Melanie C Szegedre érkezik – Deja Vu-je lesz

A mára már Európában is az élvonalban jegyzett retrobuli sztárvendégeként érkezik a Spice Girls oszlopos tagja, Melanie C. A '90-es, 2000-es évek legnagyobb bulizenéit megelevenítő fesztivál idén június 6-7-8-án lesz a Szegedi Partfürdőn.

Fotó:  Melanie C/FB
(Fotókredit: The Future Visuals

Cotton Eye Joe limit nélkül – megvannak a 2024-es Deja Vu Fesztivál külföldi fellépői

2024. június 6-7-8-án – tehát új időpontban! – az Újszegedi Partfürdőn ismét érkezik az ország legnagyobb retro fesztiválja. A szervezők azt ígérik, hogy jövőre minden eddiginél nagyobb sztárparádé várja azokat, akik újra átélnék a 90-es és 2000-es évek legnagyobb...
 
 DEJA VU ARÉNA – októberben jubileumi bulit tart a szegedi fesztivál

DEJA VU ARÉNA – októberben jubileumi bulit tart a szegedi fesztivál

Magyarország legnagyobb, 3 napos retró fesztiválja, 2023. október 14-én szombaton először rendezi meg a DEJA VU ARÉNA nevű rendezvényét a szegedi PICK ARÉNÁ-ban. Az est fellépői között igazi legendás előadók váltják majd egymást a 90-es és 2000-es évekből.
 
 
Fotó: Korda György és Balázs Klári/FB

Hazai legendák a szegedi DEJA VU Fesztiválon

Kultikus nemzetközi sztárokkal és a '90-es és 2000-es évek legnagyobb slágereit jegyző hazai fellépőkkel nyitja idén is a fesztiválszezont a DEJA VU a pünkösdi hétvégén, június 3-4-5-én. (Hétfőn pihenés!)
 
Coolio lemondta, de a Las Ketchup és Lou Bega jön a DEJA VU Fesztiválra

Coolio lemondta, de a Las Ketchup és Lou Bega jön a DEJA VU Fesztiválra

A szervezők mindent elkövettek annak érdekében, hogy az amerikai rappert elhozzák a szegedi fesztiválra, még az előleget is elutalták, mindezek ellenérel az előadó és menedzsmentje indoklás nélkül lemondta a fellépést.A retró zene kedvelőinek azonban nincs szomorkodásra okuk,...
 
Jelenenet a miskolci előadásból. Fotó: Éder Vera

Amikor egyszerre két Déjà vu is van

Az egyik a szegedi fesztivál, a másik egy miskolci zenés előadás. Mintha már átéltük volna ezt valamikor, vagy nem? :)
 
Csalók áldozata lett a Deja Vu Fesztivál

Csalók áldozata lett a Deja Vu Fesztivál

Az elmúlt hetekben a közösségi platformokon egyre több a fake profil és a kamu esemény jelenik meg az ország legnagyobb rendezvényeinek nevében. Ezen csalók áldozata lett az Magyarország egyetlen 3 napos retró fesztiválja a Deja Vu Fesztivál is.
 
 
Deja Vu fesztivál

Deja Vu fesztivál: közkívánatra új időpont, új helyszín

Üdítő kivétel az elhulló fesztivállevelek közt a szegedi retromániás Deja Vu, akiknek sikerült átszerveződni a tiltás utáni időszakra. Bár a fellépőik névsora valószínűleg változni fog.
 
Várakozó állásponton a júniusi Deja Vu fesztivál

Várakozó állásponton a júniusi Deja Vu fesztivál

Naponta kattintgatunk mint fesztiválfigyelők, hogy mi történik a nyári fesztiválok oldalain, mondanak-e valamit végre a követőiknek és a jegyvásárlóiknak. Főleg a júniusra tervezett bulik kapcsán nem értettük a csendet: sem a Harley, sem az Anna & The Barbies, sem a retrófeszt nem...
 
Idén is lesz dezsavűrevű Szegeden!

Idén is lesz dezsavűrevű Szegeden

Az ország eleddig legnagyobb nosztalgiabulija, a Déjà Vu Fesztivál idén június 4-5-6-án várja a nosztalgiázni vágyókat az Újszegedi Partfürdőn.
 
Szeretnél újra 18 éves lenni? 2020. június 4-én Szegeden elstartol az időgép

Szeretnél újra 18 éves lenni? 2020. június 4-én Szegeden elstartol az időgép

Jövő nyáron 3 napra ismét beülhetünk az időgépbe, és visszarepülhetünk a 90-es és 2000-es évek fergeteges bulijaiba, ahol újra 18 éves lehet mindenki! Legalábbis ezt ígéri mindenkinek a 2020. június 4-én induló Deja Vu Fesztivál.
 
Az árvízveszély miatt elköltöztetik a fesztivált

Az árvízveszély miatt elköltöztetik a fesztivált

A Tisza magas vízállása miatt úgy döntöttek, máshová viszik a háromnapos szegedi Deja Vu Fesztivált.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek