Több hónap után 15 perc csúszás már szinte semmi – Dés László koncertszínháza az Arénában

A májusi halasztás után végre létrejöhetett Dés László nagyszabású duettkoncertje a Papp László Budapest Sportarénában. Egy rövid misztikus sámándob bevezető és a főszereplő szaxofonszólójával kezdetét vette egy varázslatos, nagy utazás Dés László világában.

Több hónap után 15 perc csúszás már szinte semmi – Dés László koncertszínháza az Arénában
Megjelent a Bluestone első stúdióalbuma!

Kézdy Luca, Hobo, Little G Weevil: megjelent a Bluestone első stúdióalbuma

2023. szeptember 4-én megjelent a Bluestone legelső stúdióalbuma, No. 1. címmel. A 12 dalt tartalmazó CD korongon 10 feldolgozás és 2 saját szerzemény szerepel, azaz egy ugyanazon dal magyar és angol nyelvű verziója.
 
Dés László betegsége miatt májusban elmarad az arénás nagykoncert – de lesz másik!

Dés László betegsége miatt májusban elmarad az arénás nagykoncert – de lesz másik!

Dés László nem túl gyakran ad koncertet az Arénában... Ez volt a koncertet beharangozó cikkünk címe (csatoltuk az írás végén), és éppen ezért átérezzük a zenész csalódottságát, az viszont örömmel közöljük, hogy az eddig feltüntetett vendégekhez a szeptemberi koncerten...
 
 
Dés László nem túl gyakran ad koncertet az Arénában...

Dés László nem túl gyakran ad koncertet az Arénában...

De amikor mégis, arra érdemes odafigyelni – így lesz ez 2023. május 6-án a Papp László Budapest Sportarénában, ahol, ahogy a koncert címe is jelzi, ezen az estén a duett lesz a főszereplő. Fantasztikus előadók énekelnek egymással és persze időnként a szerzővel, Dés Lászlóval....
 
Fotó: Ivan Samkov (Pexels)

Dés László zenéje, Tóth Vera hangja: dalszövegíróknak hirdettek versenyt

Versenyt hirdettek magyar dalszövegírók számára. A jelentkezőknek Dés László zenéjére kell alkotniuk, a Tom-Tom Records közreműködésével elkészülő dalt Tóth Vera fogja elénekelni.
 
Két csillagot egy csapásra: Dés László és Rhoda Scott egy színpadon!

Két csillag egy csapásra: Dés László és Rhoda Scott egy színpadon!

Két élő legenda lép színpadra 2022. szeptember 11-én 18 órakor a Dohány utcai Zsinagógában*. Rhoda Scott és Dés László elsőként kápráztatják el együtt zenei zsenialitásukkal a közönséget.
 
Fotó: Margitszigeti Színház

Béjart Ballet, Pink Martini, Caramel és Dés László – a Margitszigeti Színház megnyújtja a 2022-es évadot

Színes színpadi programmal várja a közönséget 2022-ben a Margitszigeti Színház. Az évadot elő- és utószezonnal hosszabbították meg, így május közepétől szeptember végéig csaknem 40 előadáson mintegy 120 ezer embert tud befogadni a teátrum 3000 férőhelyes nézőtere.
 
 
Még soha nem adtak együtt koncertet: Básti Juli és Mácsai Pál lesz Dés László vendége

Még soha nem adtak együtt koncertet: Básti Juli és Mácsai Pál lesz Dés László vendége

A három kiváló művész 2022. április 1-jén a Budapest Kongresszusi Központban mutatkozik be így először a közönség előtt.
 
Csókkirály-show a Margitszigeten

Ma nyitja meg kapuit a Margitszigeti Szabadtéri Színház

Csütörtökön nyitja meg kapuit a Margitszigeti Szabadtéri Színház, ahol 4 hónap alatt 40 nagyszínpadi előadás látható, emellett 40 ingyenes gyerek és családi programmal, irodalmi sétákkal és kiállításokkal várják a közönséget.
 
Hobo ma zárja a nyarat

Hobo holnap zárja a nyarat

Legalábbis Zsámbékon – de ahogy a 10 fokos hőmérséklet-csökkenést nézzük, akár mindenhol. Jó hír, hogy jön az indián nyár, nagy kérdés, hogy milyen kellemetlen meglepetéseket tartogat nekünk amúgy vírusügyileg.
 
Városmajori Szabadtéri Színpad

Rengeteg zene a Városmajori Szabadtéri Színpad hétvégén induló programjában

Bár a járvány miatti korlátozások kissé átalakították a Városmajori Szabadtéri Színpad 2020-as évadát, így is lesz miből válogatni, ha egy jó színházi, vagy zenei élményt nyújtó programot keres az ember.
 
Várkert Bazár

Várkert Online kicsiknek és nagyoknak

Bár a tavaszias időjárás mindannyiunkat a szabadtéri programokra csábítana, egyelőre nem mocoroghatunk. Viszont még mindig vannak olyan online programok, melyek talán egy kicsit elfeledtetik velünk ezt a kellemetlen állapotot.
 
Hobo

Szülinapi buli a 75 éves Hoboval az Arénában

Földes László Hobo idén ünnepli 75. születésnapját. A jeles jubileum kapcsán országos és erdélyi turnéra indul, amely 2020. március 20-án, a debreceni Lovardában kezdődik. A turné utolsó állomása 2020. december 28-án, a Papp László Budapest Sportarénában lesz, ahol vendékkel,...
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek