Für Anikó az Örkény Színházban mutatja be új lemezét

Megjelent Für Anikó ritkaságszámba menő nagylemeze 10 különleges duettpartner, zenészek és színészkollégák közreműködésével, a 12 dalból álló, 'Für For Ten'.

Fotó: Daróczi Áron (SchrottPéter, Roy Ádám, Divo, HeinczBiga, FürAnikó, Petruska András, Gerendás Péter, Fekete György, Epres Attila
Divo Für Anikóval, a duettalbum sajtóbemutatóján

20 éves pályafutásának évfordulóját új lemezzel ünnepli Divo

Divo-t 2008-ban még Schwartz Dávidként ismerhette meg a nagyérdemű, amikor a We are the world című világslágert egy személyben adta elő az Esti Showder tehetségkutatójában. Aztán hirtelen eltelt 20 év, és új életet kezdett, amelyet zenészként természetesen egy új albummal ünnepelt meg.
 
Fotó: Für Anikó színművész/FB

Für For Ten: Für Anikó duettlemezzel jelentkezik

A színésznő októberben különlegesség albummal jelentkezett: Jamie Winchester és Hrutka Róbert szerzeményeit nem egyedül, hanem a kezdő és a záróakkordon kívül, a többi tíz dal esetében duett partnerekkel adja elő. Elmondása szerint utoljára Koncz Zsuzsa készített ilyesmit több...
 
 
Dés László nem túl gyakran ad koncertet az Arénában...

Dés László nem túl gyakran ad koncertet az Arénában...

De amikor mégis, arra érdemes odafigyelni – így lesz ez 2023. május 6-án a Papp László Budapest Sportarénában, ahol, ahogy a koncert címe is jelzi, ezen az estén a duett lesz a főszereplő. Fantasztikus előadók énekelnek egymással és persze időnként a szerzővel, Dés Lászlóval....
 
Színészek és zenészek emlékeznek a 10 éve elhunyt Cseh Tamásra

Színészek és zenészek emlékeznek a 10 éve elhunyt Cseh Tamásra

2019-ben lesz 10 éve annak, hogy egy élő legendával kevesebb lett az országban. Ennek apropóján február 3-án a Kongresszusi Központban neves színészek idézik meg dalain keresztül az utánozhatatlan Cseh Tamást.
 
Amikor a szerénység profizmussal párosul - Hrutka Róbert Symphonyc

Amikor a szerénység profizmussal párosul - Hrutka Róbert Symphonyc

Az igazi háttérember egy estére reflektorfénybe került. Röviden így jellemezném a szombat esti csendesülős Hrutka Róbert Symphonic koncert lényegét. Persze ennél jóval többről volt szó.
 
Csoda, hogy hall Hrutka Róbert

Csoda, hogy hall Hrutka Róbert

Hrutka Róbert az egyik legtöbbet foglalkoztatott (könnyű)zenész: de csak kevesen tudják róla, hogy szinte az is csoda, hogy egyáltalán hall.
 
 
Ötvenévesen is örök kamasz – Hrutka alkotói jubileum a Kongresszusi Központban

Ötvenévesen is örök kamasz – Hrutka alkotói jubileum a Kongresszusi Központban

25 éve zenél, de már akkora életmű van mögötte, mint sok más zenésznek 40 év után sem. Hrutka Róbert december 2-án életmű koncertet ad a Budapest Kongresszusi Központban. Egy összegzést, amiben felidézi zenei pályafutása legfontosabb állomásait a punktól a reklámokon át a...
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek