Ők lesznek az ingyenes Szuperkoncert szerencsés fellépői

A nemzeti lottótársaság idén is egész estés koncertsorozattal készül az Eurojackpot Szuperkoncertre a Puskás Aréna Szoborparkban szeptember 23-án..

Ők lesznek az ingyenes Szuperkoncert szerencsés fellépői
Fotó: Alamy

Kozso rábólintott az Ámokfutók gigaslágerének újrakeverésére

A hold dala – megvan? Na, ezt a '90-es években igen népszerű dalt gondolta újra – ki más? – Lotfi Begi, aki DR BRS-sel és Náksival keverték újra az egykori nagy nyári slágert.
 
 Metzker Viki lett AZ ÉV DJ-je

Metzker Viki lett AZ ÉV DJ-je

A DJ Szövetség idén Metzker Vikit választotta az év mainstream DJ-jének, 2019 "áttörése" pedig Béres Attila, azaz DR BRS lett a szakmai zsűri szerint.
 
 
Fotó: Horváth Attila hivatalos weboldala

Viharos Évszakok: Horváth Attila nem boldog a DR BRS-féle feldolgozástól

Ahhoz, hogy egy előadó feldolgozhassa más alkotók (zeneszerző+ szövegíró) dalát, bizony engedély kell. Horváth Attila ezt az engedélyt megadta DR BRS-nek és Berkes Olivérnek az Évszakok című Balázs Fecó-szám újraértelmezéséhez. Mi itt a baj?
 
Fotó: Balázs Fecó/FB

Balázs Fecó 1987-es dala 2020-ban

Változnak az évszakok... dúdolod? Még azok számára is kikerülhetetlen ez a dal, akik sosem voltak kifejezetten Balázs Fecó-fanok. Közel 25 év után DR BRS és Berkes Olivér gondolta újra a számot.
 
EFOTT

Földön, vízen és a levegőben: elkészült az EFOTT-himnusz

Bár a fesztiválok szervezői már annak is örülnek, ha az előzetes tervek szerint sikerül megrendezni a 2020-as eseményeket, az EFOTT rádobott még egy lapáttal, hogy még emlékezetesebbé tegye az idei rendezvényt. Megérkezett a hivatalos himnusz Kollányi Zsuzsi, Lotfi Begi és DR BRS...
 
A szerzők engedélyt adtak a Tűzvarázsló feldolgozására

A szerzők engedélyt adtak a Tűzvarázsló feldolgozására

Ez volt az első gopndolatunk, amikor megpillantottuk a dal címét: ez most ugyanaz vagy sem, és ha ugyanaz, akkor vajon szabad-e... Ezek szerint igen: a Lerch-Demjén páros rábólintott a dologra.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek