Visszajön a Deep Purple!

"Addig fognak menni, amíg le nem esnek a színpadról" – írtuk 2019-ben, amikor az akkori budapesti koncertjüket harangoztuk be. A turné elnevezése ez volt: "Long Goodbye Tour". Úgy tűnik, ez a búcsú tényleg hosszúra nyúlik, de ennek kivételesen elég sokan örülnek.

Visszajön a Deep Purple!
Fotó: Purpendicular/FB

Mégsem jön a Deep Purple-dobos bandája az A38-ra

Elmarad a Deep Purple-dobos, Ian Paice Purpendicular nevű együttesének december 12-i fellépése az A38 hajón.
 
Mi köze van a Deep Purple-nek a Montreaux-i Jazzfesztiválhoz?

Mi köze van a Deep Purple-nek a Montreaux-i Jazzfesztiválhoz?

Azt is elmondjuk, de sajnos van egy rosszabb hírünk előtte: idén csendes lesz a part – a Montreaux-i Jazzfesztivál 50 éves történetében ez lesz az első alkalom, hogy elmarad a műfaj egyik legjelentősebb seregszemléje.
 
 
Szomszédolás: az ausztriai Clamnak komoly lesz a nyári koncertfelhozatala

Szomszédolás: a Deep Purple, a Uriah Heep, Lionel Richie és Johnny Depp is fellép nyáron Klamban

A magyarországi – méltán híres – fesztiválokon kívül a környező országokban is rendeznek nagyon színvonalas nyári koncerteket. Ilyen például a szomszédos Ausztriában, gyönyörű környezetben zajló Klam-béli programsorozat, ahol az idén is kiváló a felhozatal.
 
Fotók: Mohai Balázs/MTI

Perfect Strangers az Arénában: tizenévesek és nyugdíjasok a Deep Purple-koncerten

A cím csak részben igaz, mert nem idegen számunkra a Deep Purple, hiszen számtalanszor jártak nálunk és generációk nőttek fel a zenéjükön. Az egyik olyan zenekar a Beatles, a Doors és a Led Zeppelin mellett, amit apu megmutat a gyereknek, aztán a gyerek az ő gyerekének és így tovább....
 
Megnéznéd a Kiss-koncertet 450 ezerért?

Megnéznéd a Kiss-koncertet 450 ezerért?

A HVG készített egy körképet a koncertdömping jegyárairól, mely szerint kissé elszabadultak a jegyárak, több mint 65 ezer forint a legdrágább jegy az Aerosmith-re, a System of a Down esetében pedig közel 90 ezer forint a plafon.
 
Hosszasan búcsúzkodik a Deep Purple

Addig fognak menni, amíg le nem esnek a színpadról – Deep Purple

Idén 50 éves a zenekar – mint sok más klasszikus rockbanda –, de pont ezért már nem annyira fiatalok, így a turné címe: "Long Goodbye Tour".
 
 
A Monster Truck melegíti be a közönséget a Deep Purple előtt

A Monster Truck melegíti be a közönséget a Deep Purple előtt

Érdemes december 9-én időben érkezni majd a Budapest Arénába annak, aki a Monster Truck örömzenélésének is részese szeretne lenni.
 
Így ünnepel egy 20 éves fesztivál – Open Road Fest szülinapi kiadás

Így ünnepel egy 20 éves fesztivál – Open Road Fest szülinapi kiadás

Az Open Road Fest ezúttal sem csak a zenéről és motorokról szól majd. Lélegzetelállító kaszkadőr show, légi parádé és Freestyle Motocross bemutató is várja a közönséget. Kijár mindez egy jubiláló fesztiválnak – és a közönségének.
 
Fotó: modernrock.ru

A zenekar, amely feloszlásról hallani sem akar: a DEEP PURPLE Budapesten!

A világ egyik legkeményebben turnézó csapataként is számon tartják őket. 1968-tól napjainkig (leszámítva az 1976-1984 közötti kihagyásukat) gyakorlatilag folyamatosan turnéznak a világban: december 9-én az Arénában adnak várhatóan telt házas koncertet.
 
100 évet ünnepel a 20 éves Open Road Fest

100 évet ünnepel a 20 éves Open Road Fest

A Harley-Davidson Open Road Fest szülinapi bulisorozatnak is beillik: a 20 éves fesztivál színpadán egymást váltják majd a 10, a 30 és a 40 éves jubileumot ünneplő zenekarok, s mindez 100 évet tesz ki, nem jogerősen :)
 
Rocklegendákkal erősít az Open Road Fest

Rocklegendákkal erősít az Open Road Fest

Hogy világsztár-e 2019-ben a Europe, azon talán páran elvitatkoznának, de hogy részei a rocktörténelemnek, az nem kérdőjelezhető meg, sőt, azok közé a bandák közé tartoznak, akik nem csak régi fényüket hordozzák körbe a világban, hanem új lemezt is kiadtak (2017.) 2015 után ismét...
 
Felszáll a bíbor léghajó! Purple Zeppelin Jam a Bakelitben

Felszáll a bíbor léghajó! Purple Zeppelin Jam a Bakelitben

Hazánk két leghosszabb múltra visszatekintő emlékzenekara, a Cry Free és a Zep Session közös produkciója, amely egy színpadon egyesíti a két ikonikus zenekart a rock hőskorából: a Deep Purple-t és a Led Zeppelint.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek