Arctic Monkeys, Guns N' Roses, Blondie – na, melyik fesztivál lesz ez?

Tovább is van, mondjuk még: Lizzo, Lana Del Rey, Lil Nas X, Manic Street Preachers, Wizkid, Cat Stevens – és hát Elton John – s ekkor már tudjuk, hogy az idei Glastonbury fesztiválról van szó.

Fotó: Galstonbury/FB
Robbie Williams rövidesen Budapestre érketik. A fotó a berlini koncertjén készült (RW/FB)

Koronás ciki: nemhogy a Spice Girls, de gyakorlatilag senki nem ér rá fellépni III. Károly koronázási koncertjén

Lehet egy királynak nemet mondani? Ezzel a felvezetéssel osztottuk meg nemrég a hírt, hogy TALÁN a Spice Girls ötösfogatként tér vissza a színpadra a jeles eseményen, legalábbis a királyi ház nagyon szerette volna ezt. Úgy tűnik azonban, nem elképzelhetetlen dolog visszautasítani egy...
 
Fotó: Glastonbury fesztivál

A Glastonburyn búcsúzik el brit rajongóitól Elton John

Elton John legutolsó nagy-britanniai koncertjét a jövő évi Glastonbury zenei fesztiválon fogja tartani - adta hírül pénteken a Guardian.
 
 
Koronavírusos Elton John

Koronavírusos Elton John

A HVG értesülése szerint a zenész megfertőződött az új koronavírussal, ezért két dallasi koncertjét halasztani kényszerült.
 
Műtétje óta először jelent meg a nagyközönség előtt Sir Elton John – nem is akármilyen indokból

Először jelent meg a nagyközönség előtt a bottal járó Sir Elton John – nem is akármilyen indokból

A brit becsületrend, az Order of the Companions of Honour tagjává avatta szerdán a brit trónörökös Sir Elton Johnt. Ezt nem lehet csak úgy lemondani, mint egy fellépést, egy igazi brit még a betegágyából is, akár kúszva is elmegy a ceremóniára :)
 
Elton John mégis színpadra állt

Elton John mégis színpadra állt

Nemrég arról számoltunk be, hogy közelgő csípőműtétje miatt lefújta az európai koncertkörútját. Úgy tűnik, egy estés kalandra – s ami fontosabb: jótékonyságra – még kapható, mert Ed Sheeran, Jennifer Lopez és mások "társaságában" fellépett a Global Citizen 24 órás...
 
Elton John nem indul el a sárga úton – elhalasztja európai turnéját

Elton John nem indul el a sárga úton – elhalasztja európai turnéját

Az Atv (és az MTI) értesülése szerint a 74 éves énekes-dalszerző halaszthatatlan és megúszhatatlan csípőműtétje miatt 2023-ra tolta el a fellépéseket.
 
 
Elkelt Cher szerkója, amiért megvadultak a tengerészek

Elkelt Cher szerkója, amitől megvadultak a tengerészek

Összesen majdnem 5 millió dollárt (1,4 milliárd forintot) hoztak Kurt Cobain, Elton John, Cher, Eddie Van Halen, Bob Dylan és más rocklegendák relikviái a Julien's aukciósház közlése szerint. A három napon át, péntektől vasárnapig tartó, Music Icons elnevezésű eseményen több mint...
 
Még mindig ők a leggazdagabb brit zenészek

Ed Sheeran az Egyesült Királyság leggazdagabb fiatal zenésze

A The Sunday Times 1989 óta minden év tavaszán összeállítja listáját, ez az úgynevezett Rich List, amely a Nagy-Britanniában élő leggazdagabbak vagyonát becsüli meg.
 
Elton John  és Rod Stewart a Watford Football Clubban (1972)

Min veszett össze Rod Stewart és Elton John?

Azt is mindjárt leírjuk, a friss hír az, hogy nemrég bejelentették: elásták a csatabárdot.
 
Amikor szólsz a dobosnak, hogy szedje listába a cuccát a vámkezeléshez....

Elton John, Ed Sheeran, Sting, Peter Gabriel - a brit zenészek felemelték a hangjukat

Roger Waters, Nick Mason, Sir Elton John, Ed Sheeran, Bob Geldof, Sting, Liam Gallagher, Peter Gabriel, Brian May és Rick Wakeman is aláírta azt a nyílt levelet, amelyben követelik, hogy a brit kormány érje el az Európai Uniónál az adminisztratív akadályoktól mentes turnézás lehetőségét.
 
Elton John saját Barbie-t kapott az évfordulójára

Elton John saját Barbie babát kapott az évfordulójára

Az 50 dollárét megvásárolható babát a Mattel abból az alkalomból dobta piacra, hogy 45 éve, októberben (25-26.) volt Elton John legendás, kétnapos koncertje a Los Angeles-i Dodger Stadionban, amelyen mintegy 100 ezer ember vett részt, s akkor ez a szám minden addigi rekordot megdöntött,...
 
Elton John piacra dobta az ékszerdobozait

Elton John piacra dobta az ékszerdobozait

Jewel Box címmel nyolclemeznyi ritkaságot, B-oldalt és egyéb csemegéket jelentet meg Elton John. A "ládikák" talált kincseket – az öt és fél évtizedes pályafutás gyümölcseit rejtik.
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek