Hozzák a rózsás tetkót – érkezik a Dropkick Murphys

A csapat a műfaji korlátokat még hírből sem ismeri... Kelta gyökerekkel átszőtt punk rock zenéjük ráadásul élőben még vadabb, mint amire bárki számítana. Június 11-én szinte napra pontosan 10 év után újra a Budapest Parkban állnak színpadra.

Kelta punktól lesz hangos a Park – érkezik a Dropkick Murphys
Kelta punk az Arénában – most már tényleg jön a Dropkick Murphys

Kelta punk az Arénában – most már tényleg jön a Dropkick Murphys

A zenekar nyáron a legnagyobb európai fesztiválokon lépett fel, és ismét elvitték a legjobb hangulatfelelős címkét a világsztárok orra elől. Fellépéseik mindig élményszámba mennek, már csak a színpadról áradó óriási energia és jókedv miatt is.
 
Fotó: Ken Susi

Arénakoncertet ad Budapesten a The Dropkick Murphys

2022. február 9-én elementáris, őrült buli lesz az Arénában: az ír-kelta punkrock istenei lépnek fel a megszokott útitárs, a The Interrupters társaságában.
 
 
Hangok a karanténból: naponta 3 zenei program online

Hangok a karanténból: a besörözéstől a rózsaszirmokig

Egyre több olyan felhívás kerül ki a FB üzenőfalára, amely online közvetített zene programot kínál. Elhatároztuk, hogy naponta 3-ra felhívjuk a figyelmet, itt az első adag!
 
Továbbra is fújják a gyertyákat  Barna Negra Track-ben

Továbbra is fújják a gyertyákat a Barba Negra Track-ben

A hazai könnyűzene legendáival és a legismertebb belga formációval ünnepel hétvégén a Barba Negra Track. Az 1983-ban alakult Aurora és a Ganxsta Zolee és a Kartel nagyszabású bulija mellett, június 8-án a kultikus belga zenekar, a dEUS is jubileumi műsorral érkezik a Petőfi híd lábához.
 
Fotó: Barba Negra Track

Nonstop szülinap lesz a Barba Negra Track új évada

Már nincs egy hónap, és nyit a Barba Negra Track. A szeptember közepéig tartó programsorozatban, idén közel 200 zenei produkció várható: Budapest egyik legnagyobb nyári szabadtéri szórakozóhelye idén számtalan jubileumi programtól lesz hangos.
 
Fotó? Nova Rock 2017

A The Cure a Nova Rockon!

Megérkezett az első adag fellépő, és elnézve a felhozatalt idén is igazán színvonalas rock- és metál fesztiválnak ígérkezik a Novarock!
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek