Fotó: Ed Sheeran/FB

Szerdán meglett az első dal, amely elérte a 3 milliárd streamet a Spotify-on

Szerdán Ed Sheeran "Shape of You" című dala – harmadik stúdióalbumának, a ÷ (Divide) első kislemeze – lett az első dal, amely elérte a hárommilliárd streamelést a Spotify-on – írja a Variety.
 
MTV EMA: Ed Sheeran mégis eljön Budapestre!

MTV EMA: Ed Sheeran mégis eljön Budapestre!

Meggyőződésünk volt, hogy a koronavírusos sztár nem heveri ki a betegségét a közelgő budapesti eseményre: tévedtünk.: Ed Sheeran, az Imagine Dragons, a YUNGBLUD, a Griff és a girl in red is csatlakozik a 2021-es MTV EMA fellépőihez.
 
 
Ed Sheeran már biztos nem jön az MTV EMA gálára Budapestre

Ed Sheeran már biztos nem jön az MTV EMA gálára Budapestre

A zenész covidos lett, karanténba vonult – mindezt a közösségi médiájában jelentette be.
 
 Ed Sheeran lemezmegmutató parti lesz az Akváriumban

Ed Sheeran lemezmegmutató parti lesz az Akváriumban

Ed Sheeran új stúdióalbumát közvetlenül a debütálás pillanatától az Akváriumban hallhatják a rajongók. A premiert megelőzően nyolc népszerű hazai előadó lép fel kedvenc Sheeran-feldolgozásaival október 28-án, az Erzsébet téren.
 
Elton John mégis színpadra állt

Elton John mégis színpadra állt

Nemrég arról számoltunk be, hogy közelgő csípőműtétje miatt lefújta az európai koncertkörútját. Úgy tűnik, egy estés kalandra – s ami fontosabb: jótékonyságra – még kapható, mert Ed Sheeran, Jennifer Lopez és mások "társaságában" fellépett a Global Citizen 24 órás...
 
Ez lesz Ed Sheeran új lemezének címe

Ed Sheeran egyenlőségjelet tesz

Október 29-én jön a zenész következő érkező korongja, ami egész egyszerűen „=" (Equals) egyenlőség jelet kapta. A szimbólum-használat egyébként nem meglepő az énekes diszkográfiájában, 3. stúdióalbuma a "÷" (Divide) címet viselte.
 
 
Még mindig ők a leggazdagabb brit zenészek

Ed Sheeran az Egyesült Királyság leggazdagabb fiatal zenésze

A The Sunday Times 1989 óta minden év tavaszán összeállítja listáját, ez az úgynevezett Rich List, amely a Nagy-Britanniában élő leggazdagabbak vagyonát becsüli meg.
 
Fotó: ONE OK ROCK/FB

Ed Sheeran stúdiójában született a japán banda új dala

A 2005-ben alakult japán ONE OK ROCK 2019-ben megjelent „Eye of the Storm" album óta nem hallatott magáról, a visszatérésüket cserébe nagyon kitalálták.
 
Fotó: Amy Shark/Instagram

Russell Crowe hozta össze Amy Shark és Ed Sheeran közös dalát

A nyolcszoros ARIA Award győztes Amy Shark megjelentette ‘Love Songs Ain’t For Us’ című dalát Keith Urban vendégszereplésével. A szám az énekesnő április 30-án megjelenő CRY FOREVER című albumának újabb előfutára.
 
Amikor szólsz a dobosnak, hogy szedje listába a cuccát a vámkezeléshez....

Elton John, Ed Sheeran, Sting, Peter Gabriel - a brit zenészek felemelték a hangjukat

Roger Waters, Nick Mason, Sir Elton John, Ed Sheeran, Bob Geldof, Sting, Liam Gallagher, Peter Gabriel, Brian May és Rick Wakeman is aláírta azt a nyílt levelet, amelyben követelik, hogy a brit kormány érje el az Európai Uniónál az adminisztratív akadályoktól mentes turnézás lehetőségét.
 
Fotó: John Sheeran

Ed Sheeran kamaszkori demója valakinek egy lakás árát is megérte

Ötvenezer fontért (19,6 millió forint) cserélt gazdát a héten egy angliai árverésen Ed Sheeran egy kiadatlan lemeze, amelyet még kamaszkorában készített a brit popénekes.
 
Ed Sheeran már egy hete boldog apuka

Ed Sheeran már egy hete boldog apuka

Az éppen visszavonulási időszakát töltő sztár ma tette közzé az Instagramon, hogy múlt héten megszületett a kislánya, Lyra Antarctica Seaborn Sheeran.
 
 Tánc a Déri Miksa utcában

Tánc a Déri Miksa utcában

Improvizációs kortárstánc-előadással és közös szvingtanulással ünnepelik a tánc világnapját április 29-én, délután fél 5-től a Déri...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az Analog Music Hall koncerttermében kerül sor most szombaton (április 20.).
Új koncertek