborral és Karácsony Jánossal turnézik a Csík zenekar

Huszonhárom állomásos turnéra indul július 17-én a Csík Zenekar Presser Gáborral és Karácsony Jánossal. A koncertsorozat az LGT dalaira készült feldolgozásokat mutatja be, amelyek az 50 éves Locomotiv GT két tagjával tavaly közös lemezen jelentek meg tavaly.
 
LGT-dalokkal jön a Csík zenekar új albuma

LGT-dalokkal jön a Csík zenekar új albuma

Mostanában sokat gondoltunk az LGT-re: egyrészt megjelent Presser Gábor önéletrajzi könyvének első része, amelyben a legtöbb történet az 1971-ben alakult és Somló Tamás 2016-os halálával megszűnt Locomotiv GT-hez fűződik. Somló Tamásnak tegnap volt a születésnapja, és a mai nap...
 
Völgyhétvégék

Hétvégék a Völgyben: megvannak a dátumok!

Bár hagyományos formájában a Művészetek Völgyét idén nem rendezik meg, a szervezők ígéretéhez híven ősszel jönnek a Völgyhétvégék, koncertekkel, túrákkal, népművészettel – és a megszokott hangulattal.
 
Sose lesz vége? De bizony... Rendhagyó évzáró koncertet ad a Csík zenekar

Borbás Marcsi kétszer is zenére nyújtja a kalácstésztát: dupláz a Csík zenekar

December 28-án rendhagyó óévbúcsúztató koncertre hívta közönségét a Budapesti Kongresszusi Központba a magyar népzenei élet hatalmas szeretettel körbevett szereplője, a Csík Zenekar. A nagy érdeklődésre tekintettel, most egy délutáni előadást is beiktattak, amely délután 3-kor...
 
Új orgonát avatnak a Fatemplom fesztiválon

Új orgonát avatnak a Fatemplom fesztiválon

A Fatemplom fesztivál keretében új orgonát avatnak Magyarföldön, a különleges hangszert Rákász Gergely szólaltja meg július 13-án, az esten a Budapesti Tomkins Énekegyüttes is közreműködik.
 
Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb tolják a szervezők a Bánkitó Fesztivált

Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb...

Nagy a mozgás: nemrég számoltunk be, hogy a Szeláví és a Bujtor fesztivál is helyet változtat (link a cikk alján), most azt a hírt kaptuk, hogy a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

artist2watch: egymillió fontos bankjegy független zenészeknek

Független hazai előadók részére indít komplex támogatási programot a WMMD. A zenei disztribútor idén összesen 6 előadónak segít az előrejutásban – a közel egymillió forint értékű támogatás többek között klipkészítésre, fotózásra és marketingkommunikációs célokra fordítható.

Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a rockkoncertek roadjairól

Roadlegendák, legendás roadok címmel könyv jelent meg a hazai pop-rock színtér jól ismert technikusairól, azaz a roadokról. A kiadványt szombaton mutatták be a Rockmúzeumban.
Új koncertek