Def Leppard, Mötley Crüe, avagy a koncert, amelyet mindenki másképp hallott

Elmentünk a két zenekar közös koncertjére, a világturné budapesti állomására, az MVM Dome-ba. A két zenekar állítólag pénzfeldobással döntötte el a fellépés sorrendjét. Akár el is hihetném. Viszont ha a pénzfeldobós sztori valós, nem tudom, mi lett volna a turné állomásain, amelyeken a Mötley Crüe minden estén lejátssza a fő zenekart és a show-ja is lemossa a másik bandáét...

Fotó: Mohácsiné Palásti Márta (www.martassist.hu)
Mi a jobb egy Mötley Crüe koncertnél? Egy Mötley Crüe-Def Leppard közös koncert!

Várd a májust: a Mötley Crüe-Def Leppard turné beköszön Budapestre

A 2022-es év legnagyobb észak-amerikai stadionturnéját követően – amelyre több mint 1,3 millió jegyet adtak el – a rocklegendák jövőre világgá mennek (The World Tour).
 
A fotón a pillanat, amikor

Sohase mondd, hogy vége: a Mötley Crüe turnéra indul

A zenekar tagjai hat éve aláírtak egy szerződést vagy mit, hogy TÖBBÉ SOHA nem turnéznak. Na, ezt most összetépték (vö. felrobbantották), és engedve a rajongói nyomásnak, visszalépkednek az élőzene színpadára.
 
 
Összeállt a Rock and Roll Hírességek Csarnokának 2019-es osztálya

Felállt a Rock and Roll Hírességek Csarnokának 2019-es hadosztálya

Lezárult a szavazás, és már nyilvánossá is vált, kik azok a szerencsések, akik 2019-ben ünnepélyes keretek közt kerülnek majd be a Rock & Roll Hall of Fame megbecsült tagjai közé. A vesztesek pedig jövőre újra próbálkozhatnak.
 
Szavazzatok, ki kerüljön be 2019-ben a Rock & Roll Hírességek Csarnokába!

Szavazzatok, ki kerüljön be 2019-ben a Rock & Roll Hírességek Csarnokába!

Összeállt a 15 fős jelölti-mezőny a 2019-es Rock & Roll Hall of Fame szavazáshoz, ahol olyan előadókkal, zenekarokkal találkozhatunk, mint a Def Leppard, Janet Jackson, a The Cure, a Radiohead, vagy a Kraftwerk.
 
A Def Leppardban sosem fordulhatott volna elő az, ami az AC/DC-ben

A Def Leppardban sosem fordulhatott volna elő az, ami az AC/DC-ben

A Def Leppard nem helyettesítette volna énekesét, ahogyan az AC/DC tette, amikor Axl Rose-t bevették Brian Johnson helyére. Ezt a zenekar énekese, Joe Elliott nyilatkozta.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek