Fotó: Brit Nagykövetség

Ed Sheeran valóra váltotta két gyermek álmát Budapesten

A Csodalámpa Alapítvány nagybeteg gyerekek egy-egy kívánságát teljesíti 2003 óta, legyen az élmény, utazás vagy tárgy. Országszerte 150 körüli önkéntes segíti munkájukat – nekik és támogatóiknak köszönhetően már túl vannak a 3500. teljesített kívánságon.
 
Fotó: Szabó Tímea/Koncert.hu

Ilyen volt Ed Sheeran és a Sziget első, telt házas napja

A Szigetet minden évben egyre többen látogatják, így készültünk rá, és a nagy sorbanállást elkerülve átvettük a jegyeinket már délután egy óra körül, minimális sorbanállással. A délutáni órákban mentünk vissza a Szigetre, hogy körülnézzünk, illetve belehallgassunk a...
 
 
Amikor még minden rendben volt.... Fotó: Mónus Márton/MTI

Kitört a pánik a telt házas Szigeten

Napok óta azt szajkózzuk, bazisokan lesznek Ed Sheeran-koncerten. Általában ezt csak akkor szokták komolyan venni, amikor már benne vannak a tömegben. Helyszíni tudósítónk beszámolójáig a Sziget hivatalos oldalának kommentjeiből válogattunk.
 
 Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI

A Sziget üzent az Ed Sheeran koncertre érkező fesztiválozóknak

Gyakorlatilag máris telt házasnak tekinthető az idei, immár 27. Sziget fesztivál szerdai nyitónapja, amikor Ed Sheeran lesz a fő fellépő. A szervezők tájékoztatása szerint az utolsó, augusztus 13-i napra, amikor a Foo Fighters és a Twenty One Pilots is színpadra lép, szintén valószínű...
 
Ed Sheeran a cicáját siratja

Ed Sheeran a cicáját siratja

Az énekesnek “megszakad a szíve”, ugyanis macskáját a napokban elütötte egy autó. Reméljük, a jövő heti Sziget fesztiválos fellépése és a magyar közönség néhány órára elfeledteti majd vele a szomorúságát.
 
Fotó: Ed Sheeran koncertje Newcastle-ben/ Chronicle Live

Kas(s)za: az idei turnékból eddigi legnagyobb bevételt felhalmozó előadók

A top 50-es listán – nem meglepően – rajta van a Szigeten fellépő Ed Sheeran és a twenty one pilots is.
 
 
Fotó: Ed Sheeran/FB

Velük dolgozott Ed Sheeran a nemsokára érkező új lemezén

Az énekes a napokban tette fel Instagramra, majd küldte ki email-ben rajongóinak, hogy az új lemezen pontosan milyen híres zenészekkel működik együtt.
 
Sziget 2019: Kilőnek még 2000 darab Ed Sheran-jegyet

Sziget 2019: kilőnek még 2000 darab Ed Sheeran-jegyet

Május 30-án kezdik árulni azt a kétezer jegyet, melyek a Sziget Ed Sheeran-koncertnapjára szólnak.
 
Fotó: metro.co.uk

Fel, vörösök! Pörögnek a magyar fesztiválok sztárfellépői: Ed Sheeran, Jess Glynne

Mint tudjuk, Magyarország a világ közepe, ez abból is látszik, hogy idén nyáron mindenki idejön. Mindenki IS. A 10 éves albumokról írt cikkünkben felsoroltakból (alant csatoltuk) is 3 banda idelátogat, most további két "turista" frissen csomagolt bőröndjébe kukkantunk bele.
 
Fotó: Justin Bieber/Insta

3 nap alatt 20 millióan nézték meg Ed Sheeran és Justin Bieber kollaborációját

Május 9-én töltötték fel, jelenleg 20 millió körül jár a nézettségi mutatója a két sztár közös klipjének. Mondhatjuk, nagy siker, de azért az "elsöprő" jelző még mindig Taylor Swiftnek jár, mert Brendon Urie-val közös dala immáron felülről veri a 160 milliót.
 
Fotó: Official Charts

Már nem Paul McCartney a leggazdagabb brit zenész

Hosszú évek óta először nem Sir Paul McCartney vezeti a leggazdagabb brit zenészek listáját: régi vetélytársa, az eddigi örök második Lord Andrew Lloyd-Webber ezúttal jelentősen megelőzte.
 
Köszi, Ed Sheeran! – A zeneipar nagyot kaszált tavaly

Köszi, Ed Sheeran! – A zeneipar nagyot kaszált tavaly

A zeneipar tavaly az évtized legnagyobb bevételét érte el. Ehhez jelentősen hozzájárultak Ed Sheeran, Ariana Grande, a BTS nevű dél-koreai fiúbanda, vagy éppen Drake kanadai rapper sikerei – írta a BBC hírportálja.
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek