Már forog a Demjén-film

Hogyan tudnék élni nélküled? címmel zenés film készül Demjén Ferenc legnépszerűbb slágereivel – a Nemzeti Filmintézet 700 millió forintos támogatásával.

Fotó: © The Orbital Strangers Project/NFI
Fotó: Gyulai Pálinkafesztivál

Pálinka, szerelmem... – Demjén Ferenc és Szikora Róbert a Gyulai Pálinkafesztiválon

Szeptember 15. és 17. között rendezik meg a 22. Gyulai Pálinkafesztivált, amelyen fellép Demjén Ferenc, Szikora Róbert és az R-GO, Nótár Mary, a Karthago, Kis Grófo, a TNT, a Hooligans és a gyegyószentmiklósi 4S Street zenekar.
 
Fotó: Plázs Siófok

Plázs Boat Party – buli a Balaton közepén (is)

Június 11-én indul az első Plázs Boat Party, vagyis a buli a Balaton közepén. Idén a Plázs és a Bahart együttműködésének köszönhetően öt alkalommal bont vitorlát a Plázs bulihajója, az első alkalommal a Be Massive csapata érkezik a fedélzetre.
 
 
 Ingyenes Demjén 75 koncert Siófokon

Nincs már hely az ingyenes Demjén 75 koncertre Siófokon

Augusztus 18-án a Retro Rádió ingyenes Demjén 75 koncerttel kedveskedik a hallgatóinak, melyet a Rock'n'Roll Arénában Fenyő Miklós koncertje követ. Másnap az Edda Művek lép színpadra Siófok partjainál, augusztus 20-án pedig a világsztár dj, Solomun érkezik a Plázsra.
 
Fotó: Raktárkoncert – behind the scenes (Youtube)

Az ünnepekre teszik közzé Presser Gábor, Fenyő Miklós és Demjén Ferenc raktárkoncert-felvételét

A Raktárkoncert-sorozat felvételei szeptember 25. óta érhetőek el: jelenleg 167 koncert és 37 mulatós produkció közül lehet választani.
 
Fotó: haon.hu

Demjén-, Presser Gábor- és Zorán-koncertek: the show must go on!

Tegnap az ORI vezetőjének véleményét közvetítettük, most, a HAON Hajdú megyei hírportálnak köszönhetően, Szabó Béla, a Gag Management Kft. ügyvezetője álláspontját közöljük.
 
Fotó: Jill Wellington (Pexels)

Várj, míg felkel majd a nap... – biztatás Vásárhelyről

Belátható időn belül nem volt olyan korszak az életünkben, amikor MINDENKINEK szüksége volt némi bátorításra, korra, nemre, zenei műfajhoz történő hovatartozásra való tekintet nélkül.
 
 
Fotó: MTI

Demjén és vendégei: Kóbor János először lép fel magyar zenész koncertjén az Omega nélkül

Demjén Ferenc két hete mindennap több órát próbál, és ez így is marad az év végi dátumig. Nem csak azért fontos számára ez a fellépés, mert a legjobb barátaival léphet fel az Arénában tizenkétezer ember előtt, de azért is, mert májusi agyvérzése után itt találkozhat először...
 
Alakul a Demjén-szuperkoncert

Alakul a Demjén-szuperkoncert!

Többedmagunkkal aggódtunk azon, hogy vajon a hagyományos, év végi nagykoncertjére felgyógyul-e Demjén Ferenc. Szerencsére nagyon úgy tűnik, hogy túl van a nehezén, és erre a fellépésre koncentrálhat – nem is akárkik társaságában...
 
Demjén Ferenc nem adja a nevét a Lovasszínház készülő musical-jéhez

Demjén Ferenc nem adja a nevét a Lovasszínház készülő musical-jéhez

Azt már megszokhattuk, hogy Pintér Tibor társulatának dolgai nem mennek mindig gördülékenyen. De érdekes módon mindig akkor keveredik az aktuális darab valami kisebb botrány közepébe, mielőtt bemutatják. Zseniális! :)
 
Egy fotó a montázsból (YT)

Jobban van Demjén Ferenc – egy klippel is előrukkolt!

Igaz, nem ő készítette, nem is élőszereplős-forgatásos s a dal sem új: a munkatársai a "Döntsön az ágy" című számához készítettek egy YT-montázst, amely bepillantást enged az énekes magánéletébe.
 
Elmarad a Demjén-koncert az Agárdi Popstrandon

Elmarad a Demjén-koncert az Agárdi Popstrandon

Bár Rózsi állapota javul és remélhetőleg hamarosan felépül, az Agárdi Popstrand szervezői úgy döntöttek, nem rendezik meg ezt a nagyon várt koncertet.
 
A közönsége visszavárja és drukkol neki (Fotó: Demjén Ferenc Hivatalos rajongói oldala)

Agyérgörccsel került kórházba Demjén Ferenc

A zenészt jelenleg a Pécsi Idegtudományi Centrumban altatják – írta a Blikk.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek