Magyar siker Elvis Presley dalával Japánban

Japán albumra került fel a magyar zenekar Elvis-száma

Újabb hazai zenekar nemzetközi sikerének örülhetünk, ugyanis az egyik lekedveltebb magyar rockabilly csapat, az Ed Philips and the Memphis Patrol sajátos Elvis feldolgozása felkerült egy japán válogatásalbumra.
 
Így került egy mondatba Robbie Williams és Elvis Presley

Robbie Williams karácsonyi albuma mindent visz

Mégpedig ebbe: Robbie Williams és Elvis Presley a brit albumeladási lista legsikeresebb szólóelőadói.
 
 
Fotó: Magyar Elvis Klub

Gyertyafényes megemlékezés lesz az Elvis parkban

Augusztus 16-án már a 9. gyertyafényes megemlékezés lesz az Elvis parkban a Magyar Elvis Klub szervezésében.
 
Fotókat csak a szomszéd város, Friedberg lámpájáról találtunk, de feltételezzük, nem sokban különböznek...

Elvis Presley-figura jelzi a zöldet egy újabb németországi zebránál

Elvis Presley figurája adja a szabad jelzést abban a Frankfurt melletti német kisvárosban, ahol a későbbi sztár még katona korában lakott. A szomszédos városkában, ahol a laktanya volt, már van egy ilyen.
 
Ma van a Király születésnapja – Elvis on Board!

Ma van a Király születésnapja – Elvis on Board!

A Magyar Elvis Klub idén idén különleges helyszínt választott a hagyományos születésnapi Elvis-bulijához: a Király ezúttal hajóval érkezik közénk.
 
1968-2018: Elvis-ünnep lesz Budapesten

1968-2018: Elvis-ünnep lesz Budapesten

Azt mindjárt leírjuk bővebben, mi történt 1968-ban, 2018-ban, közelebbről: november 17-én bazinagy Elvis-buli lesz este héttől a Liget Clubban.
 
 
A Király a mozivásznon tér vissza – levetítik Elvis Presley 1968-as legendás koncertjét

A Király a mozivásznon tér vissza – levetítik Elvis Presley 1968-as legendás koncertjét

Ötven év telt el a rock’n’roll vitathatatlan királya, Elvis Presley legendás 1968-as televíziós koncertje óta, amely újraindította zenei karrierjét. A „Comeback Special” néven híressé vált koncertfilm az évforduló alkalmából digitálisan felújított és újrakevert formában...
 
Gyertyafényes emlékezés Elvisre

Gyertyafényes emlékezés Elvisre

Immáron nyolcadik alkalommal szervez a Magyar Elvis Klub gyertyafényes megemlékezést augusztus 16-án, Elvis halálának 41. évfordulóján, a budapesti Elvis Presley parkban
 
Fotó: Vastag Csaba/FB

Vastag Csaba megtalálta a hangot Priscilla Presley-vel

Nemrég még arról szólt a hír, hogy a Király özvegye meglehetősen zárkózott, nem szeretné, ha a kulisszák mögött bárki is hozzászólna. Úgy tűnik, Vastag Csabának sikerült ledöntenie a bástyáit.
 
A hír igaz, a király él! Legalábbis az új Elvis-musical-ben...

A hír igaz, a király él! Legalábbis az új Elvis-musical-ben...

2018 májusában 4 alkalommal, 3 különböző magyar város színpadán találkozhatunk a legújabb Elvisről szóló szuperprodukcióval.
 
Fotó: Elvis és Steve Binder

Amikor a Király visszatért: '68-ra emlékező bulit tart a Magyar Elvis Klub

A magyar Elvis-rajongók tudják, hogy az új év első nagy rock and roll bulija Elvis születésnapjának környékére esik. Így lesz ez idén is. A Magyar Elvis Klub által szervezett emlékesten a hazai rajongók a Király születésnapja mellett megemlékeznek 1968-as nagy visszatérő...
 
Fotó: express.co.uk

Milliók hiszik, hogy Elvis csak megrendezte a halálát

A Király 1977. augusztus 16-án itt hagyott bennünket, de sokan azóta is rendületlenül hiszik, hogy a legendás rocksztár csak megrendezte a halálát – olvastuk a Magyar Nemzetben.
 
Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek