Elton John piacra dobta az ékszerdobozait

Elton John piacra dobta az ékszerdobozait

Jewel Box címmel nyolclemeznyi ritkaságot, B-oldalt és egyéb csemegéket jelentet meg Elton John. A "ládikák" talált kincseket – az öt és fél évtizedes pályafutás gyümölcseit rejtik.
 
Elton John a Queen nyomdokába lépett

Elton John a Queen nyomdokába lépett

Egy monarchiában biztosan nagy jelentősége van annak, hogy valakinek a képmását érmékbe verik, s ha egy zenészt ér ez a megtiszteltetés, még inkább.
 
 
Ariana Grande a legjobban kereső női előadó a világon

Ariana Grande a legjobban kereső női előadó a világon

Igaz, összességében "csak" a harmadik legtöbbet kereső zenész 72 millió dolláros (22 milliárd forintos) éves bevétellel, lehet tippelni, ki az első...
 
Lady Gaga

Négy év szünet után új albummal jelentkezik Lady Gaga

Nem csak itthon zajlik a zenei élet a karantén alatt, de a külföldi sztárok is szorgoskodnak a háttérben. A színésznőként is helytálló Lady Gaga új albuma például május 29-én válik hivatalosan nyilvánossá – adta hírül az MTI.
 
Szobakoncert Amerikáért világsztárokkal

Backstreet Boys, Billie Eilish, Elton John – Szobakoncert Amerikáért világsztárokkal

Mint köztudott, Amerika is egyre nagyobb bajban van a járvány miatt, így két prominens médiaszolgáltató, a Fox és az iHeartMedia összefogásának eredményeképp több világsztár bejelentkezésének egyesítésével próbálnak egy nagy online koncertet létrehozni – ami természetesen...
 
Fotó: Elton John/FB

Koncert közben ment el Elton John hangja

Koncert közben elment a hangja vasárnap Elton Johnnak, emiatt kénytelen volt megszakítani aucklandi fellépését.
 
 
Fotó: Metallica/FB

A Metallica több mint 200 milliót ajánlott fel az ausztrál tűzoltóknak

Már beszámoltunk Pink jó cselekedetéről meg a béna turisztikai kampányban érintett Kylie Minogue felajánlásáról – a gazdagok és híresek egymásra licitálva szállnak bele az adományozásba – ezúttal isten tartsa meg jó szokásukat...
 
Fotó: Youtube

Olivia Newton-John, Elton John és két magyar is szerepel a királynő újévi kitüntetési listáján

Az uralkodói kitüntetéseket évente kétszer ítélik oda, először II. Erzsébet királynő júniusi "hivatalos" születésnapján, majd újév előestéjén. Az idei újévi elismerések szombat hajnalban közzétett listájára 1097-en kerültek fel.
 
Fotó: Ed Sheeran koncertje Newcastle-ben/ Chronicle Live

Kas(s)za: az idei turnékból eddigi legnagyobb bevételt felhalmozó előadók

A top 50-es listán – nem meglepően – rajta van a Szigeten fellépő Ed Sheeran és a twenty one pilots is.
 
Fotó: aussieactu.com

Sir Elton John sírt Cannes-ban a róla készült életrajzi film bemutatóján

A kötelező szmoking helyett a hátán ezüst strasszokkal díszített zakóban és szív alakú napszemüvegben érkezett Elton John csütörtök este Cannes-ba a róla készült életrajzi film, a Rocketman bemutatójára, a művet versenyen kívül vetítették a fesztiválon.
 
Fotó: Jeff Kravitz/FilmMagic for dcp

Drake új rekordot írt a Billboard Music Awards történetében

Május elsején adták át az idei Billboard Music Awards szobrocskákat a nyerteseknek Las Vegas-ban, ahol az abszolut győztes az amerikai rapper Drake lett a maga 12 első helyével. Ez a szám egyben új rekord is a BMA történetében. Soha senki nem nyert még ennyi szobrot egyazon évben!
 
Az ember, aki Grammy-díjat kapott a Mumford & Sons lemezének keveréséért, az A38-ra jön

Az ember, aki Grammy-díjat kapott a Mumford & Sons lemezének keveréséért, az A38-ra jön

Az A38 Akadémia és a Hangfoglaló december 4-i közös rendezvényének vendég-előadója a Grammy-díjas brit hangmérnök-producer, Matt Lawrence lesz.
 
A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön...

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

75 helyszín, 300 program: teljes a SopronFest kínálata

A SopronFest vérbeli „urbán fesztivál”, mert a soproni utcák, terek, klubok, éttermek, kávézók, illetve a fő helyszín, a Lővérek különleges hangulattal és pezsgő élettel telik meg május 11. és 19. között: városszerte közel 100 helyszínen 300 program várja a helyieket és a fesztiválozó turistákat az egész országból.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.
Új koncertek